Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość Ruzianka
Grzegorz córka zaakceptuje, jesteś dla niej wspaniałym tatą. Nie odpuszczaj miłości, idź za nią, wszytskiego dobrego.

Gość gość
15.07.75 Renata

Gość gość
Ruzianka jesli bedziesz pozniej miała czas to napisz cos o mojej przyszlosci nawet jesli sie nie sprawdzi to ciekawe co piszesz. Zaneta

Gość gość
i ja poproszę, mam na imię Jarosław urodziny - 18 czerwca 1949

Gość gość
Tu 210887 nie było przemocy.. Czy jakiś mężczyzna będzie szukał odnowienia relacji ze mną?

Gość Ruzianka
Słuchajcie kochani, nie zadawajcie mi pytań szczegółowych typu czy ktoś tam będzie szukał kontaktu ze mną, bo nie jestem z stanie tego powiedzieć. OPRACOWUJĘ DLA WAS TAROTOWY PORTRET PSYCHOLOGICZNY. Czasami widać wszytsko jak na dłoni, czasami widzę mniej. Na pewno nie takie szczegóły jak czy ktoś tam się ze mną skontaktuje, bo jeszcze nie zaglądam w karty. Jestem w stanie powiedzieć o dzieciństwie/młodości/starości/podświadomości/lękach/tym co cenicie w życiu i czy jest nad wami ktoś, kto się opiekuje. czasami widze, że np czeka was samotność na stare lata, ale nie zawsze. Tyle celem wyjaśnienia. Jak chcecie wróżbę na partnera, to napiszcie, że to partner, bo przecież nie wierzę, że nagle tylu facetów tu siedzi na forum o macieżyństwie i ciąży :-P Nie zdążę zrobić dla każdej z was. Proszę o cierpliwość, a jak komuś bardzo zależy, to o przypominanie się :-)

Gość Ruzianka
ktoś jeszcze chętny?

Gość gość
Katarzyna 1978.05.09 proszę o wróżbę co widać, i czy będę jeszcze miała kolejne dziecko

Gość Ruzianka
Katarzyno z jakiegoś powodu w dzieciństwie i wczesnej młodości czułaś się osamotniona i brakowalo ci wsparcia i zrozumienia. Alkohol był w rodzinie? Kształciłaś się i pasuje mi tu na kogoś, kto ma związek z prawem, ale mogę się mylić. Masz krytyczny i bystry umysł. Bardzo boli cię niesprawiedliwośc, zawsze strasz sie życ w zgodzie z prawem i obowiązującymi zasadami. Jesteś prawdomówna, potrafisz być do bólu szczera. Myślę, ze sporo osiągnełaś i osiągniesz jak na taki start życiowy. Szybko wychodzisz z dołków i niepowodzeń.Jesteś dobrym człowiekiem z natury. Nie jestem w stanie okreslic ilosci dzieci.

Gość gość
Joanna 06.08.1986, dziękuję

Gość gość
Przemek 03/09/1991

Gość gość
Ruzianka dziś dziękuję, sporo z tego się zgadza. Na studiach miałam prawo, choć go nie studiowałam jako głownego kierunku. Tato w dzieciństwie miał problem alko, ale z tego wyszedł, bardzo go kocham. Jestem dobrym czlowiekiem i uczciwym, ale z mówieniem prawdy w oczy mam problem. Ponoć jestem bardzo inteligentna, jako jedyna z domu skończyłam studia, choć i tak czuje się "mała i cienka".

Gość gość
13.06.1980 Anna

Gość Ruzianka
Asiu widzę u ciebie naukę partnerskich relacji z rodziną i otoczeniem od małego, nauka tolerancji, rodzice byli też twoimi przyjaciółmi, ale potrafili, wyznaczyć zdrowych granic. Kochliwa byłaś w młodości, szybko potrafiłaś wejść w stały związek. Ważne dla ciebie było szukanie właściwego partnera/ osoby "bliźniaczej" dla siebie. Zainteresowania masz humanistyczne, możliwe że uprawiałaś wolontariat. Tez widzę u ciebie związek z prawem. Na starość jednak możesz zostać sama, obyś nie odcieła się od ludzi i nie zgorzkniała. Ważna jest dla ciebie pozycja życiowa, bezpieczeństwo materialne i wszelkie powodzenie. Możesz być zachłanna, Wyważ, co w życiu ważne. Proszę o informację zrwotną

Gość Ruzianka
Kasiu wiesz dlaczego? Masz syndrom DDA. Karty na to wskazują. Proszę cię, nie bądź surowa dla siebie. Wybacz tacie i idź swoją ścieżką. Jesteś dobrą duszyczką.

Gość gość
Ruzianka dziś dziękuję :) coś w tym jest, staram się od lat, pracować nad sobą do taty nigdy nie miałam żalu, tylko do mamy bo ma toksyczny charakter i przez nią nie potrafię uwierzyć w siebie. Wewnętrznie jej wybaczyłam, ale wciąż jest między nami bariera. możesz mi tylko powiedzieć jeszcze czy karty pokazują ciążę w najbliższym lub odleglejszym czasie?

Gość Ruzianka
Przemku, twoja mama była surowym rodzicem, wiele wymagała od ciebie, brak więzi z nią i chłód emocjonalny. Brakowało ci jej miłości i akceptacji. Lubisz ludzi, ale z czasem coraz gorzej bedziesz się wsród nich odnajdywać. Trochę będziesz większym samotnikiem. Nabierzesz mądrości życiowej. Człowiek aktywny, wojskowy/policjant/kierowca/przedstawiciel? Widzę cię w tych zawodach. Ładna starośc. To co w młodości i zyciu srednim posiejesz, to na starość zbierzesz. Nad tobą czuwa słońce, powodzenie i szczęście cię nie opuści. Nie bój się podejmować decyzji, nie czekaj aż ktoś cię popchnie. Odrzuć lęki. Proszę o info zwrotne

Gość gość
Magdalena 14.11 65 o wróżbę proszę

Gość Ruzianka
Kochana nie widzę ciąż, ale na starośc masz cesarzową, więc będzie dane ci zostać mamą, babcią, założyc rodzinę i strzec domowego ogniska. Problemy % taty i problem z toksyczną mamą dały mi obraz bardzo smutnego dziecka, osamotnionego, zagubionego. Ilekroć wraca do ciebie cień dzieciństwa, zal do mamy, to wyobraź sobie siebie jako dziecko, podejdź do tej małej i ją przytul, ukochaj, powiedz jaka jest ważna, mądra i kochana.

Gość gość
24.11.1988r Patrycja. Maz : 30.12.1980. Czy uratujemy nasze malzenstwo?

Gość gość
Dużo w tym prawdy. Wychowywał mnie ojciec, z matka kontakt mam poprawny. A czy potrafisz powiedziec cos o życiu uczuciowym ? Zawód tez trafiony, kiedyś krótka przygoda ze szkoła policyjna.

Gość gość
Kobieta 18 10 1983 czy czeka mnie rozwód?

Gość Ruzianka
Aniu czy ty jesteś samotną mamą? Ważna dla ciebie jest miłość, chciałabys miec kochającą rodzinę. Czasami niepotrzebnie się wahasz i rozgrebujesz. Nie bój się decyzji zyciowych. Czemu tak nie wierzysz w siebie :-( ? Masa kompleksów i nie potrzebnych złych myśli o sobie. Wiem, że szybko musiałaś dojrzeć. Możliwe ze byłaś chorowitym dzieckiem. Patronuje ci karta świat, możliwe życie za granicą. Masz też szerokie horyznty umysłowe. prosże o info zwrotne

Gość gość
edyta 21.08.1993

Gość Ruzianka
Madzia. Srodkowe dziecko w rodzinie? Jako dziecko bardzo lagodna i ugodowa, czasem rola mediatora w rodzinie. Ni wiem cy dobrze widzę, ale widzę przemoc w twoim życiu :-( psychiczna lub fizyczna :-( Odrócony obraz matki i żony. Czemu myślisz o sobie tak źle? Nie daj sobie wmówić, że jesteś złą matką czy żoną. Pracuj nad tym. A może już przepracowałaś. Możliwe życie za granicą, zwłaszcza po 50 roku życia, otwarcie się na ludzi. Jesteś prawym człowiekiem i dobrym. Tylko szcżescia ci brak. proszę info zwrotne

Gość gość
Ewelina 20.07.1990

Gość gość
Magdalena 100%zgodnosci,dziękuję.mysle że mąż nie kocha mnie.

Gość Anka ania aneczka
Nie jestem samotną mamą. Mam rodzinę i bardzo wystraszyło mnie to, że coś takiego napisałaś. Jako dziecko strasznie chorowałam i przez to byłam brzydka i słabsza, ciamajdowata - stąd kompleksy. Boję się, że wszystko stracę i znów będę sama. Świat to nie tylko podróże w sensie fizycznym - od zawsze mnóstwo czytam i dzięki temu podróżuję w wyobrazni.

Gość Ruzianka
Patrycja to wasza decyzja. ja ci powiem jak widzę wasz związek - miłości to w nim nie ma. Los połączył wasze drogi, ale teraz to szarpiecie się ze sobą, mąż odwala ci różne numery, w wiecznym zawieszeniu ten wasz zwiazek. czekasz az się zmieni, ale mozesz się nie doczekać. Raczej rozkład związku widzę. Twój mąż ma konflikt z prawem? Nie ma wymuszanego seksu/alkoholu/narkotyków? Wiem, ze bardzo boisz się rozstania, bardzo chcesz kochac i byc kochana. Ale na starosc czeka cie samotne pilnowanie domowego ogniska.

Gość gość
Ola 08/11/1993