Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznac sie dziewczynie do seks ukladow?

Polecane posty

Gość gość
Najgorszym rozwiązaniem jest kłamstwo. Jeśli wyjdzie na jaw, dziewczyna straci do ciebie zaufanie i wtedy na 200% ją stracisz. Dodatkowo pomyśli, że skoro to ukrywales, to jesteś jeszcze gorszy, że pewnie też dodatkowo na d***** chodziles etc. A o to żeby się wydało nie trudno, wystarczy że spotkasz którąś ze swoich byłych kochanek albo ona którąś pozna gdzieś przypadkiem. Wiele nie trzeba, świat jest mały. Najlepiej powiedz jej tak jak było w rzeczywistości, tak jak to opisales w poście z 19:00. Powiedz jakie motywy Tobą kierowały, że teraz żałujesz tego. Wtedy jest szansa że ona jakoś to zrozumie. Przynajmniej będzie wiedziała że jesteś wobec niej szczery. I sam też bedziesz miał świadomość, że jesteś w porządku. Żyć z kimś wiedząc że się gra kogoś kim się nie jest, też chyba nie jest komfortowe? Piszesz że jesteś taki porzadny i dobry ale pytasz o pomysły jak ją oklamac, to już dobrze o tobie nie świadczy. x "Ciekawe czy być serio szanowała? Oto ja 38 letni prawiczek. Czy jestem wartościowym facetem?" Oczywiście że bym szanowała. Żeby wiedzieć czy facet jest wartościowy, muszę go dobrze poznać :) bo na to składa się wiele czynników. A to że ktoś jest prawiczkiem, życie różnie się układa. Na pewno docenilabym u takiego faceta że nie chodził na d***** i nie zaliczal i za to bym go szanowała.

Gość gość
Nie możesz po prostu znaleźć kobiety z podobnym podejściem do twojego? Taka na pewności to zaakceptuje bez gadania

Gość gość
Czy przyznac sie dziewczynie do seks ukladow?

Gość gość
"Oczywiście że bym szanowała. Żeby wiedzieć czy facet jest wartościowy, muszę go dobrze poznać bo na to składa się wiele czynników. A to że ktoś jest prawiczkiem, życie różnie się układa. Na pewno docenilabym u takiego faceta że nie chodził na d***** i nie zaliczal i za to bym go szanowała." Podobno wartościowy i solidny, przynajmniej tak mówią, ale ja się tam nie wypowiadam. Nie, jeszcze nie chodzę na dziwki, ale się zastanawiam czy to nie jest jakieś wyjście.

Gość gość
Jeśli seks jest taki z******ty i bzykajmy się bez zobowiązan wszyscy to dlaczego tak się każdy boi opowiedzieć o swej barwnej przeszłości? Jest cudownie i bez zobowiązań gdy się nie myśli poważnie o związkach i nikim a jak przychodzi kryska na matyska to nagle strach d**e oblatuje bo co jak ja/jego stracę. x Jaki każdy? Tylko ludzie z jakichś wsi zabitych dechami, co na słowo seks się czerwienią.

Gość gość
Aha.

Gość Teppic   No1
Radź sobie sam, na tę chwilę nie wierzę już, że jesteś osobą, której warto pomóc.

Gość gość
gość dziś 17.01 szczerośc jest potrzebna, bez niej nie ma zaufania popiera (prawdziwy) zwiazek buduje sie na prawdzie, szacunku i zaufaniu

Gość gość
gość dziś 17.01 szczerośc jest potrzebna, bez niej nie ma zaufania popieram (prawdziwy) zwiazek buduje sie na prawdzie, szacunku i zaufaniu

Gość gość
powiedz jej zawsze lepiej wiedziec

Gość gość
a chcialbys wiedziec lub chcialbys aby Twoja dziewczyna przyznala sie do np. seks ukladow, choroby, aborcji lub sponsora?

Gość gość
Co jest złego w seksie? Czy tu wszyscy są z oazy?

Gość gość
Nic nie ma złego. I dobrze o tym wiesz zatem skąd twoje obawy o to jak zareaguje twoja dziewczyna bo ja nie bardzo rozumiem twój tok rozumowania :D

Gość gość
To zależy jakie ma podejscie do seksu. Ale skoro po 4 miesiacach miedzy Wami do niczego nie doszło to twoja dziewczyna należy do grupy wiążącej seks z uczuciem. Nie marnuj jej czasu, sądzę, że tego nie zaakceptuje. Poza tym już nie rób z siebie takiego rozsądnego. Ty zabawiałeś się z 5 dziewczyn bez gumy, ty pewnie też nie byłeś ich jedybym, przebadaj się lepiej czy nie masz jakiegoś syfa. I żeby nie było, przed poznaniem narzeczonego pogubiłam się i spałam z kim popadnie. Jak poznałam chłopaka to mniej więcej nakreśliłam mu jaki mam problem. Przebadaliśmy się, jesteśmy zdrowi, a do mojej przeszłości nie wracamy. Mimo to czuję się podle i odradzam młodym osobom, by szły tą drogą

Gość gość
Ale co z tego, że chłopak sypiał z dziewczynami i cieszył się seksem? Przecież nie był wtedy z tą dziewczyną. Demonizujecie seks jakby to był jakieś morderstwo albo coś takiego. Leczcie się, bo macie zaburzenia związane z seksualnością człowieka.

Gość gość
Zaburzenia to mają wszyscy którzy innym wmawiaja zaburzenia seksualne bez żadnych podstaw.

Gość gość
Jak to bez podstaw, tu co druga opinia to typowe podejście do seksu jak do czegoś złego i ciemnego, widać zaburzenia jak na dłoni.

Gość gość
Nie wiem czy jesteś autorem czy nie ale gdyby sypianie dla sportu było czymś normalnym i typowym to autor jak i wiele innych osób nie miałoby problemu z powiedzeniem o seksualnej przeszłości a tu co druga czy drugi ma problem ze kobieta w ogóle śmiała uprawiać z kimś seks w związku a co dopiero z kimś przypadkowym. Zresztą co mnie to obchodzi. Każdy robi z dupa co tylko chce.

Gość gość
No właśnie. Dlatego po co się "tłumaczyć" z seksu, chociaż to idiotyczne w tym kontekście słowo, bo tłumaczyć to się można z czegoś złego. Seks jest świetny i trzeba się nim cieszyć, w seks układach nikt nikogo nie krzywdzi.

Gość gość
Seks to nie tylko przyjemność, to też przede wszystkim odpowiedzialność :)

Gość gość
Jaka znowu odpowiedzialność? Chyba że masz na myśli, żeby się zabezpieczyć. Seks to wielka przyjemność, namiętność, bliskość, pożądanie. Jest naprawdę super.

Gość gość
Seks to odpowiedzialność, bo można kogoś bardzo zranić. Większość kobiet wiąże seks z miłością, i nawet jeśli godzą się na seks układ to w duchu liczą na coś więcej, lub mimo że z początku nie chciały to jednak później się angażują uczuciowo. I jest tragedia. Seks może się skończyć ciążą, nie ma 100% zabezpieczenia. Że o chorobach już nie wspomnę. Poza tym co jest pięknego w samym seksie bez uczuć, taki seks to masturbacja drugim człowiekiem. Druga osoba jest przedmiotem do rozładowania. Czy ktoś kto uprawia taki seks jest zdolny do uczuć? Nigdy w to nie uwierzę.

Gość gość
haha eks to sport

Gość gość
seks to nie zabawa, chociazby ze wzgledu na choroby, ciaze, ludzie o swodobnym podejsciu do seksu nie nadaja sie do zakladania rodzin

Gość gość
Seks to samo zło

Gość gość
seks to zabawa i milosc

Gość gość
tak, ja bym nie chciala takiego faceta

Gość gość
nie mow

Gość gość
Znam wiele kobiet, które rozdzielają uczucia od seksu. I potrafią cieszyć się samym seksem i przyjemnością z facetem, który ich pociąga, ale wiedzą, że nic by z tego nie było, jeśli chodzi o związek.