Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym męża znanego lekarza!! Czy to próżne?

Polecane posty

Gość gość

Po prostu takiego znanego na całą miejscowośc, żeby ludzie mi zaproscili

Gość prawi 117
nie tyle próżne co raczej nierealne., To tak jakby ktoś chciał polecieć na Jowisza.,,.

Gość gość
Dlaczego nierealne. Znam żonę słynnego na całe województwo ortopedy, żyję jak w bajce

Gość prawi 117
nie bede tlumaczyl dlaczego .,,. odpowie prosto ortopedow jest okolo 200 na całą Polskę 40 mln kraj jeden na 20 tys ludzi jest ortopeda,..,

Gość gość
ja to bym chyba wolała znanego muzyka niż jakiegoś tam lekarzynę. To by mi dopiero zazdrościły, albo kierowcę Formuły 1. Skoczek narciarski to nie, bo oni są za chudzi. Jak sobie zdjęcia z różnymimi znanymi robiłam to tak mi zazdrościły, że nie macie pojęcia. Żaden wyczyn poderwać lekarza, też mi zawód. Zdjęcie z lekarzem na nikim nie robi wrażenia, jakiś znany muzyk albo sportowieć to byłoby osiągnięcie życiowe, ale zwykły lekarz?

Gość gość
Mam nadzieję że znajdziecie wszystko psychiatrę. Będziecie miały za darmo to czego najbardziej potrzebujecie.

Gość gość
Tak ogólnie jest nudno. Jak lekarz to może chirurg plastyczny. Chciałam sobie zrobić większy biust, a to drogo

Gość Cooliberek
Marzenia ściętej głowy

Gość gość
Psychiatra to nie. Już lepiej patolog jak Leon z serialu "Komisarz Alex". Ciekawą ma pracę i pacjent mu nie napyskuje, bo nie żyje. Jak ktoś pieprzy jak potłuczony to trochę za mało, żeby się zajmował nim psychiatra. Zacznij od siebie może, bo ci wszystko przeszkadza gość 17:56 . Mieć takich sąsiadów jak ty, wtedy można wpaść w depresję i do psychiatry ☺

Gość gość
nadzieja jest matką głupich, co nie?

Gość gość
Dlaczego? Ja sąsiadom nie wadze chyba do czadu aż mnie któryś nie w*****a :* taka sąsiadka to skarb.

Gość gość
No spoko, że nie wadzisz. Tylko dlaczego ci przeszkadza, że ktoś głupi? Teraz większość ludzi mądrością nie grzeszy i jeszcze na tym zarabiają. Można się o tym przekonać oglądając czasem MTV