Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cudowny zestaw od Le Petit Marseiliais

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio biorę udział w cudownej kampanii Od Petit Marseiliais. Mam przyjemność testować żel pod prysznic jak i dezodorant o zapachu kwiatu pomarańczy oraz biała brzoskwinia z nektarynka . Przede wszystkim dziękuję za to ze moglam poczuć troszke lata podczas tej brzydkiej deszczowej zimy. Zapachy są cudowne . Ja preferuję brzoskwinie z nektarynka. Zapach jest slodziutki i delikatny. Przede wszystkim dezodorant nie brudzi ubrań i nie zostawia białych i żółtych plam. Odnosnie zapachu kwiatu pomarańczy jest on bardziej wyrafinowany dla kobiet które nie lubią slodkich zapachów. Jest on bardziej dyskretny taki delikatny zapach z nutą pomarańczy. Jak najbardziej polecam zarówno dezodoranty jak i żele pod prysznic tej firmy . Kolejny plus jest taki że nie dość że pieknie pachnie to jeszcze sa to tanie kosmetyki takze polecam każdemu

Gość malwi0000
Fajnie, ale widać że tekst też Ci dali do wklejania. Laurka zamiast rzeczywistej zachęty. Inna sprawa, że mnie i tak mnie te produkty nie zachęcają. Te kosmetyki zazwyczaj pięknie pachną, ale jeden mnie uczulił i więcej kupować nie zamierzam.