Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Komu powrozyc za darmo z kart klasycznych?

Polecane posty

Go艣膰 Joanna1994
Poprosi艂a bym o wr贸偶b臋 bardzo mi zale偶y Joanna 26.11.1994 znak z odiaku Strzelec chcia艂a bym wiedzie膰 czy m贸j by艂y partner Piotr ma kobiet臋 z kt贸r膮 jest szcz臋sliwy oczywi艣cie pytanie jest zadane z pozytywn膮 intencj膮 nie negatywn膮 chcia艂a bym 偶eby zycie ulozyl juz sobie bezemnie :) prosz臋 o odpowiedz serdecznie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Joanna1994
Poprosi艂a bym o wr贸偶b臋 bardzo mi zale偶y Joanna 26.11.1994 znak z odiaku Strzelec chcia艂a bym wiedzie膰 czy m贸j by艂y partner Piotr ma kobiet臋 z kt贸r膮 jest szcz臋sliwy oczywi艣cie pytanie jest zadane z pozytywn膮 intencj膮 nie negatywn膮 chcia艂a bym 偶eby zycie ulozyl juz sobie bezemnie :) prosz臋 o odpowiedz serdecznie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Halo, halo :) Czy komus sie sprawdzily/sprawdzaja te wrozby ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joanna 26.11.1994 Podaj date urodzenia Piotra. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joasiu, Piotr jest szcz臋艣liwy, chocia偶 du偶o czasu mu to zabra艂o, by doszed艂 do siebie. Ca艂y czas my艣la艂 o Tobie i w g艂臋bi duszy t臋skni艂... Wszystko zmieni艂o si臋 ok. roku temu, gdy na jego drodze pojawi艂 si臋 Marek. Od tej pory Piotr ma motyle w brzuchu a Ciebie wspomina dobrym s艂owem ju偶 bez 偶adnej urazy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam jeszcze jedno pytanie jak mozna Katarzyna 09.03.1990r Czy sprawa prawna ktora wlasnie zaczyna sie toczyc zakonczy sie dla mnie pozytywnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasia 21:59 mog艂aby wr贸偶ka spojrze膰 w karty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna1994
nie pami臋tam daty urodzenia mojego bylego partnera przykro mi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna1994
Joanna 26.11.1994 poprosi艂a bym osobe kt贸ra wr贸偶y o powa偶ne podej艣cie a osoba kt贸ra sobi robi jaja niech przestanie zadaje jeszcze jedno pytanie inne mianowicie co przyniesie mi rok 2018 w sferze uczuciowej , og贸lnie w 偶yciu pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joanna 26.11.1994 poprosi艂a bym osobe kt贸ra wr贸偶y o powa偶ne podej艣cie a osoba kt贸ra sobi robi jaja niech przestanie zadaje X Nie by艂a to moja odpowied藕, kto艣 sobie w艂a艣nie robi 偶arty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna1994
Joanna 26.11.1994 w艂a艣nie si臋 domy艣li艂am dlatego to napisa艂am tak偶e prosz臋 uprzejmie pani膮 o odpowiedz co czeka mnie w roku 2018 w mi艂o艣ci , w finansach i chodzi mi g艂贸wnie o prac臋 to przede wszystkim czy spotka mnie co艣 mi艂ego w tym roku serdecznie pozdrawiam prawdziw膮 wr贸偶k臋 kt贸ra ma uczciwe zamiary!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joasiu, w 偶yciu zawodowym poprawi ci si臋 znacznie, a co + za tym idzie finansowo te偶 b臋dzie lepiej. Poniewa偶 w 2018r Wenus jest w tym roku w opozycji do Marsa w podzwrotniku Strzelca, a to jednoznacznie dowodzi, 偶e w Twojej miejscowo艣ci postawi膮 Biedronk臋, gdzie b臋dziesz pracowa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dresiarz podje偶d偶a beemk膮 pod okna na blokowisku i drze si臋: - Z***bala! Z***bala! Za-*****-laaaa!!! Z okna wychyla sie laska: - Izabela, kretynie, Izabela!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna1994
Joanna 26.11.1994 r chcia艂a bym wiedzie膰 czy jest jaki艣 m臋偶czyzna z mojej przesz艂o艣ci kt贸ry co艣 do mnie czuje chodzi mi oczywi艣cie o sfere uczciowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕ycz臋 wszystkiego dobrego dla Cb u siostry usmiech.gifusmiech.gif X Dzi臋kuj臋 :) tylko ubolewam nad tym niekorzystnym otoczeniem. Fakt faktem jest dla mnie niekorzystne, aczkolwiek chyba mam nad sob膮 aur臋, kt贸ra 艣ci膮ga na mnie niepowodzenia xd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰mar86
Jakby si臋 gdzie艣 zagubilo w postach to dopisuje jeszcze raz jej imi臋 Ola -dn.10,msc.12,rok.90

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Magdalena, 13.08.1977r, czy pouk艂adam swoje 偶ycie uczuciowe, poznam kogo艣 warto艣ciowego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawiesza sie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna1994
witam Joanna 26.11.1994 zada艂am pytanie napisz臋 raz jeszcze chcia艂am zapyta膰 czy jest jaki艣 m臋偶czyzna z mojej przesz艂o艣ci kt贸ry o mnie my艣li je偶eli jest taka osoba to prosz臋 o odpowiedz to dla mnie bardzo wazne Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wrozko. Tu 21 08 87 Zawsze jak pytam si臋 Ciebierze o co艣, to odpowiadasz Mi, 偶e ju偶 wrozw艂aszcza na to pytanie. .. Ale ja potrzebuje konktetnej odpowiedzi. Gdyby艣 mogla; zajrzyj jeszcze raz w sfer臋 uczuc. Pozdrawiam. Mam pewene przeczucie ale mo偶e mnie ono mylic鈽篊zy kto艣 o kim my艣l臋 odezwie si臋? I co tak naprawd臋 czuje? Obrazu m贸wie, 偶e rozszyfuje dpowiedzi podszywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W smoki te偶 wierzycie drogie Panie? :P XXIw... hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam ,ale mam ma艂o czasu na odpisywanie. Sio podszywaczu! A kysz! Joanna 26.11.1994. Jest taki m臋偶czyzna, ale 偶ywi do ciebie uraz臋. nie widz臋 z jakiego powodu, mo偶e nieoddane d艂ugi? 21 08 87 Tu zn贸w nie jest dobrze: osoba, kt贸ra o Tobie my艣li nie ma chyba pozytywnych tylko uczu膰 wobec Ciebie... powodem mo偶e by膰 Twoja megalomania objawiaj膮ca si臋 np, pisaniem "ja", "mi" wielk膮 liter膮. Popracuj nad tym. Jeszcze widz臋 szans臋 na zmian臋 jego nastawienia do Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna1994
Joanna 26.11.1994 Dzi臋kuj臋 pani za napisanie moich wad faktycznie czasami przesadzam robiac z siebie chodz膮cy idea艂 postaram sie to zmieni膰 prosze mi napisa膰 o jakiego m臋偶czyzne chodzi bo w moim sercu jest osoba te偶 o kt贸rej ci膮gle my艣le i chce wiedzie膰 czy o ni膮 faktycznie chodzi je偶eli nie to prosz臋 napisa膰 o kogo chodzi powiem szczerze , 偶e zale偶y mi a ja postaram sie zmieni膰 Pozdrawiam bede wdzieczna za odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha Joanna 1994, to pisa艂em ja - podszywacz. :) Widzisz teraz ile to ca艂e wr贸偶enie jest warte? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ehhh i po co si臋 podszywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla zwyk艂ej zgrywy z niesamowitej naiwno艣ci Pa艅 tu pisz膮cych z wypiekami na twarzy: a pokocha, a znajd臋 prac臋, a zdr贸wko b臋dzie, a orgazm. Niby jeste艣cie ju偶 tak samo艣wiadome, wyzwolone, a takie... w sumie s艂odko naiwne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Magdalena, 13.08.1977r, czy pouk艂adam swoje 偶ycie uczuciowe, poznam kogo艣 warto艣ciowego? Tak wszystko idzie ku lepszemu, mo偶liwe, 偶e b臋dziesz sta艂a przed uczuciowym wyborem. Karty pokazuj膮, 偶e masz du偶o l臋kow i obaw mo偶esz si臋 zamartwiac niepotrzebnie, du偶o problem贸w jest w Twojej g艂owie, a jeste艣 bardzo atrakcyjna, pi臋kna kobieta, idealna partnerka (mo偶liwe, 偶e mama) Gorsze samopoczucie poma艂u si臋 ko艅czy, wida膰 m臋偶czyzn臋 taki o silnym charakterze, ale mo偶e by膰 troch臋 problem贸w z Nim. Generalnie powinna艣 uwa偶a膰 na pieni膮dze, bo grozi Ci ca艂kiem spora strata, kobieta z rodziny poza艂atwia sprawy urz臋dowe, czeka Cie spotkanie i przyjazd z dawno niewidzialna, ukochan膮 osoba, mo偶liwe, 偶e jaki艣 kr贸tki wypad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna1994
Do podszywacza jeste艣 przykry ka偶dy ma prawo wierzy膰 w co uwa偶a powiniene艣 si臋 wstydzi膰 bo swoj膮 g艂upot膮 ludzk膮 pr贸bojesz zarazi膰 innych lepiej skasuj swoje konto i zachowaj resztki kultury osobistej s膮 ludzie kt贸rzy maj膮 dar i potrafi膮 pewne rzeczy ty tego nie umiesz najwidoczniej a szkoda nie 艣miej si臋 z ludzi kt贸rzy wierz膮 w takie rzeczy kiedy艣 ciebie w 偶yciu mo偶e co艣 spotka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma艂gorzata 28.02.1977 Czy 2018 rok przyniesie mi pozytywne zmiany w moim 偶yciu i jakie.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰