Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto przestał chodzić do kościoła

Polecane posty

Gość gość
Jak w 21 wieku w czasach, gdy nauka zronila ogromny postep nadal mozna trzymac sie kretynskich katolickich zabobonow i obrzydliwej instytucji jaka jest koscoil? Jprdl, polskie zasciankowe piekielko

Gość gość
Nie chodzę do kościoła,bo szkoda mi czasu na pierdoły-już 40 lat!!!

Gość gość
Pamiętajcie o tym i przygotowujcie się na to objawienie prawdy, która wstrząśnie sumieniami. Musicie jednak wiedzieć, moje drogie dzieci, że niektórzy trwać będą w zatwardziałości swoich serc, nie chcąc odczytywać znaków. W chwili, gdy objawi się Chwała Mojego Syna i wielu będzie miało widzenie własnej nędzy, a zarazem ogromu łaski, jaką otrzymali inni-pozostaną ślepi na Miłość i Miłosierdzie

Gość gość
Tryumf Mojego Serca ukaże się też w sposób widoczny, gdyż Duch Święty, który mieszka w moim Niepokalanym Sercu, sprawi, że nastąpi wielki znak: ludy i narody będą się nawracać. Będziecie świadkami wielkich nawróceń, nawet najbardziej zatwardziałych grzeszników. Lecz wpierw musu przyjść oczyszczenie, a także ukazać się światło prawdy, w którym ludzkość będzie musiała opowiedzieć się, po czyjej stoi stronie./104/

Gość gość
To właśnie Smok oddał władzę Bestii pierwszej i drugiej, czyli fałszywemu prorokowi. Dzisiaj, moje kochane dzieci, kult Szatana jest wszech obecny i coraz bardziej zuchwały. Bestia z ziemi i z morza coraz bardziej pokazuje swoja moc i bluźni Bogu .Rozważcie, moje kochane dzieci, że druga Bestia jest na usługach pierwszej: wygląda jak niewinny baranek, ale przemawia jak Smok i to właśnie ona skłania ludy i narody, aby oddały cześć fałszywemu prorokowi. Jak widzicie, moje drogie ziemskie dzieci, Szatan także posyła swoich dwóch światków- jako swoją demoniczną odpowiedź na działalność dwóch świadków Bożych./Ap11,3/. To, co stworzył Smok: Bestie i fałszywego proroka, wynika nie tylko z chęci władzy nad pojedynczymi duszami, ale jest system przejmowania władzy nad całymi narodami i nad sposobem myślenia człowieka. W ten sposób Antychryst tworzy sobie grunt i fundament dla objęcia władzy i nie pozostaje w tym sam, ale ma swoich adiutantów.....Nie dajcie się zwieść miłym słowom, gdyż ten czas żąda od was nawrócenia i poświęcenia! Dlatego bądźcie czujni i nie gońcie za sensacjami, a w swej roztropności bądźcie odważni, aby nie biegać za tymi, którzy mówią wam, że Jezus jest tu albo tam. Mojego Syna znajdziecie przede wszystkim w Eucharystii i w Jego Słowie, czyli w Ewangelii, a także w Jego Miłosiernej, przebaczającej Miłości. /160-162/

Gość gość
Jacyś fanatycy katoliccy sie tutaj wypowiadają a może zadzwonić po panów z białym kaftanem :D

fanatycy sa na zachodzie a to tylko oredzia matko bozej przeczytaj całosc to bedziesz wiedziała co czeka swiat bo przekaza jest jeden europe czeka znowu wojna jezeli nie bedzie sie modliła a tutaj proroctwo kture sie spełniło czyli emigraci i teroryzm czeka wojjna domowa film umieszczony w 2010 https://www.youtube.com/watch?v=Hq6QMar6cu4

w tym filmie jest ze rzady nacjonalistyczne w polsce nie przyma uchodzców skad to wiedzieli w 2010 r gdy w polsce rządziła platforma ktura była chetna na kazda ilosc imigrantów mozna to poczytać w internecie Goszczący w radiu RMF FM rzecznik rządu, Cezary Tomczyk, stwierdził, że Polska jest w stanie przyjąć każdą liczbę „uchodźców” ale uratowała nas wybory i wygrana pisu który faktycznie jest nacjonalistyczny

Gość gość
Piszcie więcej ,fajny hardcor :) . A poważnie,to po co nam kler,skoro Bóg powiedział wprost ,że jego Królestwo nie jest z tego świata,więc po co budować mu na ziemi pałace itd ,skoro ma lepsze tam u siebie?

Gość gość
Merkaba idź się leczyć chyba serio trzeba to zgłosić do psychiatryka fanatyku religijny twoich wypowiedz nie da sie czytać typowy wyborca PiSu.