Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123454

nie przyszedł

Polecane posty

Gość gość123454

wiem że was to nie obchodzi ale nie mam z kim porozmawiać więc piszę tutaj :( pisałam już tu kiedyś że mam w pracy kolegę, ponoć zakochany bardzo i dzisiaj byłam ostatni raz w pracy i on wiedział że od nowego roku mnie nie będzie więc liczyłam że przyjdzie, zaczniemy się umawiać normalnie poza pracą. Trzy dni po świętach na niego czekałam, a on mnie normalnie olał :( Chociażby przyszedł się pożegnać a on nic, tak jakbym nie istniała :( Zwyczajnie w świecie ma mnie w dupie bo nawet jeśli nie chciał się ze mną spotykać to mógł chociaż przyjść powiedzieć : miło cię było poznać czy coś, a on nic :( Ja pierdolę, a ja jak głupia się zakochałam a on ma mnie gdzieś :(

Gość gość
Robaczek cie kocha ciapulku;)

Gość gość123454
nikt mnie nie kocha :(

Gość gość
A co nas to obchodzi?

Gość gość123454
wiem że was to nie obchodzi bo wszyscy mnie mają gdzieś :(

Gość gość
to może nie był wcale zakochany, może źle odczytałaś jego intencje? A po drugie się nie załamuj bo na pewno jeszcze się zakochasz :)

Gość gość123454
gość dziś teraz sama nie wiem co to było, chociaż jeszcze przed świętami byłam pewna że coś musi z tego wyjść :( A zakochać się to już raczej nie możliwe, mam 28 lat i czuje że to była ostatnia szansa :(

Gość gość
ostatnia to by była gdybyś miała 38 a tak spokojnie masz jeszcze czas na zakochanie :)

Gość gość123454
ciężko w to uwierzyć, tym bardziej że do tej pory nie byłam nawet w jednym związku :( Dla mnie to nie ma już nadziei :(

Gość gość
Mam podobnie, jednak inaczej podchodzę do tego problemu. Jestem młodsza od autorki ale wiem, że ludzie mocno leciwi zakochują się i pobierają, inna sprawa że już tego młodzieńczego wigoru mniej... zresztą zawsze się tak wydaje, że już się nic nie wydarzy

Gość gość
ostatnia to by mogła być jak by miała 98, a nie 28. Statystycznie jeszcze co najmniej 2/3 życia przed nią

Gość gość123454
2/3 samotnego życia :(

Gość gość
Autorko czemu masz takie przeświadczenie? To, że do tej pory nic Cię nie spotkało nie oznacza, że tak będzie zawsze, a z takim podejściem tylko utrudniasz sprawę i wpędzasz się w podły nastrój

Gość gość123454
jestem w podłym nastroju, nie muszę się w niego wpędzać :( teraz najpierw muszę zapomnieć o nim i przyjąć do wiadomości że to koniec :(

Gość gość
Najlepiej w ogóle nie zaczynać, ja już to pare razy przerabialam i zawsze sie rozczarowywalam, byc moze jest troche nudniej ale za to stabilnie i spokojnie :) a jeśli koniecznie masz ochotę z kimś flirtować, to postępuj tak jak oni

Gość gość
odwrotnie: nie prszyszła Ona jak wiedziala że juz nie będzie tam pracowac to te kilka lat temu wtedy nie przyszla sie pozegnac choć bardzo chciala. Chciala do niego podejsc i powiedziec mu , że jej już tam nie będzie i dac mu kartke z nr tel i powiedzieć, ze chcialaby sie z nim spotkac i aby sie odezwal ale niestety nie zrobiła tak i potem żalowala. Do dzis zaluje

Gość gość123454
tak mi jest źle :( nie dość że muszę szukać pracy to jeszcze mam serce pęknięte z żalu :(

Gość gość
nowy rok, nowe życie :) pracę na pewno znajdziesz a i facet też się jakiś trafi :) Tylko nie można się zamartwiać

Gość gość
Skup sie przede wszystkim na sobie, milosc trafia sie przy okazji i najwazniejsze - nic na sile

Gość gość123454
dzięki za miłe słowa, ale dzisiaj ciężko mi uwierzyć że będzie kiedyś dobrze. Tak bardzo liczyłam że teraz mi się uda, że w końcu ktoś mnie pokocha a tu jak zwykle nic :(

Gość gość
Czas wyleczy rany :) trzeba czekac