Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziiaa

Alergia, korzystny wpływ aloesu na alergię

Polecane posty

Gość Madziiaa

Uwielbiam produkty, które zawierają naturalne składniki. Kiedy kupuję jedzenie, wybieram to, które nie zawiera związków „E”. W naszej drogerii zachęcają mnie różnego rodzaju "zielone" produkty, sprawdziłam w domu, że większość moich ulubionych produktów z DEDRY zawiera Aloe Vera. Korzystny wpływ aloesu: Aloes jest stosowany od tysięcy lat jako roślina lecznicza. Już w starożytnym Egipcie nazywano go eliksirem nieśmiertelności, a jego stosowanie rozpowszechniło się na całym świecie. Aloes jest rośliną popularną w medycynie, występuje w składzie wielu kosmetyków, detergentów i środków do prania Moja Dedra. Dla osób z atopowymi zmianami skóry! Przedstawię jedno z moich niezapomnianym doświadczeń: Około 5 lat temu, gdy nasza córka miała 2 lata, spędzaliśmy popołudnie z koleżanką i jej córką, które cierpiało na atopowe zapalenie skóry. Los sprawił, że dziecko zaliczyło mały wypadek, a mama nie miała ze sobą czystych ubrań i musiała zadowolić się odzieżą zastępczą pożyczoną ode mnie. Pojawiły się obawy o stosowane przeze mnie środki piorące, czy płyn do zmiękczania tkanin... nie było innego wyjścia i Tereska spędziła resztę dnia w rzeczach mojego dziecka bez reakcji alergicznych i zmian na skórze. Koleżanka złożyła zamówienie i robi to do dziś, już od 5 lat. Nie chce używać nic innego, niż płyn do płukania tkanin L’AVIVAGE. Jak to możliwe? Produkty zawierają czysty Aloe Vera Barbadensis, który pozytywnie wpływa na skórę. Aloes działa kojąco i sprawdza się również w kontakcie ze skórą podatną na podrażnienia i zmiany. Aquatix jest PRZYJAZNY DLA SKÓRY DŁONI DZIĘKI ZAWARTOŚCI ALOESU. Zaletą zmiękczaczy jest zawartość czystego ekstraktu z aloe vera barbadensis, który pozytywnie wpływa na skórę Mohaira Syntex z zawartością aloesu, ma pozytywny wpływ na skórę i ubrania. SYNTEX (do sztucznych tkanin) Sensitive aloe vera działa pozytywnie na skórę w miejscu kontaktu ze skórą. Polecam te produkty każdemu kto ma alergię lub jego dziecko. https://www.mojadedra.pl/pl/chemia-domowa/pranie/wrazliwa-skora?ppk=273022

Gość gość
SPEIRDALAJ kuuvrwo z tym spamem!!!!