Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
TVP zarobiła na tym sezonie 14 milionów takze cel osiągnięty... a wy podniecajcie sie dalej Kurski zarabia

Gość gość
Na Fb produkcja zapewniała że Karol z Jagodą sie nie znali-bo ludzie komentowali że sie znali. Nagle BACH w finale Karol mówi że znali się wcześniej. Takze na tych profilach kłamali...

Gość gość
Świąteczny odcinek rolnika nagrywany był w Kielcach nagrania trwały 2 dni

Gość gość
Justyna fajna laska Karol specyficzny facet tak jak Mikołaj sam nie wie czego chce[moze wie ,że chce zabłysnąć] .Szkoda Justyny jedna z lepszych pań w programie ale trudno jak rozpór rządzi facetem

Gość gość
Wstyd mi,że narodowa TVP w katolickiej Polsce promuje grzech i sieje zgorszenie,przecież ta para, co spodziewa się potomstwa nie ma ślubu kościelnego.

Gość gość
Małgosi i Pawłowi życzę szczęścia widać ze coś iskrzy. Piotr i Kasia. .........nie wiem nie dostrzegam uczucia.Karol.......?Maślane oczy do Jagodki ale wcześniej było to samo do Sary i Justyny gdy ja wybieral.Mikolaj na koniec pokazał prawdziwa twarz.Zbyszekok ale myślę że też może mieć druga twarz

Gość gość
proponuję, aby w następnej edycji programu były co najmniej 2 rolniczki, żeby panowie wysyłający listy tez mogli napisać do dwóch kobitek co zwiększy szansę na ich udział w programie. BUUHHAAHAHAHAHA. Jak można być tak pustym jak to czarne coś ? Jej koleżanka nie lepsza.

Gość gość
KAROL mial do wyboru ladne kobiety a wybral to co wybral dla swietego spokoju ,bo tak mozna to nazwac].Wiec zastanawiajaca jest jego orientacja.

Gość gość
Pierwsza trojka dziewczyn zaproszonych przez Karola wrecz mnie zachwycila w finale programu. Pozytywne, usmiechniete, spojne w slowach i dzialaniach, na luzie i calkowicie poukladane jak traktowac i sam program i drugiego czlowieka. Bardzo milo sie je ogladalo. Ot, takie pozytywne iskierki tej edycji. Co do Emilii od Piotra to brakuje mi slow, by ja podsumowac. Mam jednak nadzieje, ze po Rolniku odechce jej sie jakiegokolwiek lansu i zrezygnuje z dalszej 'kariery' w tv. Zbyszek dobrze, ze wyjasnil o co chodzilo z Ewa, bo niestety wiekszosc ogladajacych nie miala pojecia jak sprawy wygladaly po wylaczeniu kamer. Ktos moze go uzna za pamietliwego maminsynka, wg mnie jednak w pierwszej kolejnosci wazne jest dobre wychowanie zwlaszcza w gosciach i szacunek do osoby, ktora przyjela obca osobe pod wlasny dach. Iwona niestety wyszla przy tym na naiwna i zmanipulowana sierotke... no, chyba, ze bylo cos jeszcze, co Zbyszek postanowil przemilczec... bo sama Iwona po tym, co uslyszala o Ewie jakas taka milczaca byla. Mikolaj okazal sie cwaniakiem, ktoremu najbardziej chodzilo o wypromowanie winnicy a nie znalezienie kobiety... niezdecydowany jak jakis mlokos i zapierajacy sie rekoma i nogami przed tym, by choc troche zmienic swoje dotychczasowe zycie.

Gość gość
Małgosia powinna postawić na mocne oko nie usta. Ogólnie bardzo zgrabna dziewczyna, tylko ten szczegół.

Gość gość
Zbyszek to najbardziej inteligentny i kulturalny facet ze wszystkich .. Jest nieśmiały, ciężko mu się odnaleźć , ale bardzo wrażliwy i przy nim kobieta będzie szczęśliwa . On po prostu potrzebuje kogoś , kto da mu ciepło rodzinne i go wesprze .. Na pewno nie te dwa pasztety które sobie przez pomyłkę zaprosił . To była masakra , zwłaszcza ewa , dla której brak słów .. Małgosia brzydka jak noc w listopadzie , co ten młody w niej zobaczył ??? aż szkoda chłopaka . O reszcie szkoda słów ..........

Gość gość
Karol dobre ziółko, z checiabym mu przed kamera powiedziała co sadze o takich ludziach jak on...

Gość gość
Śmieszy mnie to jak wspominają że ktoś przyszedł do programu żeby się pokazać. A oni po co się zgłosili? Dla miłości? Bzdura to tylko może być efekt uboczny. Udział w takich programach jest przemyślany i ludzie w nich uczestniczący dobrze wiedzą czego chcą.

Gość gość
Manowska płacząc nad Zbyszkiem chyba płacze nad swoja samotnościa,bo kaleki Zbyszek jak wiele kalek jest zlośliwy sarkastyczny i skąpy,a jaki zaniedbany i wsłuc***acy się w kazde slowo mamuśki,aż starch...

Gość gość
A ja żałuję,że ta Teresa tak przytakiwała temu Mikołajowi. Ja bym go podpuściła mówiąc: "chyba chcesz mnie uderzyć, nie umiesz zapanować nad swoim ego?"Dopiero by wyszło szydło z worka. A co do Zbycha jest beznadziejnym,pamiętliwym,małostkowym i mściwym maminsynkiem.Reszty epitetów nie napiszę,bo za dużo czasu by to zajęło,a toto niewarte tego.

Gość gość
trzeba być na maxa burakiem i zyciowym nieudacznikiem, żeby szukać kandydatki na żonę w jakimś badziewnym reality show. Ale może buraki się tym jarają, że "w telewizji mnie pokażą i wioska moja słynna jako i ja będzie"

Gość gość
A łuna z łunym, znaczy z tym irokezem na pewni przed programem się// nie znali?

Gość gość
A ja kupiłam narzeczonemu kultowy sweter z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą :) dorwałam na allegro, będzie ubaw :)

Gość gość
zacina zacina zacina zacina zacina

Gość gość
emilka wyglada tanio,za gruba jest na nic sukieneczki ,odchudzaj sie nie wroze jej nic dobrego,tamta druga ma fatalny glos i jako kobieta nic ciekawego

Gość gość
hjhj

Gość gość
Się ma wsiowe ryjki. Jak jest?

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
A jednak. Okazało się, że Karol spotkał się z Borówką przed tymi trzema w programie. No i wpadła mu w oko z wzajemnością. Później to była już tylko gra. Powinni go ukarać czy co?.

Gość gość
Uważam, że to całe zamieszanie jest żenujące. 74-letni starzec mówiący, że jeszcze musi i może. Jakiś młodzieniec, który na zakończenie projektu oznajmia, że chyba nie jest gotowy na zmiany. Moim zdaniem takie osoby nie mają szacunku nie tylko do innych, ale też do samych siebie. Starzec nie może, ale by chciał, młodzieniec może, ale w obliczu zmiany w swoim życiu wycofuje się jak tchórz. Jedynym pożytkiem z takiego projektu to gwarantowana drwina z uczestników tego programu przez rozsądną część społeczeństwa.

Gość gość