Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ciągle chce w moją dupcię

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z mężem, jesteśmy już kilka lat po ślubie, mamy dziecko. Mąż bardzo nalegał na stosunek od tyłu w moją dupcię, zgodziłam się było to kilka lat temu, na początku mi się nie podobało bolało. Później wiedziałam aby była oliwka do takiego celu, oraz jak już wejdzie to nie rusza się przez chwilę. Kiedyś tą formę zbliżenia uprawialiśmy raz na trzy miesiące, teraz jest conajmniej raz w tygodniu. :( Widzę jaką sprawia mu to przyjemność. Po takim stosunku skacze przy mnie tak jak bym była pierwszą jego kobietą, widze jak świecą mu się oczy wyznaje mi miłośc itd.. Ostatniokupił mi pierścionek z brylantem w aparcie to takiej nocy.. Trochę mnie zawsze boli po tym, boję się mu odmówić, wiem że mnie kocha i szaleje za mną. Normalny sex z nim jest świetny, zawsze dba o mnie abym doszła. Przeraża mnie to że on tak już zawsze często będzie chciał a boję się mu odmówić, odmówiłam parę razy i widziałem że był smutny, taki wręcz zniesmaczony. Jak mu pozwoliłam znowu byłam jak królowa. Co zrobić?? Jakie macie doświadczenia z waszymi mężczyznami którzy często chcą sexu analnego?

Gość gość
0/10 a teraz do książek onanisto

Gość gość
Kupiłaby mu sztuczny o***t, lub zaproponowala, że wsadze mu wziernik do jego dupska, lub pałę. Bylabym uczciwa, porozmawiałabym, że to bolesne, dla mnie nieprzyzwoite, caly czas myslę o gooownie, które tam jest i boje się, że mi zwieracze nie będą trzymać na starość. No i hemoroidy itp., chodzenie jak po zejściu z konia - okrakiem. Zapytalabym, czy dla niego ta sekunda orgazmu w chwili wytrysku jest tak wazna, że wazniejsza od tych odczuć.

Gość gość
Właśnie widzę że ta chwila dla niego jest bardzo ważna. -widzę to jak świecą mu się oczy, jak mnie przytula, mówi że jest spełniony przy mnie. Ot tak kupił mi pierścionek z brylantem i powiedział "kocham CIę za to że mi pozwalasz" aż nogi mi się ugięły, wydał cała swoją premię na pierscionek. Nigdy nie robi tego ostro, zawsze w dupci bardzo delikatnie, nie dobija do końca.

Gość gość
Macie tak ze swoimi mężami że nagle wariują na punkcie waszej dupci?

Gość gość
no to mu kiedys nasraj i sie odechce :P

Gość gość
Idź debilu z tego forum.

Gość gość
Mówicie że to prowokacja? Bo właściwie u mnie jest podobnie, tylko że masz mnie tak nie rozpieszcza po, tzn nie dostaje aż takich drogich prezentów

Gość gość
Jaka prowokacja, mnie rozpieszcza po tym jak mu pozwolę. Przyznam że nie jest to aż tak bolesne a traktuje mnie jak księżniczkę, co mi się podoba. Ostatnio na sylwestrze na domówce, znajomi wszyscy powiedzieli, ale on jest zakochany w Tobie, kochanie szampana, kochanie drinka. Skacze obok mnie jak... I naprawdę nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
Mój też często chcę, pozwalam bo obawiam się że jak mu nie spełnię jego fantazji to znajdzie taką którą spełni. Brylantów mi nie kupuje, nie rozpieszcza mnie.

Gość gość
Dziewczyny, przecież to normalne że mężczyzn kręci wszystko co zakazane. Moja pozwala mi czasami, zresztą nie nadużywam jej 2giej dziurki, ale czasami jak mam chęć to mi pozwala i jest ogien. Zupełnie inne to są doznania. Taka chwila a facet jest spełniony.

Gość gość
To zerwij z nim co za problem i znajdź normalnego faceta

Gość gość
ciągle chce w d**e od męża i lubie sie czuc jak d****a

Gość gość
a jak będzie chciał wam nasrać na ryja to też się na to zgodzicie ?

Gość gość
Nie mogę z nim zerwać, świetnia zarabia, mamy dom, dziecko, jeździmy na wakacje, żyję na wysokim std. życia. Sama mam pracę w której zarabiam 3tyś, on zarabia kilka razy więcej. Oczywiście jest cwaniakiem i oficjalne zarobki ma nie wysokie więc alimenty będą niskie. Poza tym ja go kocham więc jak mogę z nim zerwać, koleżanki dwie mi mówiły że powinnam się cieszyć że mnie tak pożąda a nie zdradza czy chodzi na d****** Wszystko jest super, oprócz tego że za często chcę w dupcię, rozmawiałem z nim wielokrotnie ale on twiedzi że jest tak nakręcony że mnie pragnie itd.. Nawet za bardzo nie musi mnie przekonywać i pozwalam mu na to, jest delikatny przy tej formie zbliżenia. Przy normalnym sexie potrafi bardzo mocno mnie kochać.

Gość gość
Kochana nie jesteś sama, mój też chce moją d**eczkę. Loda niestety muszę robić do końca i połykać. Co zrobić Pan i władca zarabia dużo więc muszę się dostosować, albo znajdzie sobie chętną.

Gość gość
Buehehe w doope i lody robia z polykiem, co za tepe qrwy bez honoru :D ja bym kobiecie ktora kocham i szanuje nigdy nie dal sie tak ponizyc :o

Gość gośćśćć
ja pierdolę :o nie wiem jak kobiety mogą na to wszystko pozwalać tylko dlatego że mąż dobrze zarabia? To ty nie jesteś żoną tylko jego dziwką która spełnia wszystkie jego fantazje, i jeszcze te prezenty w podziękowaniu :o czyli taka zapłata za usługę :o

Gość gość
Ale szmaty jesteście, obrzydliwe, dla kasy zrobicie wszystko, gdzie wasz honor ? Mój facet mnie kocha i można się kochać albo uprawiać seks jak kto woli ale bez anala bo dupa nie służy do kochania tylko do srania a buzia służy do całowania a nie połykania. A do ciebie autorko ciekawa jestem czy twój pan będzie cie kochać i skakać wokół ciebie jak będziesz srać do pampersa bo stolca nie utrzymasz.

Gość gośćika
w dup\k\ę jest fajnie :)

Gość gość
Nie do brania wstretnwgo siusiora do buzi :( ponizenie niezle dla kobiety

Gość gość
Nie jestem dziwką ja zajęłam się dzieckiem, mąż rozwijał firmę. Ja wróciłam do pracy, a on z firmy zarabia kilka razy więcej niż ja. Poświęciłam się dziecku. Jak zarabiał mało nie robił mi takich rzeczy, czasami dobierał się do mojej d**eczki, pozwalałam mu to byłam ciekawe. Teraz też często muszę zakładać pończochy i szpilki dla niego, samą mnie to kręci bo widzę jak przychodzi do domu a ja mam spódnicę wysokie szpilki i pończochy jak za mną biega... Tylko co zrobić aby tak często nie wchodził mi w duupcię.

Gość gość
Ty głupi zj***e . Od kiedy sa legalne zwiazki homo w polsce

Gość gość
To normalne, mężczyzn kręcą kobiece tyłki.