Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić jak się przegrało życie ?

Polecane posty

Gość gość

studiowałem blisko 3 lata 3,5 w zasadzie kończę te studia jeden z trudniejszych kierunków, ale ja jestem nieszczęśliwy :( popełniłem podczas studiów jeden z największych błędów w swoim życiu zakochałem sie w kobiecie z jednej grupy. Ona zakochała sie w inym tamten był trochę odważniejszy ja nieśmiały trochę chyba to przez alkoholizm ojca zawsze się bałem. I tak tkwiłem w tych uczuciach nie umiałem innej kobiety poznać byłem zamknięty w sobie wiecznie zły na świat niezaradny oczywiście na mnie zło siadło czy klątwa jakaś i wszystko się psuje. I teraz już mi nic nie zostało w zasadzie w życiu co mi z studi jak dziewic niema ja już tez zboczony jestem ile można bez sexu nie da się jak bym poznał jakaś dziewice to tak mnie ma w d***e. Ogólnie ujmując jest c*****o bardzo c*****o . Przez ten okres poznałem 2 dziewczyny w zasadzie jedna na ggg z która pisałem kilka miesięcy która przestała odpisywać po tym jak mi usunęli gg bo pisałem zboczenie do obcych kobiet i drugą realnie ale jak z nia rozmawiałem to tez zeszło na dziwne tematy chyba wyczuła ze jestem dziwny xd no i jedna mam koleżankę 40 lat na portalu w której mam oparcie. W zasadzie chciałbym umrzeć zabrali mi juz wszystko jak niema dziewic to już nie mam poco żyć ani nie chce ale zabić się też nie umie. i nie wiem co z sobą zrobić zupełnie nie wiem

Gość gość
Nieważne czy czyta czy nie kiedyś dojdę do kresu i już mnie nie będzie.

Gość gość
jak sam żeś napisał jesteś zboczony idź na jakąś psychoterapie może ci pomogą

Gość gość
atybys niebył jakbyś widział ze kobiete kręci jak facet jest zboczony i jakbys widział ze ci ją zabrał w taki sposób.

Gość gość
powinienem się zabić ale nie umie się zabić nie umiałbym.

Gość gość
i znowu znia zrywam kontakt juz 50 raz chyba. i pewnie fatum mi zaraz coś doj***e jeszcze od tak

Gość gość
będę musiał sie zabić niestety życie moje się nie zmieni mam złe nastawienie już zbyt złe, w*****a mnie to juz wszystko przyjdzie wojna do polski to muszę isć i jakoś umrzeć . niema dlamnie miejsca w tym kraju jak niema dziewic .

Gość gość
DOd**y jestem ole dziewic niema wszyscy przerżnęli wszystko ole szukac dziewic w burdelu to parodia a bez dziewicy niebede normalny wiec sie zabić trzebabyłoby.

Gość gość
idź do zakonu

Gość gość
nie pójdę do zakonu ani nie będę ****ał będę umierał na froncie za was k***y *****cze

Gość gość
Spieprzaj życiowy nieudaczniku i nie zganiaj wszystkiego na ojca. Urodziłeś się dupkiem i dupkiem umrzesz.

Gość gość
Góra, góra, dół, dół, lewo, prawo, lewo, prawo, B, A. Powinno pomóc. :-)

Gość gość
OH odezwała się nie dziewica !! kobiety to sa super wiesz jak sie dowiadujesz o 98 że sa nie dziewicami a od 2 ze sa ale wola z miłosci i pewnie daja *****czowi czyli nie dupkowi !! bedziesz 20 czy 25 przynajmniej on bedzie szczęsliwy 1!!

Gość gość
wszystko trzeba wybaczyć nawet to ze kobiety cię miały gdzieś i wolały się poszczać !! zamiast sie uśmiechnąć do ciebie to wolały do *****cza p**********y czas. NIENAWIDZE WAS!!!

Gość gość
najlepiej jak się zabije wtedy w końcu nie bede szukał dziewicy co prawda w piekle będą same szmaty albo i dziewica się znajdzie może kto wie, taka poryta jak ja przez facetów nieprawiczków i bedzie mażyla oprawiczku anie o durnej miłśoci i odda sie jakiemus dupkowi bo ja podnieca.

Gość gość
RUmpel co zaliczałeś laski ty huju zniszczyłes mi zycie s*******n j****y

Gość gość
POchwal sie jak zwodzisz kobiety i potem ci sie oddaje piszesz z 10 aż ci da jedna potem druga i 3 i wszystkie bedą wstanie zrobić dlaciebie wszystko zmiłosci !

Gość gość
tyle pięknych kobiet i muszę sie zabić bo nie potrafiłem zaliczyć dziewicy :( ale lepiej juz sie zabic niż patrzec jak kobiety chca dawac sie zaliczac jak szmaty nie nawidze tego czasu

Gość gość
jest tu jakiś prawiczek idziemy na piwo !!???? po opowiadamy se o kobietach które daja d**y za ciepłe słówka zaklamane bo pragna sexu ! a faceci wala jak zwierzeta!

Gość gość
Dziewica jest jakaś może?????? byśmy to zrobili i sobie żyli potem jakoś z normalna psychika a zj****e *****cze by cie nie zaliczyli:*

Gość gość
najlepsze jest to ze jak jestes miły to kobiety cie z buta traktują z nogi tak pra do przystojnych *****czy niewazne kto jest nadrodze jego zbuta byleby sie dobrać do pięknego walczą jak mężczyźni o dobry sex!!!!

Gość gość
zly mam dzień i jestem zły na was kobitki najchętniej bym was udusił gołymi rękoma za to ale na to nie mam wpływu, źle robicie ja też błądzę szkoda że nie mam ani jednej osoby z którą bym mógł zacząć odnowa. a co do ojca jak śmiesz mówić ze nie moge zwalać wszystko na ojca miałaś kiedyś alkocholika w domu? wiesz jak fajnie się z ojcem rozmawia jak tylko jego zdanie się liczy, podłe to było takie właśnie jesteście naprawde podłymi kobietami względem tych słabszych poprostu jak zwierzęta niema różnicy zwierzeta podczas godów też się zabijają, smutne to jest i to bardzo.

Gość gość
mszczą się medy na mnie nie odpisze żadna:P:P a najgorsze jest to ze prawdę mam przerąbane co nie?

Gość gość
sam jesteś c***a rumpel. wiec wyżywanie sie na mnie ci nie pomoże . takze idz do pokoju grzecznie i powiedz jestem debil moze ci pomoze

Gość gość
Jesteś ŚWIREM.

Gość gość
Sam jestem prawiczkiem, a zboczony na jakiś sposób jest wielu, czy to prawiczki, czy nie. Więc tutaj żadnego wyjątku nie ma. Jak byłem młodszy, to z kobietami pisałem o wiele częściej o seksie, teraz już mi przeszło.

Gość gość
oo normalny człowiek !! który rozumie to ze facet musi być zboczony bo go kobieta zostawi :):) przynajmniej ktoś rozumie heh idziemy na piwo :P? skoro baby niewiedzą gdzie maja być to moze lepiej napiwo isć:P