Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Kocham Cię Grisha.

Polecane posty

Gość gośćG
Nie wiem co dla Ciebie takiego niezrozumiałego w tym, że mnie chcę już ciągnąć tej znajomości przez internet? Póki nie masz mi nic do powiedzenia twarzą w twarz, nie jestem zainteresowany dalszym kontaktem. Za bardzo mnie to wszystko wyniszcza. Dziękuję bardzo, ale postoję. Możesz zachować swoje oświadczenia dla siebie.

Gość gośćAAA
Ty się obawiałeś tego, że mogłabym Cię źle potraktować, gdyby nie wyszło nam wiadomo gdzie. Obawiałeś się, że bym Cię obrażała i wyzywała. Teraz nie wychodzi nam ze spotkaniem i cóż... czy jesteś ze mną i mnie wspierasz? Ależ skąd. Robisz wyrzuty i masz pretensje o wszystko.

Gość gość
Kim jest AAA? Np. Alex Anonimowy Alkoholik.

Gość gośćG
Kwiatku, kilka razy już się umawialiśmy. Za każdym razem zdecydowałaś się nie przyjść. Jedyne czego chcesz na pewno to ciągnąć tą znajomość przez internet. I za każdym razem, jak nie przyjdziesz oczekujesz, że dalej będzie super. Ja obrywam emocjonalnie, co chwila słyszę że mam zapomnieć ale możemy się przyjaźnić... :? 00 A później chcesz kolejnych szans i gadania przez internet i wsparcia. Sorki ale to wygląda naprawdę jakbyś się tylko ze mną bawiła i już mam dość angażowania się w wirtualną znajomość z której nic nie wychodzi. Sama zresztą mi powiedziałaś, że szanse że przyjdziesz na jakiekolwiek umówione spotkanie są bliskie zeru. Czuję się fatalnie. Ta relacja wydrenowała mnie ze wszystkiego. Już nie mam Ci czego dać, rozumiesz? Obciąża mnie na tyle, że zdrowie mi już przez nią siada. I nie. To nie mam nie wychodzi spotkanie. Ja byłem za każdym razem. Ostatnio myślałem że do czegoś doszliśmy i w końcu będzie dobrze. Ale znowu mnie wystawiłaś. Mam już tego dość. 00 Jeśli Ty sama z siebie nie jesteś się w stanie przemóc dla tej znajomości, trudno. Ja już mam dość emocjonalnego haratania się i angażowania się w wirtualne relacje z duchem z maszyny. 00 Nie chcę i nie zamierzam rozmawiać po komunikatorach ani zakładać kolejnych kont pocztowych tylko po to byś je wykorzystywała do dalszej zabawy w wirtualny związek. 00 Mówisz, że nie możesz się przemóc i się spotkać? Widać tym bardziej nie będziesz mogła zrealizować tego co deklarowałaś. Jeśli nie zależy Ci na tyle by się spotkać, nie widzę najmniejszego sensu w spędzaniu kolejnych tygodni, miesiący albo lat gadając przez internet. Już mi obiecywałaś że jeszcze trochę pogadamy i na pewno będzie ok. Zawsze tylko dla kupienia czasu. Skończyłem rozmawianie przez internet. Jak mi masz coś do powiedzenia to twarzą w twarz. Jak nie chcesz, to zapoznanie się z tym mnie nie interesuje. Już nie wierzę w to "jeszcze tylko trochę wsparcia w gadaniu przez internet i na pewno się odważę". Jak chcesz to odważaj się teraz. Jak nie jesteś w stanie to całe gadanie tego świata tu nic nie zmieni. 00 Strasznie lekko traktujesz moje uczucia mówiąc o nieuzasadnionych pretensjach. Tu nie chodzi o to, że nie oddałaś mi kilka razy po 5 zł, tylko o moje specyficzne uczucia, które zostały ofiarowane jednej osobie, a która to osoba strasznie lekce je sobie waży.

Gość gośćG
@gość wczoraj Masz coś przeciwko publicznym gejowskim romansom? O_o Jesteś taki passe.

Gość gość
Już wiem która świnia podszywał się pod mnie przez ostatnie 20 lat istnienia internetu w Pl. Jeśli po tym wszystkim jeszcze na coś liczyłeś z mojej strony, to jesteś kompletnym idiotą, AAA.

Gość gośćAAA
A ja głupia zapisałam się do psychoterapeuty. Stwierdziłam, ze może to jest jakies wyjście i być może dzięki temu będę mogła się przełamać. Ale już mam dość tego jak mnie traktujesz, jak mnie stałe katujesz, jak mną poniewierasz. Nic mi się nie chcę robić dla Ciebie. Nic.

Gość gość
To chociaz pokaz cycki leniu:-P

Gość gość
Jezu, co za koszmar. Gościu uciekaj gdzie pieprz rośnie i poszukaj kobiety, która na ciebie zasługuje, bo widać, że masz wiele do zaoferowania. Niepotrzebnie tracisz czas na tę manipulatorkę powyżej.

Gość gośćG
Nikt Tobą nie poniewiera i Cię nie katuje. Nikt oprócz Ciebie samej. Sama doprowadziłaś do tej sytuacji. 00 Wystawiłaś mnie i okłamałaś tyle razy. I znowu mam Ci zaufać? Gadać z Tobą kilka miesięcy (co najmniej tyle trwa terapia) bo tego potrzebujesz? Dalej nie wiem na czym stoję, o co Ci chodzi, czy wyglądasz nawet jak na zdjęciach, nie wiem nic oprócz tego że wielokrotnie mnie zawiodłaś. 00 To nie to że nie miałaś chłopaków wcześniej. Jak rozumiem tylko ja mam czekać na cud spotkania Ciebie (szanse niewielkie) i w dodatku dalej mam Ciebie zabawiać rozmową, bo Ty tego potrzebujesz? Miałaś już kilka miesięcy tej zabawy. Starczy. Sorki, ale ja się dalej męczyć nie zamierzam, jeśli nie jesteś w stanie mi dać nic poza obietnicami. Oboje wiemy jak każde z nas dotrzymywało drugiemu słowa.

Gość gośćAAA
To dajmy sobie spokój. Może za rok się spotkamy. Może wciąż będziesz samotny. Wtedy zaczniemy coś działać. Ale musisz być milszy.

Gość gośćAAA
Ale nie ukrywam, iż zawiodłam się na Tobie. Wierzyłam, że jesteś miłością mojego życia. A miłość mojego życia byłaby przy mnie bez względu na wszystko, a Ciebie byle jaki problem przeraża na tyle, że chcesz uciec. Niedobrze.

Gość gośćG
Kwiatku, mnie nic nie przeraża.. Problem jest po twojej stronie. W tym że nie chcesz się spotkać, czy tam nie potrafisz się przemóc by się spotkać. A do tego momentu ja nie chcę rozmawiać, bo już tyle razy mnie okłamałaś że sądzę że z twojej strony to jakaś coś gra. Tylko tyle. Spotykaj się i nie będzie problemu. Co to za miłość przez telefon. Nie da się tego traktować poważnie

Gość gośćG
Odbiję piłeczkę co to za miłość życia co nie może być z ukochaną osobą fizycznie. :?

Gość gośćAAA
Okłamałeś mnie!!! Mówiłeś, że mnie nie zostawisz, póki będę Cię kochać, a ja Cię kocham i co? I g****o. Zostawiasz mnie. Jesteś kłamcą.

Gość gośćG
Grigory.grad na tej samej poczcie co ostatnio.

Gość gośćG
W sensie wiesz przez którą rozmawialiśmy godzinami.

Gość gośćG
Zdzwonimy się

Gość gośćAAA
Wiem, że miałam się już do Ciebie nie odzywać. Ale nie jestem w stanie o Tobie zapomnieć. Zresztą nieważne... Najlepiej będzie, jak w ogóle nie będziesz reagował na moje wiadomości.

Gość gość
Nie masz nic do roboty, imbecylu AAA?

Gość gośćAAA
Kocham Cię i nie potrafię sobie Ciebie odpuścić. Istnieje mala szansa, ze mogłoby nam się udać i ze w ogóle byś mnie zechciał, ale mimo wszystko chciałabym zaryzykować.

Gość gośćAAA
Powiem Ci o co chodzi. Chcę zaryzykować.

Gość gośćG
I oczekujesz?

Gość gośćAAA
Co oczekuję?

Gość gośćAAA
Oczekuję rozmowy.

Gość gość
Chcesz to sięumow twarzą w twarz.

Gość gośćAAA
Inaczej nie porozmawiamy?

Gość gośćG
Przez internet to możesz sobie darować. Aż tak to mi nie zależy by jeszcze raz tracić czas na durne gadki

Gość gośćG
inaczej nie porozmawiamy