Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja z krainy biedy

Pewnie mnie zhejtujecie zaraz ale tak naprawdę gófno o tym wiecie.

Polecane posty

Rodzice nie są zamożni i dosłownie wypruwają sobie żyły abym mogła studiować. Stancja, czesne, bilety sieciowe na MPK, bilety kolejowe gdy na weekendy zjeżdżam do domu, wyżywienie, ubrania, parę groszy kieszonkowego... - wszystko oni dają. Sobie od ust odejmują by mi dać. A tera ja mam im powiedzieć, że uwaliłam rok bo nie dopuszczono mnie do sesji? A niedopuszczono dlatego, że nie miała? zaliczonej poprzedniej, a nie miałam zaliczonej bo nie mogłam zdać egzaminu z jednego głupiego przedmiotu. Wszystkie inne zdałam, a tego jednego nie. Ani egzaminu, ani poprawek. I co teraz? Wszystkie moje i rodziców wysiłki, cała ich kasa teraz w błoto? Wykładowca znalazł rozwiązanie. Na osobności powiedział, że mogę pojechać do niego do domu na "poprawkę". Od razu się domyśliłam o co chodzi. Ale czy mogłam nie pojechać?

Gość gość
0 / 10

Gość gość
Czyli chcesz nam zakomunikowac ze zostalas prostytutka. Wszystko jasne.

Nie jestem prostytutką. To był jednorazowy incydent.

Gość gość
Trzeba bylo wczesniej jechac, to nie mialabys poprawek i takich dylematow.

Zastanawiam się czy nie zgłosić teraz tego na policję. Poważnie. Nie chodzi mi o zemstę za to, że kazał mi jechać na seks. Pojechałam dobrowolnie. Chodzi o to, że gdy się wahałam to zapewniał, że to nie potrwa długo czyli tak jakby sugerował, że chodzi tylko o szybkiego loda i nic więcej a w rzeczywistości przetrzymał mnie u siebie całą noc i wcale nie skończyło się na seksie oralnym. To już zakrawa na coś w rodzaju gwałtu bo nawet jak w nocy chciałam przestać i wyjść to mnie nie puszczał. Nie wiem czy zgłosić czy nie zgłaszać.

Gość gość
Trzeba być zjebem żeby takie g****a wymyślać...