Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli rozbijasz rodzinę to szanuj moje dziecko!!

Polecane posty

Gość gość

Jego już nie chcę, ale jeżeli zakładasz rodzinę z nim to wiedz że zawsze będą moje dzieci też jego i należy im się szacunek i opieka!! Niestety kochanki myślą inaczej, po pierwszych uniesieniach są w szoku, że ich Men ma dzieci i musi się nimi czasem zająć, zadzwonić, służyć radą i pomocą... Kurwa, co jest z wami kobiety? Nie boicie się karmy?

Gość gość
Często ludzie o tym zapominają!

Gość gość
Kochanka mojego eks " uwielbiala" nasze dzieci, kiedy jeszcze oni ukrywali swój romans. Kiedy romans wyszedł na jaw i rozstalam się z moim mężem, dzieci zaczęły jej nagle przeszkadzać. Kiedy eks spędza z nimi czas - raz na dwa tygodnie i dodam, ze nie ma mnie nigdy wtedy z nimi, dzwoni do mnie z pretensjami , ze nie umiem sama się zająć dziećmi i że wymuszam pomoc męża. No paranoja jakas! Mówiłam mu zeby pogadal ze swoją nową miłością i wyjaśnił jej ale ona i tak do mnie dzwoni - teraz juz ja zablokowalam w telefonie. Nie rozumie, ze to są tez jego dzieci

Gość gość
nigdy nie mogłabym zabrać dzieciom ojca

Gość gość
Rozbijasz? Co to to słowo w ogóle? :D Mąż po prostu zostawił c*****a żonę i szuka lepszej.

Gość gość
Ale jakiej karmy ma się bać? Psiej czy kociej? Brednie dla słabych, którzy nie mają możliwości się zemścić. BTW, skoro wierzysz w "karmę", to może jak babkę mąż zostawia to jest jej "karmiczna odpłata"? Coś tam kiedyś naskrobała i ma za swoje, mąż jest tylko wykonawcą wyższej woli?

Gość gość
Trudno o szacunek dla dziecka, które jest w połowie byłej żony dziubdziusia. Ja tam się nie mogę nadziwić jak można tak nieudane dzieci kochać, ale cóż, biologia. ;).

Gość gość
Leczcie się ludzie!! Szkoda, że was tak nikt nie potraktował! Mój mąż z bratem przeżyli właśnie takie dzieciństwo kiedy to kochanka miała za złe ich tacie że spędza z nimi czas, daje im prezenty, interesuje się aż on sam zaczął to robić rzadziej.. I rzadziej... Właściwie nie mieli ojca, długo za nim tęsknili, a teraz, po latach oni ojciec z żoną chcą kontaktu, bo zostali sami i chorzy (ich wspólne dziecko wyjechało w świat), ale zarówno mąż jak i jego brat już nie chcą, coś się skończyło, wypaliło, przepadło, nie ma tej więzi, zaufania!

Gość gość
Nie chcą podarować odrobiny czasu staremu, schorowanemu ojcu? Karma ich dopadnie jak nic.

Gość gość
otóż to może w młodości była dzivka która pieprzyla się z żonatymi a teraz mąż ja zdradził i zostawił? Może to właśnie karma! :D

Gość gość
Eeeeh.. na kiego grzyba komu dzieciaty alimenciarz?? Facet dzieciorob powinien przy żoneczce i dziatwie kwiczeć i gnuśniec a nie paskudzić w życiorysie młodej, świeżej i cieszącej sie wolnością kobietce. Tak samo na odwrót - atrakcyjny bezdzietny mężczyzna jest dobra partia dla bezdzietnej kobiety i szkoda marnować takiego na kobiete z dziećmi. Bezdzietni maja sobie wzajemnie do zaoferowania wolność i przestrzeń.

Gość gość
Ale ja w d***e mam twoje dziecko i ciebie! Jesli wiąże sie z facetem to tylko z nim a nie z jego potomstwem. Nie muszę chcieć spędzać czasu z twoim dzieciakiem ani wogole sie interesować jego istnieniem. Dla mnie liczy sie tylko facet

Gość gość
Nikt nie każe ci spędzać czas z moim dzieckiem, tylko przyjmij do wiadomości też to że on ma to dziecko i ja jako matka nie zamierzam się zajmować nim sama!

Gość gość
w święta niestety nasz kids będzie bawił się z moja nową narzeczoną skarbie ;-)

Gość gość
21'46, którą z rzędu?

Gość gość
Kto do dzieci nie ma miłości, to co taka miłość jest warta?

Gość gość
no z tą z którą cie zdradzałem skarbie :-P 🖐️

Gość Pajac

Sam se zjebales zycie a kochanka najebie ci nowych bachorow i co nowa ma sie tymi malpiszonami opiekowac stary wynajmij se nianie i ja dymaj od kiedy kur kochanki sa do opieki ,,,,dymanie z niania ci sie pomylily po huja bachory klepiesz jak sie nie chcesz imi zajac stary zol mi cie ty chyba z kochanki starego powstales hahaha