Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie potrzebuje szybko pomocy

Polecane posty

Gość gość

od zawsze mam bole brzucha okropne, bylem w szpitalach itd, badania kolonoskopia gastroskopia itd itd nic nie wykazalo a badan bylo naprawde duzo. w kazdym raazie nie bylo dla mnie ratunku to leczylem sie sam, jako ze bol wrocil jakos 2 dni temu wypilem cała szklanke soku z ziemniaków słyszałem ze dobre na zoladek, ogolnie czułem sie dobrze az wczoraj o 6 rano obudzilem sie z ogromnymi konwulsjami tym razem nie w brzuchu a raczej w jelitach ale nie wiem, w kazdym razie jakby mnie mialo rozerwac na kawalki, bol okropny az moge plakać, minęlo mi na parę godzin i woriclo znow myslalem ze przejdze jak sie załawie itd. ale nic z tego nie zjadlem dzis zza duzo bo nie chce zapyachac jelit. ale czemu ja tu pisze o tym zamiast isc do lekarza skoro rozrywa mi wnetrznosci, otoz nie mam ubezpieczenia zdrowotnego teraz, w ten sam dzien co sie to zaczelo zadzwonila pani z urzedu ze mnie wypisuja. mam 20 lat. co mam robic ? czekac i liczyc ze przejdzie? ale bol jest okropny bledy winikiaja z tego ze szybko pisze przepraszam nie zaplace za pobyt w szpitalu za biedny jestem

Posłuchaj przez okres 30 dni można korzystać z ubezpieczenia.Jesteś w ikresie ochronnym.Jaki jest powód utraty ubezpieczenia? Stracił3ś pracę? Straciłeś status bezrobotnego?

Gość gość
proponuj e rozkurczowe tabletki Buscopan sa na bole brzucha,jego bolesne napięcia oraz skurcze i kolki w jamie brzusznej cena ok 13 zł:) jak nie pomoze to konieczne jest przeswietlenie jamy brzusznej, mam nadzieje ze to nie wyrostek:) przy wyrostku oprocz takich boli moga byc wymioty i jak podnosisz nogę tj zginasz w kolanie jak lezysz nasilaja się bole dodatkowo, jednak wizyte w przychodni tzreba zrobic

Gość gość
to nie wyrostek jestem pewnien bol jest w nadbrzuszu ubepieczenie stracilem bo nie wstawilem sie 7 listopada do urzedu

Gość gość
moze jakies zatrucie od tego soku z ziemniaka?

Gość gość
wydaje mi sie ze jesli to nie od tych ziemniakow to juz za pozno podobne bole ( ale nie dokladnie ten o ktorym pisame ) mam od roku. od ok 15 miesiecy mam siedzacy tryb zycia nawet 15 godzin przed komputerem. chyba mam za swoje cały rok nie wychodze z domu ale jak mam isc jak brzuch boli i kolo sie zamyka

Gość gość
Napar z ziolek Dziurawiec dwa razy dziennie w południe i wieczorem

Gość gość
Skutki uboczne Zdarza się, że po zastosowaniu dziurawca mogą wystąpić zaparcia, rozstrój żołądka, zmęczenie, suchość w ustach i zawroty głowy Mimo wsyztsko pic ten dziurawiec? moze mam wlasnie zator w jelitach

Gość gość
Jak masz grubszy problem dziurawiec tylko złagodzi ale czy zaszkodzi tego bym nie powiedziala