Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina3333333333333

Ojciec z córką pod damskim prysznicem na basenie

Polecane posty

Gość Ewelina3333333333333

Będąc ostatnio na termach z koleżanką spotkała nas niemiła sytuacja. Podczas gdy brałyśmy prysznic do pomieszczenia wszedł nagle facet z córką ok. 9 letnią. Po zwróceniu delikatnie uwagi, pan nas bagatelizował. Gdy powiedziałyśmy żeby z dzieckiem poszedł do męskiej części odburknął "no chyba nie". Upierał się również, że nie łamie żadnego regulaminu i był ogólnie opryskliwy. Gdy w końcu zagroziłyśmy, że pójdziemy do ratownika pan szybko czmychnął. Czy spotkałyście się z taką sytuacją? Może mogłabym zrozumieć gdyby dziecko było malutkie ale z taką pannicą? Co o tym sądzicie?

Gość gość
może to jakiś pedofil, trzeba kogoś powiadomić o tym

Gość gość
gdybyś nie miała czego się wstydzić to byś nawet nie zwróciła uwagi na faceta :) a tak na marginesie, to gdzie miał facet póść z dzieckiem? są osobne prysznice dla ojców z dziećmi? a jak matka zabiera swojego syna pod damski prysznic to już jest OK?

Gość gość
P******a jesteś? Miał iść z 9letnim dzieckiem do męskiej przebieralni? Przecież to jej ojciec. Wszędzie szukacie oznak pedofila? Jak zobaczysz ojca z córką, który je loda wspólnie z jednego pucharka to też ubierzesz go w pedefolia? Jak cie to tak razilo trzeba było zamknąć oczy albo odwrócić głowę!

Gość gość
A jak mamuski chodza z synkami do damskiego WC to tez jest ok??

Gość Ewelina33333333333
Nie mam się czego wstydzieć. Nie mam również przyjemności pokazywać się nago przed obcym facetem. Widać nie jestem w tym odosobniona skoro istanieją oddzielne prysznice. Matka z synem też tylko do pewnego wieku. Różnica jest taka, że mały chłopczyk jest nieświadomy a dorosły facet już tak. A to dziecko miało ok 9 lat więc w zupełności poradziłoby sobie samo.

Gość gość
Jak dla ciebie 9letnie dziecko to pannica to nie mam więcej pytan:/

Gość gość
Stoisz goła pod prysznicem po basenie? Jakaś zboczona jesteś?

Gość gość
Kup sobie kobieto klapki na oczy to będziesz mniej widziała i dłużej pozyjesz...

Gość gość
Ewelina33333333333 a skąd wiesz że poradziłoby sobie? a może ta dziewczynka się czegoś bała? następnym razem weź prysznic nie ściągając kostiumu. Intymne części ciała wypadałoby umyć u siebie w domu, a nie świecić pipką przed wszystkimi. nie każda kobieta ma ochotę oglądać gołą babę. i nie każda kobieta życzy sobie aby jej dzieci, nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka oglądali innych roznegliżowanych "do rosołu". I jak mówiłam, prysznic przed skorzystaniem z basenu oraz po pływaniu bierzemy w kostiumach kąpielowych. krocze myjemy w domu.

Gość gość
16.01 Wyjelas mi to z ust :) Autorko gdybym ja też była pod tym prysznicem i byś świeciła golizna, to bym cie tak op******ila że w podskokach byś się ubierala. Zboczona babo!

Gość gość
gość dziś :)

Gość Ewelina333333333
Nie, nie bała się niczego. Zachowywała się zupełnie normalnie. A skąd wiem żeby sobie poradziła? Bo ten facet tylko tam stał i w niczym jej nie pomagał. Normalnym jest mycie się po basenie. Co to za pruderia, że kobieta przed kobietą to jakiś problem ale jak wlezie facet to już ok?

Gość gość co mi kurna będą włazić
Kiedyś pod męski prysznic na basenie wparowała rodzina. Facet pokroju kark dwojka dzieci i ona. Zdjelem spokojnie kąpielówki. Kark poganiał dzieci ;) a ona sobie patrzyła na kootasa jakby nigdy nic. Dziwne. Nie?

Gość gość co mi kurna będą włazić
Kiedyś pod męski prysznic na basenie wparowała rodzina. Facet pokroju kark dwojka dzieci i ona. Zdjelem spokojnie kąpielówki. Kark poganiał dzieci ;) a ona sobie patrzyła na kootasa jakby nigdy nic. Dziwne. Nie?

Gość gość
Wszędzie doszukujecie się pedofilii i złych zamiarów. Chore.

Gość gość
Ojciec NIE MA WSTĘPU do damskiego prysznica! I goowno kogo obchodzi czy jest z dzieckiem czy nie - to już jego problem. Dziewczynka powinna iść do damskiej sama albo w ogóle nie iść skoro niby się bała - prysznic obowiązkowy nie jest. I dobrze zrobiłaś autorko, że postraszyłaś go ratownikiem.

Gość gość
Ależ przecież autorka tak doskonale zna, ta dziewczynkę i jej ojca i wie lepiej :D osobiście nie miałabym ochoty patrzeć na czyjeś p**dz/isko a ojciec z córką by mi nie przeszkadzał. W końcu to dziecko i lepiej żeby było pod okiem dorosłego. Zawsze może się poślizgnac i krzywdę zrobić. Myśl idiotko czasem. To nie boli!

Gość gość
nikogo nie interesuje co ty byś osobiście wolała regulamin to regulamin

Gość gość
a ja wolę nagie kobiety (i tak nie zwracam na nie uwagi) niż jakiegoś dziada patrzącego na mnie jak się się myję przez strój

Gość gość
gość dziś otóż tak się składa, że prysznic jest OBOWIĄZKOWY. Nie wiesz o tym??? W domu możemy umyć się dokładnie,a przed basenem spłukujemy się, możemy użyć do tego żelu pod prysznic. Poi pływaniu również się porządnie spłukujemy, a w domu porządnie myjemy. A jeśli chodzi o tą 9letnią dziewczynkę to nie wam jest oceniać czy się czegoś bała czy zachowywała się normalnie. Nikt nie nosi ze sobą tablicy informacyjnej o stanie jego zdrowia. I jeszcze jedno, skoro basen nie przewidział takich sytuacji, nie wyznaczył pryszniców dla ojców z dziećmi to ojciec z braku innego wyjścia poszedł z dzieckiem do prysznica damskiego. Już sobie wyobrażam, jakby w męskim znaleźli się podobnie mylący panowie jak inne panie (...) i z gołą fujarą na wierzchu braliby prysznic. Wyobrażasz sobie zawstydzenie i zażenowanie jeśli nie traumę takiej 9cio letniej dziewczynki? Kobiety włączcie czasami myślenie i spójrzcie dalej niż opadające wasze sutki.

Gość gość
mój kuzyn jest ratownikiem i wielokrotnie zdarzały się w aquaparku takie sytuacje, mężczyzna nie ma prawa wchodzić pod damski prysznic. Jeśli ojciec jest z córką to są proszeni o ukąpanie się w domu, lub o uporządkowanie się w łazience. z tego co mówił mi kuzzyn to 1/3 kobiet kopie sie nago tak samo jak i mężczyzni. Tylko w Polsce taka zasciankowosc, nie chcesz, nie rozbieraj sie nikt Ci nie każe, ale pod prysznicem moze rozebrac sie kazdy.

Gość gość
wszystko zależy jakim sprzętem dysponuje wchodzący facet jak ma mały to chcą go wygonić jak ma małą trąbę słonia taką 25cm to z wrażenia nic nie mówią tylko łykają ślinę ! 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
16:24 a Ty sobie wyobraz traume innych dziewczynek pod prysznicem kiedy sciagaja stroj a tu jakis fagas je obserwuje. jak jest taka sytuacja to sie jedzie prosto do domu i sie kapie. Zenada.

Gość megi222
dziś Sory, ale twoim zdaniem 9-letnie dziecko nie potrafi sie samo umyć? To juz chyba 2 albo 3klasa podstawówki, więc duży dzieciak!

Gość gość
skoro jest zakaz i nie ma przewidzianych prysznicy dla ojcow z corkami to albo neich ojciec zabiera corke na basen w ktorym toaleta jest polaczona z prysznicem albo neich siedzi w domu, zasady sa takie a nie inne wszyscy sie dostosowuja, kobieta wie ze moze wiec sie rozbiera a tu wchodzi ni z tego ni z owego jakis idiota i patrzy babom w cycki? Zasady sa dla wszystkich, albo sie stosujesz do nich albo siedz w domu

Gość gość
dziś po pierwsze kto napisał, że facet kogokolwiek obserwował? ojciec był przy swoje córce. Po drugie na drugi raz MADKA nauczy dziecko, że na basenie prysznic bierzemy w kostiumie. A po trzecie, po basenie również należy się spłukać jak najszybciej żeby zmyć pozostałości wydzielin innych ludzi ze swojego ciała.

Gość gość
To pokaż mi taki punkt w regulaminie gdzie jest napisane, że ojciec z dzieckiem (córka) NIE MA PRAWA wejść pod damskie natryski!

Gość gość
kuźwa czy ty z PIS jesteś ? :) :) :) :) idź się leczyć.