Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz co mi napisałaś.

Gość Ruzianka
Paulinka musisz zmienić to postrzeganie. Jesteś fajną babką, nie wymagaj od siebie zbyt wiele! nikt nie jest idealny! co do dzieci to powiem ci tylko, zebys uwazała na role rodzic - dziecko. Nie daj sobie wejsc na głowę. jesteś matką, nie koleżanką. Badź konsekwentna. Matek tez nie ma idelanych.

Gość gość
Pytam , czy widać coś na ...horyzoncie? Kogoś? Iza ☺

Gość Ruzianka
Alicja 15.06.1989 Jako dziecko łobuziak:-) nie wiem jak to powiedziec, ale czy nie wychowywałaś się w patologicznym środowisku? Bo widzę, że coś tam nie tak. Alkohol w rodzinie był? W każdym razie dzieciństwo rzutuje na ciebie, bo założyłaś, że twoje zycie będzie wyglądąc inaczej - będzie pełne miłości i ciepła i do tego dążysz. Na stare lata będziesz bardzo madrą, doświadczoną osobą. Ludzie będą się ciebie radzic, mozliwe ze zblizysz się do Boga. Boisz się zmian i lubisz by było tak jak czujesz sie bezpiecznie. Jeste bardzo silna. Życie ukształtowało twoj charakter. Poradzisz sobie w zyciu z wieloma przeciwnościami losu. Ktoś nad tobą czuwa z góry. nawet jak się coś posypie, to ty wstaniesz, otrzepiesz portki i pójdziesz dalej.

Gość gość
15.03.1996 Magda. Napisz na pewno zweryfikuje :)

Gość gość
23.03.1979 Monika

Gość gość
Dziękuje Rudzianka. Paulina

Gość Ruzianka
Iza raczej nie :-( Po 50 właśnie będzie trudniej, może zwątpisz w szczęscie we dwoje, może zbyt wielu zawiedzie twoje nadzieje... Bo patronuj ci arcykapłanka po 50tce. Mądra kobieta, ale samotna. Ale pamiętaj, że mogę się mylić ;-)

Gość gość
20.07.1987 Kasia

Gość gość
Rudzianka, jeszcze co do roli rodzica w moim życiu- mam wrażenie ze tu jestem jakimś ewenementem i kompletnie sobie nie radze. Mam wrażenie ze nie jestem stworzona do roli matki na tyle, ze nie powinnam miec wiecej dzieci (mam jedno). Paulina

Gość Ruzianka
Madzia 15.03.1996 Mocne karty. Też łobuziara jako dziecko i też chyba wychowywałaś się w rodzinie w której coś nie grało? Alkohol? Awantury? Przemoc? Tak to widzę. Chciałabyś być dobrą, matką i żoną, to jest dla ciebie ważne, ale nie wiem, czy będziesz :-( złe wzorce rodzinne prawdopodobnie to utrudniają. Nie wiem czy do końca poczujesz sie szczęsliwa jako matka, żona i gospodyni, Coś tu może zgrzytać. Ta miłość jest dla ciebie ważna, ale nie wiem, czy odnajdziesz się w tych rolach, tak szczerze.

Gość gość
Dziękuję, mimo wszystko ☺ Iza

Gość gość
Marcin 30.09.1983

Gość Ruzianka
Monika 23.03.1979 Jako młoda osoba byłaś niezłym kwiatem :-) Teraz matka, gospodyni domowa, łączysz to z praca zawodową bez problemu. na stare lata przejmiesz też role ojcowskie, więc nie wiem, czy będziesz sama, czy po prostu zycie tak się poukłada, że staniesz sie głową rodziny. Problem z facetami, z relacjami z nimi. Aktywna, na miejscu nie usiedzisz, zycie w biegu. też mogłabys być mundurowcem, kierowcą, przedstawicielem handlowym, ogólnie zawód w ruchu, stanowczy. Moc nad tobą, czyli jestes silna kobieta, niezależna. Nie wiem czy dobrze gadam, ale wydaje mi się, ze ty juz jestes samotną matką, albo po prostu tak dobrze dajesz sobie radę i jestes taka przebojowa i zaradna, ze nie potrzebowałabys faceta do szczescia ;-) jestem ciekawa, napisz

Gość gość
Grzegorz 27.04.70 Męski akcent .będę wdzięczny za kilka słów

Gość gość
Kasia, 13.09.1982, prosze o wrozbe

Gość Rudzianka prawdziwa
Kasiu, ty to też jesteś kobieta aktywna, na tyłku nie usiedzi ;-P W biegu i w biegu, ale taka jesteś. Na stare lata wspierająca matka, babcia, ciepła kobieta. Uważaj, zeby nie stać się przemądrzałą. W zyciu wazny jest dla ciebie rozwój i zeby się życie dobrze wiodło, zeby pieniażki były i praca i zeby czuc sie bezpiecznie, oczywiscie nie ma w tym nic złego. Uważaj na uzależneinia (nie mówię, że masz)

Gość Rudzianka prawdziwa
uwaga, ktoś mi zająć login i pewnie będzie trolował

Gość gość
03/09/1991 przemek

Gość gość
Monika 23.03.1979. Nie jestem samotną matką ale fakt to ja częściej jestem z dzieckiem bo mąż dużo pracuje. Jestem typową kobietą XXI wieku - ciągle w biegu :-) Obecnie staramy się o drugie dziecko i mam przeczucie że się udało wiec powinnam trochę zwolnić;-)

Gość gość
Monika 23.03.1979. Nie jestem samotną matką ale fakt to ja częściej jestem z dzieckiem bo mąż dużo pracuje. Jestem typową kobietą XXI wieku - ciągle w biegu :-) Obecnie staramy się o drugie dziecko i mam przeczucie że się udało wiec powinnam trochę zwolnić;-)

Gość gość
15.03.1996r. Nie wiem jak Ty to robisz ale masz rację...

Gość gość
21.08.87r Czy znajomy zakocha się we Mnie? Czy będzie szukał kontaktu.. Jest krewnym moim.. Parę lat temu były rozmowy tylko.. Jest 6 lat starszy- jest w,związku...

Gość Rudzianka prawdziwa
Grzegorzu, ciekawe karty. Wykształcony, światowy. Możliwe, że przebywasz za granicą, albo jest ci to pisane. Świetna głowa rodziny, tata, widać jak ważna jest dla ciebie ta rola:-) fajnie. Bardziej niż inni boisz się samotności. Nie ma w tym nic złego. Każdy potrzebuje czuc sie kochany i potrzebny. Silny, sprawiedliwy facet. Nie myślałeś o tym by zostać prawnikiem. Masz zadatki. Odpisz, bo ciekawa bardzo jestem :-)

Gość Rudzianka prawdziwa
11.15 kochana nie widzę takich rzeczy. W twoim domu rodzinnym przemoc była?

Gość gość
Bartłomiej. 15.01.1991

Gość Rudzianka prawdziwa
Madziu 15.03.1996 ty masz juz dzieci? bo wiesz co, nie przejmuj się, ja mam podobnie, też odwóconą cesarzową, która symbolziuje wlasnie matkę, żonę... i u mnie też był problem z rolą matki, ale z innych powodów i powiem ci, ze to jest do przepracowania, tylko trzeba chciec. moze psycholog, moze ktoś mądry w otoczeniu. nie powielaj cudzych błędów. staraj się znaleźć w sobie dużo miłości i ciepła.

Gość gość
Katarzyna 1978.05.09 proszę o wróżbę co widać, i czy będę jeszcze miała kolejne dziecko

Gość gość
Kilka lat temu przebywałem za granicą. Od ponad 10 lat prestiżowe stanowiska w kraju. Rola ojca jest dla mnie niezwykle ważna, to prawda . Zwłaszcza, że coś mi umknęło , gdy syn dorastał ,właśnie przez pracę. Teraz cieszę się rola ojca , dorastającej córki. Ale moje małżeństwo szczęśliwe nie jest , nie dogadujemy sie . Jest ktos inny w moim zyciu , ale nie mam odwagi ...bo corka .Jestem na etapie poszukiwania nowej pracy , by być blisko tej kobiety. Grzegorz

Gość Rudzianka prawdziwa
na razie przerwa 🖐️