Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość gość
Mam dosc ciekawa date urodzenia. Na imie mam Ewa 24.12.1990 co widzisz?

Gość gość
Mam dosc ciekawa date urodzenia 24.12.1990, na imie mam Ewa Co widzisz? Moze cos o przyszlosci i przeszlosci?

Gość gość
24.12.1990 Ewa

Gość gość
Przepraszam za zdublowanie postow, ale mi nie dodawalo. Czyzby to znak, by nie bawic sie we wrozenie?

Gość gość
Agnieszka 07.06.1988 ciekawa jestem co napiszesz.

Gość gość
17:03 pytalam wcześniej ruzianki, jakim cudem ona to robi z daty urodzenia, bo się nie da. Jak faktycznie chcesz, to daj maila,bo mnie liczby nie są potrzebne. A jak nie, chcesz dawać swojego, to ja podam mojego i tam się zgadamy. Hejterka

Gość gość
Do tych, co się do mnie zwracają. Czytajcie wcześniejsze posty. Nie proście mnie o wróżbę, bo jej nie dam. Gość któremu będę "wróżyć" nie wierzy, że się nie da z daty urodzenia, choćby ze względu na mnóstwo osób urodzonych w danym dniu. Więc jakim cudem tylko po podaniu daty można coś powiedzieć?

Gość gość
tu ewa z 24.12.1990, szkoda, bo bardzo bym chciala.

Gość gość
19.34 to podaj prosze maila, napisze do ciebie.

Gość gość
tu ewa z 24.24, chcialam sie dowiedziec cos wiecej o bliskiej mi osobie, ktora, mam wrazenie, ma toksyczny wplyw na mnie i moja obecna rodzine. Nieraz opisywalam tu swoja historie, wiec nie podaje zbyt wielu danych. Czy moglabys mi cos napisac o tej relacji, o mojej przyszlosci, a takze troche o przeszlosci?

Gość gość
dodam, ze powinnam byc dobrym ''materialem'', otwartym, bo sama mam wysoki poziom wyczuwalnosci smierci, posiadam intuicje- taka wewnetrzna pewnosc, ze cos sie i tak stanie, pomimo ze wszystko wskazuje na to, ze moze byc inaczej. Ciekawa jestem, co moglabys napisac o mnie.

Gość gość
19:47 ok. Tylko tak ok 23 wieczorem.

Gość gość
A w zasadzie dlaczego nie mozesz napisac nic tutaj? Czemu to musi byc mailowo?

Gość gość
tu Ewa, czyli nic z tego nie bedzie? Czy wyczuwasz jakies niepokojace sygnaly zwiazane z moja osoba? Od jakiegos czasu duzo czytam o wrozbach, magii, przepowiedniach, z drugiej strony wiem, ze to bardzo niebezpieczne (tobie tez radze uwazac. Jestem wierzaca. Posiadam wewnetrzna pewnosc, ze cos sie wydarzy (nie we wszystkich sytuacjach, ale dosc czesto mam uczucie, ze wydarzy sie to i tamto). Gdy sni mi sie wypadajacy zab, zawsze ktos umiera (nie sni mi sie za kazdym razem, gdy ktos odchodzi znajomy, ale jesli juz sie przysni, to wiem, ze ktos umrze, w innym kontekscie zeby mi sie nigdy nie snia). Mam wrzenie, ze staje sie wrazliwa na tego typu ''rzeczy'' i przeraza mnie to. Zaczelam sie interesowac magia, ale z drugiej strony obawiam sie jej. Na razie tylko czytam. Nie chce praktykowac, ale ciekawi mnie, co moze o mnie powiedziec ktos, kto sie na tym zna i zajmuje sie tym.

Gość gość
Teraz tez mam wrazenie, tak jakbys sie bala mi napisac, co ci wyszlo. Albo jeszcze nie stawialas tarota, bo... sie boisz?

Gość gość
nie musisz mi pisać zaraz pół życiorysu, ale wystraczyłoby mi zebys napisała coś o mnie tak jak autorka to robi, może coś o moim charakterze, kompleksach, moim dzieciństwie, jakie zawód uprawiam, ile bede miec dzieci i kiedy, coś o moim związku itp. ile ci wyjdzie. kilka zdań. wolałabym tutaj zamiast bawić się w maile. napisałam, ze wierzę, ze autorka wróży z daty urodzenia, bo kiedys byłam u wrozki, która robi podobne rzeczy i się sprawdziło.

Gość gość
gość dziś pisz na adres niebieskapoduszka@interia.pl Ja ci nie napiszę życiorysu. Ja ci pokażę coś innego. Jakkolwiek, to co ci wyszło u wróżki face to face może się sprawdzić, bo ona cię po prostu widzi i czuje. Tego się przez net po samej dacie urodzenia zrobić po prostu nie da.

Gość gość
gość dziś Ewa, a powiedz mi jak ja mam wyczuwać coś co ciebie tyczy, skoro widzę tylko twoje literki na moim monitorze? Stan emocjonalny można wyczuć po tonie wypowiedzi i nic więcej. Prorocze sny ma chyba połowa ludzkości. Mnie zęby nie śnią się śmierć. Ty też do mnie napisz, wymienimy doświadczenia. Będziesz mieć podobną wrażliwość do mojej. Ja mam znowu coś innego. Śni mi się miejsce, lub sytuacja i to za jakiś czas sprawdza się na jawie. Dzisiaj miałam coś takiego w pracy.

Gość gość
napisałam ci maila