Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość gość
Patrycja 24.11.1988 przepraszam wiadomosc rozdzielila sie na dwie napisze jeszcze raz. Pytanie o moje zycie zawodowe i czy bede miala wiecej dzieci niz jedno

Gość gość
Jeszcze raz ja Magda 08.02.1987 związek i finanse, bardzo proszę ☺️

Gość Ruzianka
kobieto z 18.10.1983 :-) Jakaś tajemnica z dzieciństwa, od małego tłumisz w sobie emocje i zamysły. możliwe talenty artystyczne. Teraz wiedzie ci się zycie pod wzgledem materialnym, ale czujesz sie samotna. Lęki emocjonalno - psychiczne, myślę, ze mają swoje źródło w twojej młodości lub dzieciśntwie, nie widze tego dobrze. Na starosc mozliwy wyjazd za granicę, rozszerzenie horyzontów, uniw trzeciego wieku i takie tam ;-) możliwa skłonność do uzależnień. ciekawa ciebie jestem, napisz cos o sobie

Gość Ruzianka
magda i patrycja. dziewczyny przeczytajcie mój wpis z 16.22. nie widzę ilości dzieci, albo czy w danym momecie pojdziecie do pracy. pozdrawiam.

Gość Ruzianka
michał 09.04.1988 idę o zakład, ze pisała jego partnerka ;-) poczucie samotności w dzieciństwie, odtrącenia, braku akceptacji, miłości. Raczej kiepsko się odnajduje/ odnajdzie w roli ojca, chyba ze to przepracuje. Chyba pisane mu zycie za granicą.

Gość gość
Tomasz 18.08.1976 Ogolnie i o rodzinę poproszę

Gość gość
Natalia, 22.10.94

Gość gość
Michał 09.04.1988 - odpowiedź na wróżbę Aż mi podskoczyło serce jak zaczęłam czytać. Tak, pisała jego była narzeczona :) Zdradzał przed ślubem. Nie rozumiałam jego zachowań, ale wiem, że ma wiele problemów wyniesionych z dzieciństwa. Możliwe, że wyjedzie za granicę (jego siostra już tam mieszka).

Gość gość
Tomasz jesteś w wieku mojego męża sama jestem ciekawa twojej wróżby

Gość gość
Jagoda 20maj75 co nowego w kwesti pracy czy zmienie na lepsza i conowego w rodzinie dziekuje

Gość Ruzianka
paulina 13.07.1988 jak ty mozesz byc nauczycielką, jak ty na takim dynamicie siedzisz:-) ? jest Moc i jest Rydwan, które pchają się ciągle do przodu. Poszukaj sobie pracy dynamicznej, może przedstawiciel handlowy/ policjantka/ Zawód wymagający olbrzymiej siły psychicznej, trudny... jesli juz z dziećmi, to np. z dziećmi z rodzin patologicznych, z trudnych rodzin, praca z dziećmi agresywnymi.. resocjalizacja, gdzieś, gdzie wyzwanie.

Gość gość
A wrozba dla dziecka wchodzi w gre? Chlopak 09.04.2013

Gość Ruzianka
narzeczona michała dawaj swoją datę i na dziś koniec :-)

Gość gość
18,21 Jagoda załapię się?

Gość Ruzianka
jagoda poczytaj wpis z 16.22

Gość gość
27.08.1987 r. Maria - była narzeczona Michała

Gość gość
18:22 Tomasz 1976 byłem pierwszy, chyba że jesteś ciężarna to przepuszcze w kolejce

Gość gość
Tu Kobieta 18 10 1983 Dziękuję za wróżbę. Dzieciństwo miałam bardzo trudne wychowana przez dziadków, duży żal do rodziców wyprowadzka z domu wręcz ucieczka wczesne macierzyństwo ślub problemy w małżeństwie pojawienie się innego mężczyzny. Tak jak pisałaś mam zdolności artystyczne a nawet radiestetyczne wciąż szukam swojej drogi nie umiem albo nie potrafię się odnaleźć.

Gość Alicjaala19833
a czy jutro też mozna zapytać o wróżbę?

Gość Ruzianka
aa była narzeczona michała juz nie aktualne twoja data, bo nie doczytałam, ze jestes była, to partnerski nieaktualny

Gość gość
to ogólniej o mojej przyszłej pracy poprosze Jagoda

Gość gość
27.07.1979Monika :-)

Gość Ruzianka
tomasz pracuję nad tobą, jestes juz na razie ostatni :-) tak, jutro też jestem, mozliwe ze od ok 9, proszę się i przypomniec. postaram się tez wyciagnac cos jeszcze z portretu pani 18.10.1983, ale póxniej lub jutro.

Gość gość
4.05.1982 Ewa prosze o wrozbe

Gość gość
to sie dołączam do jutrzejszej prośby, ja Alicja 08.11.1983 mąż Sebastian 08.11.1982. Bardzo interesuje mnie kwestia naszej przyszłości i domu w którym obecnie mieszkamy. Z góry bardzo dziękuję.

Gość gość
Poproszę jescze mnie NATALIe

Gość Ruzianka
Tomasz mam wrażenie, ze nie za dobrze czujesz sie w roli ojca, męza i głowy rodziny. i ze wynika to z twojego dzieciństwa. Starasz sie byc dobrym facetem, prawym i w ogóle, ale jakieś bolakdy, możliwe, ze doswiadczyłeś przemocy fizyczno-psychicznej w osobie ojca, brak ojca lub innej męskiej ręki w wychowaniu, stąd trudnosci ze wzorcem, nieumiejętność bycia po prostu facetem. Idzie to przepracowac. młodziutki nie jestes, wiec moze sobie juz poukładałes. Samotnik. tak naprawde najlepiej sie w tej samotni czujesz.

Gość gość
Ok, była narzeczona nie chce wróżby jutro dla siebie. Za bardzo boję się zdolności autorki wątku ;)

Gość gość
Jaka jest moja ogólna sytuacja w życiu? Czy znajdę milosc? Weronika 25.04.1997

Gość gość
15.01.1991 Bartłomiej