Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to mozliwe, ze przebieglam 8 km?

Polecane posty

Gość gość
Bylo się nie logować to nie musiałbyś gardła przegryzać w obronie najmądrzejszej.Naprawdę się cieszę, ze jestem debilką:D

Gość gość
Bieganie jest szkodliwe.

Gość gość
Bieganie rozpierdziela kręgosłup dlatego lepiej rowerkiem i przyjemniej x no wlasnie - przyjemniej, a ja wole mniej przyjemnie, bo zmeczenie po sporcie daje mi satysakcje, ale nie potrafie wytlumaczyc czemu tak jest :)

Gość gość
Ja tez sie musze zmeczyc!:) wtedy rzeczywiscie satysfakcja jest bardzo duza... ja uwazam ze rolki sa najlepsze i nie tak kontuzjogenne :)

Gość gość
No, juz pisalam o rolkach i popieram.Bieganie podobno niszczy biust.

Gość dobra zmiana
jakie pojecie na temat polityki powiela jakies slogany przeczytane gdzie indziej ? gamnon to wieksza obelga niz zlosliwy ale ja sie nie orbazam aby byla jasnosc. kurde znowu nie jestem pewien ktore wpisy twoje :O raz sie mam logoac raz nie zdecyduj sie :D o co ten foch z debilka bo nie wiem ?

Gość gość
Jaki foch? Przeciez to ty mnie nazywasz gamoniem, a nie ja ciebie i to ja się o gamonia nie obrażam.No, skoro wg ciebie jest taka inteligentna, a on od niej głupszy to dlaczego ona nawet tych sloganów nie umie powtórzyć? Gdzie te inteligentne posty? Zresztą sama juz nie wiem co sądzić, bo ja nigdy nie uwierzę, że normalna i inteligentna kobieta w powaznym wieku wypisywałaby takie zboczone teksty.Wierzysz w co chcesz wierzyć to wierz. Nie moja sprawa.Mnie to w ogóle nie interesuje tylko śmieszy.Kiedyś to tu byli inteligentni ludzie, ale teraz w tym szambie to kazdy kto nie bluzga co drugie słowo jest uważany za inteligentnego czy mądrego.Na bezrybiu i rak ryba:D

Gość dobra zmiana
no foch i aluzja z jakims debilem :O ja plagiatuje i dobrze o tym wiesz poza tym ja nie jestem tak rozkapryszony jak ty i ja fochow nie robie :D jak to nie ja slyszalem powtarzany slogan o pozycji w swiecie a od macka to tu nie ma wg mnie wiele glupszych osob wiec jego projekty widac. ja nie wiem kto za jakim projektem stoi co mnie to obchodzi. sami zachowujemy sie teraz troche jak przekupy :D no racja z tym rakiem ale co poradzisz. mysle ze to nie tylko z tym forum jets zwiazane glupszych coraz wiecej a jak jeszcze za rozmnazanie im placa to wyobraz sobie co bedzie za 20 lat :D

Gość gość
No, ale to był bardzo lakoniczny slogan,( któryzresztą on wcześniej podawał) i nigdy nie rozwinięty:D On jakąś wiedzę tam ma mimo, ze bzdurną i powielaną, ale coś tam pamieta a ten nick tylko na tyle było stać.Wiadomo, ze pisiory nie mają mózgów.

Gość gość
Ty to zawsze byłeś plotkarzem, więc wszystko w normie:D

Gość dobra zmiana
skoro ty uwazasz ze on ma jakas wiedze to ja nie mam pytan :D kobiety na tym foprum chyba doznaja jakiejs zbiorowej halucynacji przeciez to czlowiek to dwucyfrowym iq :O

Gość dobra zmiana
widocznie od ciebie mi sie udzielio :D bo baby to plotkary :D

Gość gość
dobra zmiana dziś skoro ty uwazasz ze on ma jakas wiedze to ja nie mam pytan smiech.gif kobiety na tym foprum chyba doznaja jakiejs zbiorowej halucynacji przeciez to czlowiek to dwucyfrowym iq pechowiec.gif I Jakichś statystyk się wyuczył, a wiedza typu gdzie kto był, ile kasy na co poszło, nazwiska polityków. Co kto zrobił czy robi ew, będzie robił w tym rządzie etc. Ja nie mam pytań odnosnie tego, ze ty uważasz, ze ten inteligentny nick ma jakąs wiedzę i niekoniecznie polityczną. Dawaj te inteligentne posty i będzie koniec plot:D Może o tych nawilżajacych kationach:D, a może o tych meskich organach etc.Sam wiesz lepiej:P

Gość gość
dobra zmiana dziś widocznie od ciebie mi sie udzielio smiech.gif bo baby to plotkary smiech.gif I Tobie to największa plotkara nie dorówna:D Wszystko wypaplesz:P

Gość dobra zmiana
to twoje wrazenie calkiem bledne. skoro dla ciebie to wiedza to brak mi slow :D czasami mnie zalamujesz :P no a moze to trzeba byc kobieta zeby zobaczyc ten fenomen nie wiem nic mi do tego :D ty jestes jednym z tych nickow ktore go bronia przed zlym swiatem :D ? tez aspirujesz do roli niani :D ?

Gość gość
A tak z ciekawości pytam, bo nigdy nie umiala napisać zdania złożonego,podrzędnego tylko jakieś pojedyncze, lakoniczne coś a'la Maciek.

Gość dobra zmiana
nie wiem ale to w tobie lubie ze wylapujesz to czego ja nie wylape nigdy w stylu wlasnei kto pisze zdania podrzedne kto nadrzedne kto zlozone jak stawia kropki itd. :D to ktore projekty sa czyje :D ? moze zacznij od podania swojego projektu na tamtych tematach :D to w punkt to ty ?

Gość dobra zmiana
nadawalabys sie zeby uzupelniac moje wady bo masz zdolnosci ktorych ja nie mam ale kurde te twoje wahania nastrojow i obrazalstwo jest nie do wytrzymania :D tak to bylby z ciebie niezly wspolnik moze bym jakis swoj projekt stworzyl w takim duecie :D albo wylapywal tych dowcipnisiow co je tworza :D nie da sie jakos srodkami farmakologiocznymi zapanowac nad twoimi humorami :D ?

Gość gość
dobra zmiana dziś to twoje wrazenie calkiem bledne. skoro dla ciebie to wiedza to brak mi slow smiech.gif czasami mnie zalamujesz jezyk.gif no a moze to trzeba byc kobieta zeby zobaczyc ten fenomen nie wiem nic mi do tego smiech.gif ty jestes jednym z tych nickow ktore go bronia przed zlym swiatem smiech.gif ? tez aspirujesz do roli niani smiech.gif ? I A ty czytasz dokładnie co napisałam? Przestań mnie obrażać:OPokaż mi fenomen tej inteligentnej, bo on cos tam na pamieć wykuje i powiela wg ich wzorca. Ciebie to powinno już dawno załamać coś innego:D No, ale nie moja sprawa, a co do pisiorów to moje zdanie znasz, więc przestań przekręcać moje wypowiedzi i bredzić:P

Gość dobra zmiana
nie przekracam odebralem tak jak napisalem i tyle i bylem niezle zaskoczony zeby nie napisac wstrzasniety albo skonfundowany:classic_cool:

Gość gość
moze zacznij od podania swojego projektu na tamtych tematach smiech.gif to w punkt to ty ? I Jesteś bezczelny, naprawdę brak słów! Chciałes się mnie pozbyc to trzeba było napisac wprost, że obrazam najmadrzejszą i najinteligentniejszą i mam się wynosić, zamiast wymyślać bzdury! Napisałabym coś jeszcze, ale nie jestem taka podła jak ty, więc wracaj do swojej niani.

Gość dobra zmiana
no i znowu sie zaczyna ? juz zapytac nie mozna ? przeciez napsialas kiedys w punkt gdzie indziej.

Gość dobra zmiana
uspokoj sie policz do 10 i przestan wpadac w te swoje dziwaczne ataki zlosci :O co cie znowu obrazilo ? ze zapytalem czy piszesz w punkt na tych temtach ? no jest ktos kto tak pisze. przestan ciagle pisac jakies swoje wymysly bo mnie to juz zlosci i jak sie z czyms nie zgadzasz albo napiszesz nawet najwieksza brednie to odpowiedz jak czlowiek ze to brednia a nie orbazaj sie jak male dziecko !!! wiesz czym sie zarzut rozni od pytania ? co z toba do cholery :O

Gość gość
Do cholery! Mam dość! Nie pamietam, moze gdzies napisałam, nie wiedziałam, ze to słowo jest zarezerwowane przez kogoś innego, nie wiem, moze twoją zajawioną i teraz się tak mścisz? To słowo zna kazdy! Pisałam wiele razy, ze na tych tematach o bardzo "błyskotliwych " tytułach nie pisałam!!! Nie dotarło? Trudno!

Gość dobra zmiana
juz sie uspokoilas ? pisalas nie ze na tych tematahc nie piszesz tylko na innych ! wiec na tym jego temacie moglas napisac to w punkt wiec wystarczylo odpowiedziec zamiast sie obrazac!!! dotarlo ? nawet jak do mnie cos nie dociera to mozesz powtorzyc zamiast wyskakiwac jak zwykle z jakimis swoimi wymyslami ? ja maila tlumaczylem do skutku a nie wyskoczylem ze mail na l to z kims innym ci sie musial pomylic i nie walnalem focha :O

Gość gość
pisalas nie ze na tych tematahc nie piszesz tylko na innych ! wiec na tym jego temacie moglas napisac I Nie, to z tobą coś nie tak, bo wielokrotnie pisałam, ze na tych tematach ( jego tez) nie piszę! Pisałam też dlaczego, więc nie próbuj robić ze mnie idiotki!! Ja się takimi ludżmi brzydzę i te twoje insynuacje tez mnie brzydzą. Inne tematy to tematy w miarę normalnych o ile tacy tu jeszcze są, więc chyba zrozumiałe, ze tych moich wpisów jak na lekarstwo. Wymyslaj dalej te bzdury i się popisuj, mścij etc., bo widzę, że wtedy jesteś w swoim żywiole.

Gość dobra zmiana
pisalas tez ze w suumie bys mogla i moze keidys sie wpiszesz albo jak bedziesz chcial to sei wpiszesz. ja pamietam cos takiego. po pierwsze nie mszcze sie nigdy po drugie wymyslasz takie p*****ly ze az zal to komentowac naprawde. ja nie wiem jak ty w ogole wpadasz na te wymysly :D nic nie wymyslam zapytalem ale ciebie jak zawsze nie mozna o nci zapytac. zreszta z toba mozna gadac tylko pol godizny bo im dluzej tym wieksze ryzyko ze zaraz wybuchniesz bez powodu. nie wiem z czego to wynika ale widze ze ten czas juz minal wiec pogadam z toba nastepnym razem 🖐️ tylko blagam wymysl sobei jakis nick albo znak rozpoznawczy bo sama widzisz ze nie tylko ja cie myle a jeszcze zlosliwie inni udaja ciebie. ew. wysylaj na maila info czy to ty czy nie ty bo juz nie bede zadawal pytan kontrolnych bo jak widac nawet w najbanalniejszym moze dojsc do nieproozumien. gdyby to bylo teraz to bys wybuchla dobrze ze to bylo na pcozatku i zdazyl;ismy sie dogadac zanim sie obrazilas ze mam maila na l i sie nie przyznaje bo sie mszcze czy cos :D

Gość gość
dobra zmiana dziś pisalas tez ze w suumie bys mogla i moze keidys sie wpiszesz albo jak bedziesz chcial to sei wpiszesz. ja pamietam cos takiego. I Taa, 2 dni temu napisałam, ze w sumie bym mogła, ale wczoraj to zweryfikowałam jak zobaczyłam, ze tam nie ma ani jednej osoby z którą mozna pisać, bo ta która tam pisze od niedawna przyznała się na kogo głosowała, więc po cholerę miałabym się wpisywać?

Gość dobra zmiana
kurde ja nie wiem co weryfikowalas i nie wiem po co bys miala zapytalem czy to ty cos napisalas a ty wpadlas w zlosc bez powodu i jeszcze dorabiasz jakas chora ideologie dlaczego ja zapytalem i ze to jaksi atak!!! ciekaw bylem to zapytalem. ja w przeciwiesntwie do ciebie nie zakladam ze wszytsko wiem i ze sie wszystkiego dobrze domyslam tylko pytam. ty pytasz z teza cytujac klasyka jak juz pytasz :D czasami tak mnie wkurzasz ze jakbym wierzyl w jakies ziola to musialbym wypic z litr melisy zamiast pepsi :D zrob cos z tymi irytujacymi zarzutami z ktorymi zawsze wyskakujesz jak ci cos nie pasuje!!! przy tobie to trzeba codziennie zażywać chyba jakieś srodki uspokajajace :D zapytaj b(to skrot od czegos bo nei wiemc zy moge napisac cale slowo) co łyka zebys go nie wkurzala i daj mi info to tez kupie bo kiedys wyjde z siebie stane obok ciebie i bede cie straszyl :classic_cool:

Gość gość
Ty mnie o ten'punkt' pytałes juz wcześniej i wyrażnie napisalam, ze to nie ja, a ty dalej z tym wyskakujesz to jak mam reagować? Poza tym napisałam, ze gdybym się kiedys tam wpisała to się podpiszę, ale to z tego co widzę jakoś ci umknęło:O Poproszę o linka do tematu gdzie popelniłam ten jakże nietypowy i zarezerwowany wpis z wyrazem "punkt" :P Dziwnym trafem mój brat się na mnie nie wkurza nigdy, to chyba o czymś świadczy:P