Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to mozliwe, ze przebieglam 8 km?

Polecane posty

Gość dobra zmiana
to niemozliwe on musi w takim razie byc pod dzialaniem jakichs super srodkow :D zapytaj go co robi jak go wkurzasz ze nie wybucha i daj mi znac****isze serio. tak pytalem po tym jak gdzies tak napsialas nie wiem gdzie kurde nie pamietam kazdego wpisu zrozum to. napisalas to co teraz ze tamto to nie to i ze sie podpiszesz dzisiaj ktos napisal to samo wiec zapytalem czy to ty majac na mysli ten nowy wpis a nie te o ktore juz pytalem. ech spadam spac bo mam wrazenie ze sciana w ktora uderzam kilofem sie zaraz spadnie na mnie albo metan wybuchnie :classic_cool: pamietaj zeby sie zapytac moze jakies srodki stosuje liczy do miliona w pamieci jakas joge cwiczy czy nie wiem co bo na pewno nie ma tak ze go nie wkurzasz ide o zaklad ze ty wkurzasz wszystkich :D popytaj moze tez innych z ktorymi czesto rpzebywasz moze sa jakie srodki uspokajajace a moze tobie cos dosypuja do herbaty czy kawy. masz jakis zwyczj picia rano herbaty albo kawy ? moze on tobie do tej kawy cos sypie i sam nie musi nic brac :classic_cool: a ja mam kontakt z toba zazwyczj pod koniec dnia jak juz srodki rpzetsja dzialac :D

Gość dobra zmiana
z tego co pamietam to on chyba z lekami ma cos wspolnego to by wiele wyjasnialo :classic_cool:

Gość dobra zmiana
gość wczoraj w punkt!

Gość gość
Nie:P Tylko ty masz taki talent:P Nie lubię kawy, nawet tego nie pamiętasz! Lubię tylko ZAPACH kawy! Mnie wszyscy bez wyjątku lubią, więc to też o czymś świadczy:D

Gość gość
dobra zmiana dziś gość wczoraj w punkt! I W jakim temacie? gdzie link?

Gość gość
dobra zmiana dziś z tego co pamietam to on chyba z lekami ma cos wspolnego to by wiele wyjasnialo I Coraz gorzej z twoją pamiecią i to by wiele wyjaśniało:D

Gość dobra zmiana
ja doradzam ci zapytac a wrecz o to prosze :D nie pamietalem juz pisalem ze ja nie pamietam wszystkich wypowiedzi nawet swoich a tym bardziej twoich kiedy ich bylo tysiace. poza tym przez dwkade to mozna polubic :D wiec mamy jedna wspolna ceche to troche burzy moj schemat myslenia ze idealnie bys mnie uzupelniala bo ja tez nie lubei kawy :D myslalem ze wszystko mamy odwrotnie :D teraz mi sie przypomnialo ze pisalismy o herbacie nawet ci polecilem taka niedobra ale ja dopieor pzoniej sie kapnalem ze saga to taki syf jak pialem kilka lat wczesniej zanim ci polecalem to byla imitacja liptona smakowala tak samo :D pozniej faktycznie i mnie ktos poczestowal i juz od tej pory nigdy tego nie pije :D nigdy nie moglem zrozumiec co sie tak oburzasz ze to taki syf jak dla mnie byla taka sama jak te twoje piramidki :D dopieor pozniej zrozumialem o co chodzi ze jak zdobyli rynek to sprzedaj inna herbate :D no widzis zjak sie mi da podpowiedz to potrafie sobei calkiiem duzo przyponiec ja mamw glowie wszystko tylko jestem balaganiarz i mam problem ze znalezieniem :classic_cool:

Gość gość
ale sie ladnie klocicie, jak stare dobre malzenstwo :p - pozdr od autorki

Gość gość
Rozwalony temat.Sorry autorko:O

Gość gość
dobra zmiana dziś https://f.kafeteria.pl/temat/f4/chestnut-kitc hen-75-p_6940476/16 v a ta aluzja to nie rozumiem rozwin ? wydawlao mi sie ze dobrze pamietam albo ty nie pamietasz co pisalas co tez jest mozliwe I Co znowu? Czyja aluzja? znowu mi insynuujesz jakis wpis?

Gość dobra zmiana
powinnas sie cieszyc podbijamy temat ludzie zazwyczj czytaj pierweszy post wiec bedziesz miala jakies madre rady :D poza tym jak za pare dni wejdziesz to bedziesz mogla w jednymt emacie zapisywac wyniki a tak nie chcialoby ci sie szukac :classic_cool: jak bedziesz dluzej biegala to pewnei zacznie cie ktora noga bolec z boku w okolicy kolana to wtedy wpisz sie tu powiem ci jak to wyeliminowac :D bo to nie bedzie kolano tylko cos innego. kazdy to ma przy okreslonym dystansie zazwyczj ludzi boli kolo 8-12km.

Gość dobra zmiana
chcialas link to ci dalem :O druga czesc byla do czego innego czyli tego co pisalas o bracie i co ma zwiazek z lekami, ale robisz postep nie dostalas ataku i nie wymyslalas nic jednak moze ci brat zerknal na to co pisze i dosypal czegos :classic_cool: v dobre malzenstwa sie nie kloca :D nie wiem jak maruda ale ja ze starego dobrego malzenstwa to jestem jedynie stary :classic_cool:

Gość gość
No ktory jest ten niby mój wpis, bo zaraz mnie coś trafi.Nie dość, że się fatalnie czuję to dalej wymyslasz bzdury!

Gość gość
Taa, dobre małzeństwa to się zagłaskują na smierć:D

Gość dobra zmiana
podalem wczesniej wpis z godzina teraz link no kurde powiedz mi czy mam ci jeszcze zrzut ekranu zrobic czy przelaczysz sobie strone sama :D ? v no ja mam takei wyobrazenie ze dobre malzenstwo to sie zaglaskuje nie burzcie mi tego :D stare to pewnie jzu patrzec na siebie nie moze :classic_cool: no chyba ze oboje maja wade wzroku to sobie siedza obok siebie i sie usmiechaja bo kazde mysli ze to drugie gdzie sposzlo :classic_cool:

Gość gość
Dalej bredzisz o tym 'punkcie'? Myślałam, ze cos innego jeszcze ci się uroiło:D

Gość dobra zmiana
spadam bo juz 2 znowu sie zasiedzialem :O pamietaj zeby dyskretnie wypytac co ci nalezy podawac albo co samemu zażywać zeby sie z toba dalo wytrzymać :D az chyba kupie melise :O chociaz nie wierze w medycyne oparta na szamanstwie :D ale moze jakis efekt placebo bedzie. ty moze tez pij :classic_cool:

Gość dobra zmiana
nic innego mi sie nie uroilo :D 3maj sie 🖐️ pamietam ze nie znosisz tego 3maj:classic_cool: wiec zrobilem to celowo teraz jak sie wkurzysz to mnie juz nie bedzie :D

Gość gość
To juz lepiej chyba ogłuchnąć:D

Gość gość
Autorko, jeszcze raz sorry za off top.🌻

Gość gość
2.02 nie szkodzi :) x Dzisiaj mam faktycznie zakwasy, ale lubie miec zakwasy na drugi dzien, bo to znaczy, ze przybedzie nowych miesni ;) teraz 2 dni przerwy...

Gość dobra zmiana
teraz powieninem napsiac a nie mowilem :classic_cool: po kazdym bieganiu naciagnij miesnie bo w czasie wysilku sie skracaja, najlepiej stanac na krawezniku czy schodzie palcami i naciagnac miesnie w gore postac z 10 sekund i w dol i tez z 10 sekund i tak z 3 razy. zajmie ci to minute a na drugi dzien mozesz nadal biegac. mnie zajmuje tylko 15 sekund bo ja naciagam tylko w dol :classic_cool: sa jakies cwiczenia po biegach mozesz sobie poszukac ja nie znam ale wiem ze naciagniecie miesni pozwala uniknac na drugi dzien bolu bo to ze bola to nie zawsze zakwasy jak biegasz na niskim tetnie to to nie jest od kwasu mlekowego tylko od braku rozgrzewki przed i po bieganiu. przed zapobiega kontuzjom a po zapobiega bolowi na drugi dzien wiec polecam sie rozciagnac po.

Gość gość
Wlasnie mialam pytac autorko, ubieglas mnie :) przy zakwasach czuje sie, ze sie zyje :P

Gość gość
14.00 czemu a nie mowilem? Mam zakwasy to nie znaczy, ze umieram :) Takie zakwasy to norma. Zawsze, po sporcie mam mniejsze lub wieksze zakwasy, bo jak wspominalam lubie sie wymeczyc, bylabym zawiedziona gdyby mnie nic nie bolalo.

Gość gość
14.17 no wasnie, choc jedna osoba ktora mnie rozumie! ;)

Gość dobra zmiana
no mowilem nie planuj biegania bo moze nie dasz rady. ja ci mowie ze to niekoniecznie zakwasy rozciagnij sie nastepnym razem zaraz po biegu. zakwasy robia sie w gornym zakresie tetna jesli jeszcze mialas sile biegnac to raczej biegalas w nizszym zakresie.

Gość gość
Zdradze czemu: gram w tenisa, a po intensywnym tenisie to standart, ze bola Cie wszystkie miesnie o ktorych istnieniu nie wiedziales :) Dlatego gdy nic nie boli, wiem, ze za malo z siebie dalam, ale jak kto lubi. Niektorzy wola spokojna jazde na rowerku i tak tez mozna, ale ja lubie jak boli :)

Gość gość
14.21 acha to akurat sie zgodze, kolejne bieganko za 2 dni.

Gość gość
W takim razie juz jutro idziesz? Zapytam o wrazenia :P