Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruzianka

Powróżę z daty urodzenia. Ale ostrzegam, że dopiero się uczę.

Polecane posty

Gość gość
Anna 11.04.1996 , widzi coś Pani?

Gość Ruzianka
Ala i Sebastian. Ala co ty taka pełana komplesków i brak wiary w siebie? Przeciez dajesz sobie radę w zyciu, więc skąd te mysli o sobie? Fajna, aktywna babka, dązy by cos w zyciu osiągnąć, mieć, być, idziesz za ciosem, a tu takie kompleksy. Mąż tak samo. Oboje pesymiści, skłonności do melancholii i depresji. A twój mąż to jeszcze się zamyka w sobie jak przyhcodzi problem. W waszym wspólnym zyciu czasem coś bedzie się musiało zawalić, zeby na nowo odrodzic, a czy odbudujecie, to zalezy od was. Macie trudny partnerski, szczęscie was moze kiedys opuścic. Ty na starośc mozesz wyjechac za granicę, wiec nie wiem, czy bedziecie razem. Jesli chodzi o dom, to przeciez nie ma takich rzeczy w PSYCHOLOGICZNYM portrecie tarotowym :-) to, co podpowiada mi intuicja, to ze wzięliscie dom do remontu, ale mogę się mylić.

Gość gość
A Anna 11.04.1996

Gość gość
Agnieszka 23.11

Gość Ruzianka
Magda i Michał. Madzi jestes wazna dla Michała, moze on nie okazuje tego zbyyt często, bo taką ma naturę, ale tak jest. Wrażliwy ten twój chłop, ma coś z kobiety. Ale potrafi uciekac w samotnię, albo dopiero zaqcznie po 30 roku zycia. Coś mu się w zyciu posypało, albo boi się tego podwiadomie. Może boi się, że odejdziesz, ze w zyciu mu nie wyjdzie? Dla ciebie wazne jest bezpieczeństwo finansowe, ale jest też z ciebie dobra strazniczka domowego ogniska, jako babcia, to taka babcia rodu, strzegąca rodziny idbająca o nią. Dązysz zeby coś osiągnać. Czy połączył was seks :-)? albo poznaliscie się na imprezie :-) ? Trochę widzę w związku dominację Michała, on może też dążyć do patryjalchalnego układu w rodzinie, mam nadzieję, że to co widzę, to nie przemoc. Jeśli tak, to ogranij chłopa, bo tak się nie da życ

Gość gość
Ruzianka. Bardzo dziekuję za odpowiedz. Ale niestety nic się nie zgadza z tym co piszesz. Pozdrawiam Ala i Sebastian

Gość gość
Iwona 28.04.1987co Pani widzi?

Gość gość
Bartłomiej. No niestety ale tylko zgadza sie tylko trochę... bardzo mala część.

Gość gość
Dziękuję za poświęcony czas aleumnie polowa nie zgadza się chodzby to ze mam uzdolnienia nauczycielskieczy predyspozycje w tymkierunku pozostałe rzeczy które napisłaś teztak nie dokońca myślałam ze t obedzie wrózba a ty zrobiłas charakterystyke osobowości nie dokońca ci wyszło wmoimprzypadku Jagoda

Gość Ruzianka
powyzej nowy wątek, ten zamykam, bo chcę aby każda osoba zapoznała się z zasadami na pierwszej stronie, bo nie jestem w stanie kazdej z osobna pisac na czym to polega i dlaczego nie odpowiadam na konkretne pytania. Przenosić się dziewczyny i chłopaki.

Gość gość
Beata 09.09.1988r

Gość gość
gość wczoraj 22.21 co za różnica z czego korzysta, skoro się sprawdza? Jak ci się nie podoba, to nie troluj i daj innym skorzystać. Przypominam się na jutro. Kasia. x Duża różnica. To co ona robi, może nauczyć się każdy. Sprawdza? Co się sprawdza. 1 strzałów na 10?

Gość gość
to się naucz i rób to

Gość gość
1.05.1998 weronika

Gość gość
gość dziś to się naucz i rób to x A może właśnie umiem i dlatego mam ubaw?

Gość gość
no to załóż wątek i się podziel swoimi umiejętnościami. powróż nam. jak bedziesz lepsza, to ludzie beda pisac do ciebie, a nie tutaj. ja chetnie zweryfikuje u ciebie moja wrozbe. co dwie wrozki to nie jedna

Gość gość
Dziękuje. Opis krotki-ze siedzę na dynamice, ciągle coś pcha mnie do przodu... Sama prawda ;) Korzystałam już z wrozb-glownie karty anielskie u jednej z toruńskich wróżek. Proszę się dalej dokształcać, Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam:)

Gość gość
Barbara 22.06.1961 -dziekuje, u mnie sie wiekszosc zgadza :-) szkoda ze nie napisala pani troche o przyszlosci,co mnie czeka :-) to by mnie tez interesowalo , pozdrawiam.

Gość gość
Agnieszka 03.08.1978

Gość gość
Ala 11.03.1993

Gość gość
Emilia. 13.05.1983

Gość gość
A może dziś Pani jeszcze odpisze? Co Mnie czeka w sfera uczuć? Kobieta 21 08 87.

Gość gość
12:20 na pewno tego chcesz?

Gość gość
Czy odpisze Pani na pytanie godz 19.20?

Gość gość
15.11.1994 Martyna. Proszę o wróżbe

Gość gość
12:20 z wczoraj. Tchórzysz? Prowokujesz mnie do udowodnienia ci czegoś, no to pytam, czy na pewno tego chcesz.

Gość gość
16.21 chetnie skorzystam z twojej wrozby. To napisze ci date a ty mi powrozysz, tak? Bo autorka zniknela i xhyba sie nie doczekam

Gość gość
Kto Mi powrozy? Szczerze. On-05.03.81 Ja-21.08.87...

Gość gość
16.21 tak, chce zebys mi powrozyla. Kobieta 25.09.1988