Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez chcialyscie zeby wasze wesele było lepsze niz wesele kolezanek?

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka ciągle powtarza,ze zrobi wesele takie,ze żadna koleżanką nie będzie mieć lepszego i będą zazdrościc jej wszyscy. W zyciu by mi nie przyszlo do glowy by rywalizowac kto ma lepsze wesele

Gość gość
moje wesele będzie lepsze, gdyż go nie będzie :D

Gość gość
Wsiórskie niestety podeście.

Gość gość
Wychodziłam pierwsza za mąz.. nie miałam pojecia jakie wesela mialy moje kolezanki :D

Gość gość
Lepsze wesele to pojęcie względne. Dla mnie np. najlepsze wesele to takie, którego...nie ma. Po prostu nie lubię wesel. Nie lubię zarywać nocy, nie lubię imprez, nie lubię dużej ilości ludzi. Dla jednego nalepsza będzie np. kapela na żywo, a dla innych to kicz i mordęga. Jeden woli bigos a inny ostrygi. Ciekawe, jak twoja koleżanka chce rozwiązać ten problem, że każdy ma inny gust i preferencje. Ps. czy to jest odpowiedni temat do wątku "ciąża, macierzyństwo"?

Gość gość
Ciekawe która będzie miała lepszy rozwód

Gość gość
Kazdy robi takie wesele, jakie chce. Dlaczego ma mi sie podobac wesele kolezanki? - moje bedzie lepsze - ale dla mnie, dla niej lepsze jest jej wesele.

Gość gość
tak jak na swiecie nie ma ludzi idealnych tak i wesele nie może być idealne ....zależy kto na co zwroci uwagę i jak ktoś pisał dla każdej młodej pary to ich wesele powinno być idealne ,bo ich .Nie ważne czy na 200 osób czy 20 ważne bo ich

Gość gość
Wesele, które mi się najbardzie było kameralne, "nowoczesne". I tak się wszystkim nie będzie podobać, część koleżanek może uznać duże wesele z rozmachem za wiejskie I męczące, chyba że wszystkie z tej samej bajki, ale nawet w takim wypadku gusta i trendy się zmieniają, więc ślub kuzynki po kilku latach niekoniecznie będzie robił wrażenie w porównaniu z koleżanką, która zrobi to później

Gość gość
Ja sobie nie życzyłam wesela. To głupie wydawać tyle kasy po to, by znajomi mogli obrobić ci d**e jakie to było niedobre jedzenie i jak źle wyglądałaś w kiecce (zawsze komuś coś nie podpasi). Na prośbę rodziny zrobiliśmy obiad dla najbliższych a za uzbierany chajs pojechaliśmy na luksusowe wakacje. Polecam - najlepsza decyzja ever.