Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
Piotr od poczatku mowil ze rozwodka tak ale bez dzieci.....czyli zapowiadal Kasie 2

Gość gość
1:34 Zapewne bronią go tacy sami jak on, albo takie jak Manowska, która, żeby polepszyć sobie samopoczucie broni go zawzięcie napadając na Ewę, szukając winy wszędzie, ale nie w nim. A robi to tylko z litości:O Czasem kazdemu przydaje się wiadro pomyj na łeb, żeby się obudzić, spojrzeć na siebie z innej strony i przemyśleć swoje zachowanie. Ale tutaj wszelka krytyka jest odrzucana, żeby stary chłop dalej mógł czuć się jak mały chłopiec żyjąc w swoim wyimaginowanym świecie. Manowska myśli, że tym wsparciem, graniem na emocjach widzów czyli płaczem nad losem Zbyszka daje mu jakąś pomoc, a ona dalej zagania go w kozi róg, a ten myśli, że wszystko jest z nim okej. Bardziej pomogłaby mu gdyby zamiast wieszać psy na Ewie i wspominając jakąś jedną rozmowę dziewczyn przy stole, zapytała poprostu ich co sprawiło, że zmieniły zdanie o Zbyszku, albo jakie one miały oczekiwania, żeby chłop chociaż wiedział. A ta wywołała jakiś niepotrzebny konflikt i niesmaczną atmosferę. Ewa poniosła porażkę w programie, pokazali ją od najgorszej strony, a na koniec była zmuszona do publicznych przeprosin matki Zbycha i to za słowa, których nie użyła. Natomiast druga, która tak samo gadała wyszła z tego bez szwanku i nikt nie wymagał od niej przeprosin za wyrażenie swojej opinii. Zal mi bardziej tej Ewy niż Zbycha

Gość gość
Ciekawe, że dłużej pokazywali Ewę, która odpadła i wałkowali wątek urażonej matki i syna, a Iwonę pokazali tylko przez chwilę i jakieś jej pojedyncze słówka. Czy tematem programu nie miały być czasem relacje między rolnikami i wybrankami? Dlaczego im wyszło lub nie wyszło? A tu jakieś rozmowy w toku o matce, której nawet w studio nie było i wyrzucającym swoje żale synem. Większość uczestników mogła powiedzieć co im się np nie podobało w rolnikach, a u Zbycha jakaś cenzura, zakaz mówienia i do tego wymuszenie przeprosin za coś co nie dotyczyło tematu programu, tylko prywatnych problemów maminsynka i jego matki. Ktoś tu kiedyś dobrze napisał, że Zbychu to mistrz w graniu ofiary, najpierw zasłanianie się ręką i wymuszanie litości, a teraz waleczny syn w obronie swojej matki, znów tłumy go uwielbiają. No facet anioł

Gość gość
A dajcie spokój, na ten ich układ to ja nie mam słów. Kiedyś się matka wypowiedziała do kamery: "dziewczyny nie są zainteresowane naszym życiem" wychodzi na to, że Zbigniew z matką sobie żyją w swoim świecie i mają swoje sprawy, a żona ewentualnie może wziąć udział. Wstyd.

Gość gość
Sara jakie zmarszczki....porażka. ...Stara dupa w porównaniu do Karola wyszla

Gość gość
Jako pierwsza u Zbyszka zaczęła nazekac iwonka podczas robienia śniadania. ..A więc po co ta jego gadka na finale ze go przez Ewe. Wydaje mi się ze to Iwona dolewala oliwy do ognia a nie odwrotnie ....śniadania do łóżka nie będzie ....hej słowa a Ewa złapała nie spodziewaj się. .... A więc może to a raczej napewno to Iwona była prowokatorem tych akcji......

Gość gość
2:39 haha właśnie przeczytałam na pudlu komentarz, który mi się spodobał i chciałam go wkleić: Serio nie widzicie, że Zbigniew jest z matką przesadnie zżyty? Nawet jak ją kiedyś pokazali w programie, to powiedziała, że dziewczyny są niezainteresowane ICH ŻYCIEM. To przepraszam bardzo, Zbigniew szuka partnerki do swojego życia, czy do życia swojego z matką? A jak dzisiaj zaczął matki bronić, to miał minę, jakby o dobro narodowe walczył. Weźcie się same zastanówcie, czy taki układ jest normalny.

Gość gość
To iwonka mówiła. .śniadanko podać obiadek podać posprzątać a jak jeszcze będą dzieci....

Gość gość
No biedna czabru nie znalazła wielką Pani z miasta pustak i tyle i to jeszcze w brudnych tłustych włosach cała Iwonka

Gość gość
No pewnie, że to Iwona zaczęła pierwsza z tymi tekstami, tam na podwórku przy stole to rypała jak najęta, a Ewa podłapała i same się potem nawzajem nakręcały. Z nich dwóch to nie pulchna Ewa a ta Iwona miała się za tą atrakcyjniejszą, bardziej obytą, wygadaną i inteligentną, co ona tu miałaby robić i jak żyć bez jej podróży. Nie odpowiadało jej to co zastała, więc zaczęła narzekać. Ewa z kolei widziała, że Zbychowi bardziej się Iwona podoba, więc była wkurzona i gdy ta zaczynała gadki to ta włączała się do jechania po Zbychu.

Gość gość
Poza tym po Ewie było widać, że jej zależy, ale ukrywała to właśnie takimi gadkami, bo wiedziała, że Zbych woli Iwonę. A Iwona? Od początku jej nic nie pasowało a została nawet wtedy kiedy Ewa odeszła, po co? W finałowym odc miała minę jakby gardziła Zbychem, ale do niej jakoś nikt i o nic nie miał pretensji.

Gość gość
No właśnie każdy z Ewy zrobił zołza a to tak naprawdę co powiedziała Iwonka nie jestem tak wychowana aby mężczyźnie pod nie podstawiac ... Jak mamusia Zbyszka powiedziała że nasze pokolenie kobiet było bardziej potulne.....to zaraz powiedziała Iwonka ze chyba nie my ....to była Iwonki konserwacja z mamą Ewa była przy stole a rozmowa toczyła się w kuchni... O a Zbyniu tylko oczami wywijal a więc już wtedy wiedział ze nic z tego nie będzie. ...... wroccie do początkowych odcinków

Gość gość
I jeszcze z tym w/k/u/r/w/e/m na twarzy i wielką łaską "no raczej zostaniemy przyjaciółmi ze Zbyszkiem", dlaczego do niej nie miał pretensji widząc co ona na jego temat wygadywała? A ta czując taką pogardę po co kłamie, że będą przyjaciółmi:O

Gość gość
Emila ma grubą du .. serio

Gość gość
Potwierdzam nawet w czarnych spodniach....które niby wyszczuplające ale nie Emile

Gość gość
Manowska wynajęła Zbyszkowi prywatnego kołcza ze szkoły uwodzenia SamiecAlpha i ponoć chce urządzić zbiórkę na protezę i chirurga plastycznego

Gość gość
Ja pier.... Kasia 1 i Emila ku ... co to było. Co one sobą zaprezentowały na koniec..... kompletne dno ...... ja p*****le pustaki ....pustaki

Gość gość
No Emilastwierdziła ze nie pasuje do siebie .... Ja ha ha ona tepa dzida by pasowała

Gość gość
topik, ktory sie nie zacina czyli topik, ktory trwa cala dobe hahaha Tez gdzies czytalam, o tym kolczu i zbiorce i ze chce przekazac czesc pieniedzy ze sprzedarzy swojej ksiazki, zeby moc w nastepnej opisac metamorfoze Zbyszka

Gość gość
Niech martusia uderzy do zbycha 3 a-ke dzieci mi urodzi....

Gość gość
Kasia 1 k***a CO za zj****a laska ....ja p*****le. A finale Piotr pokazał klasę w stosunku do swoich kandydatek....a że były puste..... P*****le

Gość gość
Emilia i Kasia powinny być w programie chlopaki do wzięcia czy coś podobnego chyba leci ..... z do bandziorka jedna i druga pasuje a tgm bardziej Kasia 1

Gość gość
nie działa

Gość gość
Na raz to bym brał Emilia i kasie .....Ale tylko na raz ewentualnie na zrobienie loda

Gość gość
Zbyszek zaorał Ewę jak Korwin lewaka.

Gość gość
zbychu sam siebie zaorał:O rycerz kuźwa i obronca wiezi synusia starego kapcia z mamusia sie znalazł. Wojownik walczacy przeciwko zwiazkom damsko- meskim i utrzymywaniu pepowin od narodzin az do smierci. Programy mu sie pomyliły

Gość gość
Zaprasza kobity, kandydatki na przyszłe żony i zamiast z nimi spędzać czas ten z mamusią pół dnia siedzi i debatuje. A na koniec, żeby odciągnąć uwagę od swojej niezdarności robi wielką dramę jaka to mama pokrzywdzona a ludzie jeszcze mu przyklaskują:O

Gość gość
Inni rolnicy też mieszkali z rodzicami, ale tam byli oboje rodzice, albo i większa rodzina, tylko u Zbyszka była sama mama. A tam, gdzie żyją razem dwie osoby, mężczyzna i kobieta, nie ma miejsca na trzecią, taki jest układ energii. Bo do czego Zbyszkowi potrzebna żona? Tylko do łóżka i rodzenia dzieci,reszta należy do mamy. Nawet wczoraj mówił o mamie do kandydatek, że "przecież widziały nas w wizytówce". Normalnie jakby do trójkąta, a nie do pary szukał.

Gość gość
Kurwa, no rzeczywiscie straszne. Debilki :o

Gość gość
ta psycho co najeżdza na Zbycha całą noc nie spala tylko pisała. jestem w szoku, to chyba jednak miłość....