Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj mąż to leń i egoista mam dosc

Polecane posty

Gość gość

Obydwoje pracujemy mamy dwojke malych dzieci, z tym ze po pracy maz albo siedzi w necie albo ogląda tv.W d***e ma prace domowe. Mam go dosc. Nawet zakupów spozywczych nie zrobi.Skonczony len

Gość gość
Mój to samo tylko że my dzieci nie mamy i z tego bardzo się cieszę. Nie wiem jakbym ogarnęła wszystko mając jeszcze dzieci. Działa mi na nerwy każdego dnia, typowy obibok. Tylko nazrec się , pierdnac i leżeć przed TV albo kompem. Najgorsze jest to, ze gdy mowie ze odchodze to ten bałwan ryczy i prosi, gadka ze się zmieni itd a po tygodniu znowu to samo. Ja już nie mogę

Gość gość
I jeszcze sie dziwi że jestem zmeczona po czym przeciex e domu samo sie wszystko robi.

Gość gość
Tak sobie pozwoliłaš

Gość gość
Latacie podstawiscie to potem macie o

Gość gość
Nie zmieni się nigdy. Zmienić męża. Ja rzuciłam bo przez rok co miesiąc się zmieniał, hehe. Zero zmiany. Dzisiaj po niecalym roku nawet mi życzeń na święta nie wysle. Czy mogę dzisiaj to napisać o nim? Uwaga: Pissssda leniwa!

Gość gość
Pewnie masz małe piersi i seks z tobą mu nie daje satysfakcji więc mu nie zależy. Małe piersi są jak mały penis a on pewnie ma dużego więc chciałby się kochać z kobietą co ma duże piersi.

Gość gość
A wcześniej było inaczej? Mój sprząta i gotuje, a jak się przestaje starać to tym o tym mówię. Lepiej niech się stara skoro chce fajny związek.

Gość gość
a zajmuje się typowo męskimi pracami jak: zmiana kół, hydraulika, skręcanie mebli, ogólne naprawy? jeśli tak to nie masz prawa pyszczyć.

Gość gość
i przede wszystkim, które z was więcej zarabia?

Gość gość
Zarabiamy mniej wiecej tyle samo

Gość gość
tak sobie pozwoliłaś i tak masz. trzeba było myślec

Gość gość
gość dziś Zarabiamy mniej wiecej tyle samo xxx czyli zakonspirowana wypowiedź oznaczająca, że on jednak więcej :) a jak z typowo męskimi pracami?

Gość gość
Moj tak samo len.. tez mamy dwojke małych dzieci. Nic tylko po pracy imternet i czasem tv. Jest tak leniwy ze nawet smieci nie wyniesie mimo z ma po drodze jak gdzies wychodzi a jego tlumaczenie "jak gdzies wychodze to nie bede se tym rąk brudzil" i nie wygrasz z nim. Nic kompletnie w domu nie zrobi, ja nawet robie przy piecu i wynosze popioł on sie wgl nie poczuwa:/ I nie mowcie mi wiedzialas kogo bierzesz bo on taki nie był! Przed dziecmi sprzatał w domu wiecej niz ja. Zawsze musial miec czysto, nawet cos ugotował. Myslałam facet idealny no a teraz mam..

Gość gość
Praktycznie tyle samo on wiecej o 300 stowy wiec szału nie ma.Do wszelkich prac remontowych bierzemy fachowcow W domu nie robi nic

Gość gość
Mój też w domu nic nie robi, wszystko na mojej głowie. Z tym że ja nie pracuje zawodowo.

Gość gość
Autorko masz dwojke malych dzieci, wiec on jakgdyby trzyma Cie w garsci. Nie wiem jak spara mieskzniowa ale on wie ze go nie zostawisz wiec robi co chce czyli nic. Nie sprztaj po nim, nie gotuj mu nie pierz ubran. Kupuj jedznie tylko dla siebie i dla dzieci olewaj go na calej linii.

Gość gość
A jeżeli nawet ile jest tych prac remontowych raz w miesiącu, a sprzątać i gotować trzeba codziennie

Gość gość
Malzenstwo to szczyt szczescia :D tepaki z wypranymi mozgami :D

Gość gość
AA i podstawa szlaban na sex 100%.

Gość gość
lenistwo to szczytna idea

Gość gość
moj tez sie nie przmecza. Mamy jedno male dziecko wiec ja wiem ze nigdy na drugie sie z nimi nie zdecyduje. Ja pracuje zawodowo i wiecej zarabiam niz on. Poki co jakos egyztujemy ale z jednym dzieckiem bez problemu bym go zostawila. Faceci to łochy i tyle sa po prostu zbedni by kobiety sobie same damy rade. A te łochy po rozwiodzie do mamusi wracaja to bo sluzacej potrzebuja.

Gość gość
już nasi prehistoryczni przodkowie wymyślając nazwy dla zwierząt niejako ją personifikowali. mamy np króla puszczy wielkiego rogatego byka. nazywa sie "Je Leń"

Gość gość
Pociesze was ze takich jest 80% polskich facetow.

Gość gość
w miare wzrostu zamozności i wiedzy wykształciły zależności społeczne czerpiące wzorce z tych środowiskowych wzorców. rodowi przywódcy wieszali na ścianach swych domostw poroża JE LENi zazwyczaj w miejscu nad stołem przy którym rodzina czyli poddani wieczerzali w ten sposób aby poroże JE LENia widniało bezpośrednio nad głową gospodarza domu i szefa rodzinnego stadła

Gość gość
zadaniem tego przodownika była prokreacja z samicami i płdzenie potomstwa. w celu usprawnienia tego procesu własnie nastąpiło utożsamienie rodowych macho z byczym jeleniem. potem wystarczyło jeno ryknąc a samice ustawiały się w ustalonym porządku gotowe aby dac swemu władcy przyjemność i potomstwo które zajmie sie pracami gospodarskimi a w przypadku bardziej zaufanych i zdolnych rabowaniem majatków sąsiednich jeleniowatych.

Gość gość
kwestia decydującą o takim porządku była zdolność takich osobników do zadawania bólu i smierci jak również umiejetności wokalne które słuzyły im do przekazywania informacji o tych umiejetnościach. zdrugiej strony troska o potomstwo nazywna instynktem macierzyńskim sprzyjała porządkowaniu samic które bardziej bały sie o potomstwo niźli o własna skóre. samica bez potomstwa szybkko zmienia sie w byka jelenia tyle ze bez poroza

Gość gość
A ty z tym porozem to chyba pomylis temty. Z czym do ludu.

Gość gość
zasadniczo to co zadecydowało o takim a nie inny układzie sił to koszty i wysiłek włożony w przekazanie genów. samiec jak wiadomo musi zainwestowac w cierpliwośc i ryzykowac podczas pokazów siły. oczywiscie dla samic nie wygląda to jak wysiłek gdyz słusznie uważaja ze to samczy psi obowiazek ze tak powiem. samice natomiast ryzykowały juz podczas ciąży o samym porodzie nie wspominając. suma sumarum pretensji nikt do nikogo mieć nie powinien bo są to dwie rózne optymalne dla posiadanych srodków i okolicznosci strategie

Gość gość
nic nie pomyliłem. poroze oznacza jedynie tyle ze każdego szefa da sie zmienić