Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet za dużo pomaga innej kobiecie w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Niestety nie jest to prowokacja.to jest taka laska jak to opisał,tylko naiwna ...Ja bym dodała . Przecież mój facet zyczyl jej powiedzenia w życiu ,miłości jej nie wyznawał

Gość gość
piekne wyznanie jej powiedział..fajna i ladna..

Gość gość
i co nie zabolało cie autorko?

Gość gość
i tobie to nie przeszkadza ,ze on z nią ciagle w kontakcie?

Gość gość
Nie.bo życzył jej powiedzenia w życiu ,zaprasza do nas na kawę ,jak i ja będę ,więc o co chodzi wam ?

Gość gość
Głupia mendo, znają się lata całe, byli przyjaciolmi gdy ty byłaś młodsza menda, teraz masz 57lat:P ona ma osobowość kompatybilna z jego osobowością, kloca się nienawidzą godzą się i pomagają sobie, to wieloletnia przyjaxn, to że ma męża i dwoje dzieci a trzecie w drodze tego nie zmienia.

Gość gość
Jak tak autorko wszystko wiesz, jesteś jego pewną To po co zakladalas wątek? Najpierw piszesz ze niektóre jego smsy do niej wzbudzają w Tobie mieszane uczucia, przytaczasz tu smsy, a potem oczywiście bronisz misia. Jak jej napisze inny komplement np ,,jestes taka seksowna" to tez go usprawiedliwisz? Wiadomo ze ona wie o Twoim istnieniu skoro we 4ke się kolegowaliscie, co nie oznacza ze Twój facet nie poleci do niej gdy ona zostanie całkiem sama, definitywnie Sie ze swoim rozstanie. Pogodz się z tym ze ona mu się podoba i nie bądź taka pewna bo wszystko może się zdrarzyc, faceci są nieprzewidywalni. Nie siedzisz w jego głowie, Nie wiesz co on myśli...tylko czas pokaże...

Gość gość
Bzdura.oni już jakiś czas temu niby był koniec między nimi a mój facet do niej nie poleciał .

Gość gość
prowo slabe.

Gość gość
Ale jest nadal.ze mną !!! Po prostu nienawidzi kumpla który tak ja potraktował

Gość gość
Nienawidzi kumpla bo kiedyś chciał być z nią a tamta wybrała tego kumpla... Tak czy inaczej ona mu się nadal podoba. Jeśli on codziennie do niej pisze, poświęca więcej uwagi niż Tobie, to jest źle...

Gość gość
Ale my oboje często się mijamy przez pracę i dwa razy w tygodniu on odwiedza syna Poświęca mi czas ale oboje też dajemy sobie wolność

Gość gość
Ale jednemu facetowi może podobać się wiele kobiet i co z tego? Samotna matka jest łatwym łupem i do wzięcia na raz....

Gość gość
Wg mojego faceta ona tamtego nie wybrała tylko ten d**ek zaznaczył mu że ma się nią interesować bo ona spotyka się z nim.wiec mój facet się usunął w cień i nie zarywal do niej. Potem byłam ja ,niepewna czy odejdę od męża ale odeszłam. Ale zawsze ta para była blisko nas bo to kumple . To co ...Wg was ze mną stworzy l związek a wzdycha do tamtej???

Gość gość
Nie.ale moim zdaniem tamta mu się bardziej podoba niż ty,może ładniejsza wykształcona i nie może tego przeżyć że z nią nie spróbował ....

Gość gość
Póki co bądź spokójna.oboje możecie wziąć ślub cywilny to już coś i mieć wspólne dziecko.czy on o tym mówi???

Gość gość
Witam.nue mówi nic o ślubie ani dziecku,zamieszkalismy razem w grudniu rok temu .Ale nadal się kochamy. A ona jest rzeczywiście sympatyczna ,ładna i po studiach tak jak mój facet ...Ja pracuje w sklepie ale jemu to nie przeszkadza ło.to nie ma nic do rzeczy

Gość gość
I co z tym zrobisz

Gość gość
I co z tym zrobisz

Gość gość
Autorko, moglas być jego opcja numer 2, najpierw ona jemu sie spdobala, ale gdy z nią nie wypalilo (bo związała się z tamtym) to on wzial Się za Ciebie. To, ze z Toba jest, nie wyklucza jego uczuć do niej, faceci nie tylko z miłości są w zwiazkach- wielu się wiąże dla regularnego seksu, dla jakiś wygod, korzyści, ale mogą marzyć o innych... Nie wiesz co siedzi w jego glowie, faceci są nieprzewidywalni. Możesz tu go bronić, jak to robisz do tej pory, ale bez powodu wątku nie zalozylas...intuicja Ci podpowiada ze cos jest nie tak. A intuicja się nie myli, nieraz się przekonalam... Lepiej uważnie go poobserwuj...nigdy nie bądź pewna faceta. Żadnego faceta nie nie można być pewna, dla mnie kobiety które mówią ,,mój misio nigdy by mnie nie zdradził bo to i tamto", to idiotki. Facetom nie mozna w 100% ufac. Jedyne czego można byc pewną to miłości swojego dziecka (to inny rodzaj miłości,bezwarunkowy), nie faceta.

Gość gość
no slabe to prowo.

Gość gość
Ulżyło mi.moj facet pokazywał mi wszystkie smsy co do niej pisał,okazało się że to miało inne podłoże niż to że ona mu się podoba.Moj facet też tego kumpla nie znosi,mieli się umówić na spotkanie to go olał ,nie odbiera telefonów i go okłamał kilka razy. mało tego ,to ten d**ek spotyka się z inna ale o ciąży jego byłej nic jej nie wspomniał,a ta kobieta leży sama w ciąży w domu a on miał jej pomóc . Zrobiło nam się jej żal i zarazem nienawiść do tamtego.z telefonu naszego dziecka wyslalismy tej jego nowej lasce smsa czy jest świadoma że jej facet na dziecko z inną ... A byli raz na super wyjeździe bo się chwalila na FB Brak nam słów do takich gnojkow,zrobią dziecko i nara .

Gość gość
Także nic nie wskazuje na to ,że mój facet coś do niej czuje. Tamten gnojek udawał miłość do niej,kobieta teraz jest sama bez jego wsparcia choć obiecał ,chciał umyć ręce ,brak mi słów na takich . Zepsulismy mu cały wieczór chyba święta i Sylwka.i nie mamy wyrzutów bo on do tej laski nie ma skrupułów...Wyznawał jej miłość,obiecywał związek a w soboty zamiast jechać do niej to wyłączał.tel i jechał do innej ..

Gość gość
Słyszałem już od kilku osób ze odmawiając pomocy kobiecie w ciąży można odrazu spodziewać się plagi myszy... takich polnych co na bajkach ser lubią

Gość gość
Hehe przecież to wcale nie wyklucza ze ona nu się podoba...

Gość gość
Kobiecie w ciąży się nie odmawia .Ten gostek jest wyjątkowym s********m ,należało mu się i dobrze twój facet zareagował.

Gość gość
Tak.a dziś po pracy jedziemy na zakupy do poznania. Ona kontaktował się z moim facetem bo tylko jego znała jako tego dupka kumpla,prosiła mojego faceta o pomoc ,czy by go nie przywiózł jak mu się auto zepsuło. Mój facet zareagował a tamten nawet telefonu od niego nie odebrał ...Bo najlepiej umyć ręce a tego dziecka żal ...Chyba że się ogarnie

Gość gość
Dobrze zrobiliście .Niech gnój też nie ma lekko

Gość gość
Bo takim.gnojom co mówią kocham o udają zakochanego tylko dla seksu to trzeba dać wpierdziel. Zal laski ,byliście we czworo fajnie,ale dla niej nie ma happy endu.ale twój facet okazał się fajny ,pomogl jej bo o to poprosiła.

Gość gość
Żadna laska nie powinna być z takim.