Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tanie konto bankowe gdzie założyć

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję założyć jakieś niedrogie konto bankowe na które będzie przychodziła pensja z pracy. Możecie polecić mi coś w tym zakresie??

podobno za darmo Bank BGŻ BNP Paribas S.A ja na poczcie mam konto płace 5 zł ale gdy zrobie zakupy za 300zł to mam za darmo to konto kupel pracuje w Bank BGŻ BNP Paribas S.A i dla tego mówił mi o tym chce żebym założył konto u niego w bgz bo w ciągu miesiąca musi założyć 40 kont internetowych bo inaczej wylatuje z pracy

Gość cheerful34
A nie lepiej jest założyć sobie konto w Nest banku? Po pierwsze można to zrobić całkowicie przez internet. Po drugie na koncie nie ma żadnych opłat: 0 zl za prowadzenie 0 zł zł za przelewy darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów i darmowa karta bez ograniczenia typu nie płacisz jeśli wykonasz płatności na 400 zł ( w innych bankach jest to standard). W rankingach kont konto w nest banku wygrywa: http://bankowe-konta.info/

Gość Krucyfiks
Co do zasady to wszystkie banki to zlodzieje. Jak masz tylko miec konto prywatne do wyplaty, to idz do banku, ktory masz najblizej domu i bedziesz miec spokoj. Koszty utrzymania konta sa podobne, wiec idz tam gdzie masz blisko ;)

Gość fredt
Konto to nie dziewczyna żeby brać do serca. Jeśli ją można zmienić to czemu nie można konta? :D Polecam wymarzone konto osobiste w raiffeisen. Nie płacę za obsługę za bankomaty i mam darmowe ubezpieczenie karty mastercard debit. O bankowości internetowej i mobilnej nie wspominam bo to normalka.

Szanowny Panie, Nest Konto w Nest Banku to faktycznie darmowe konto. W jego ramach za darmo są: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w ponad 2500 wpłatomatów, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Więcej na nestbank.pl Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank pl