Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiadomość do ludzi którzy myślą, że mają źle w życiu

Polecane posty

Gość gość
a to by mnie wielce zasmuciło i sprowokowało do nieprzewidywalnych działań

Gość gość
wogóle kwestia marszałków jest zabawna. weź takich aliantów. monty patton mc artur. wiekszym klaunem był chyba tylko goering. zadnemu z nich nie zalezało ani na wygraniu wojny ani na zołnierzach ani na pokoju ani w ogóle na niczym oprócz dobrego odegrania roli

Gość gość
przypominali rzymskich konsuli dowodzących akurat armia. juz wieksze zaangażowanie jest po stronie niemieckiej i rosyjskiej. tam mozna mówić o jakims sensownym dowodzeniu na szczeblu teatru działań i nizej zresztą tez. aczkolwiek też nie do końca. to też swiadczy o tym kto i w jakim stopniu był poinformaowany ewentualnie na czym zalezało tym którzy nominowali tych kolesi

Gość gość
i kto stracił na tej wojnie? wszyscy. łacznie z wiekszościa wojskowych wykonawców po każdej ze stron. ja tam nie wiem ale jak bym był w wojsku to jednak wolałbym słuzyc pod rommlem niz pod montgomerym albo big mac arturem. a jak skończył rommel? przedawkował aspiryne. powodzenia

Gość gość
alianckie dowództwo było takie papierowe jak ekipa magików z władcy pierścieni z johnem waynem w roli gandalfa i errolem flynem w roli garadielli

Gość gość
zresztą co ja wam bede piertolił. przeczytajcie sobie arcydzieło "mobydick" jak ktos mysli ze tam chodzi o cokolwiek innego niz podwyższanie ceny wielorybiego sadła poprzez straszenie wielorybników i ich rodzin celem wypromowania kopaliny zwanej ropą to mu wróze oszałamiającą wydziałowa karierę na filologi jakiejś tam. trzeba szukac nowych zastosowań dla sprawdzonych szlagierów propagandowych. i tak to sie wszystko kręci a ten mi tu piertoli o jakichs filmach koorfa pasiaste kubraki majteczki w kropeczki i tłumaczy jak jakiemus debilowi że jego wzruszenie niepodważalnie potwierdza ustalenia histeryków dotowanych z funduszy ludzi zainteresowanych w tym żeby te ustalenia były akurat takie a nie inne

Gość gość
licza sie fakty a nie ocena czyjejs fabularyzowanej wersji na fimwebie

Gość gość
to koorfa nie piertolony facebook czy inny instagram

Gość gość
a w ogóle to sie piertolta