Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugi ślub iść czy nie iść?

Polecane posty

Gość gość

Kuzyn miał brać ślub w tym roku, Ale zmarł ktoś z rodziny jego narzeczonej więc przełożyli na za rok. Kuzyn jest po jednym rozwodzie. Jego była zaszła w ciążę przed ślubem problem w tym, że kuzyn był wtedy przez miesiąc w Stanach, dziecko nie jest jego. Wziął szybki rozwód. Teraz znów się żeni. A ja nie wiem czy iść czy nie iść na ten ślub. Przyjaźnie się z jego byłą żoną,lubimy się.

Gość gość
I co w związku z tym, ze się przyjaźnią z jego była?

Gość gość
Po za tym mam 2 miesięczne dziecko.

Gość gość
Głupio mi zrobić coś przeciwko niej. Jego narzeczona ma dystans do mnie.

Gość gość
Laska dowalila rogi twojemu kuzynowi, a ty nie chcesz robić czegoś wbrew niej?? Dobre, nie idź na ten ślub, bo myślę że oni ten dzień chcą spędzić z osobami zyczliwymi

Gość gość
Ok zrobiła co zrobiła. Nie mnie to oceniać. Z facetem,który jest ojcem dziecka i tak nie jest. Kuzyn zostawił ją na miesiąc. A ona znalazla oparcie przy kimś innym.

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam .Zostawił ja na miesiąc a ona znalazła oparcie w kimś innym. Sorry ale to zwykła szmata jest. A ślub bierze TWÓJ kuzyn i powinnaś is jeżeli cie zaprosi.

Gość gość
Zaprosił.

Gość gość
ja na drugie śluby staram się nie chodzić. Zawsze myślę wtedy, czy to jest ostatni i czy trzeciego nie będzie. Oczywiście delikatnie informuje, że nie mogę, urlopu nie dostanę, takie tam gadanie, żeby wprost nie powiedzieć, że przecież jeden prezent już dałam, to czemu mam dawać drugi.

Gość gość
gość dziś A po co chodzisz na pierwsze śluby? Przecież też nigdy nie wiadomo czy to jest ostatni czy nie.