Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćA

Kocham Cię Grisha.

Polecane posty

Gość gośćAAA
Durne gadki? Aha... to tym są dla Ciebie nasze rozmowy?

Gość gośćG
Przez internet? Tak. Są tyle warte ile dały.

Gość gośćAAA
Dobrze wiedzieć.

Gość gość
Już mnie nie oszukasz. Chcialaś mojej emocjoonalnosci? To poczuj wqrwa.

Gość gośćAAA
Twoje w****ienie czułam już wiele razy.

Gość gośćG
Do tej pory jakoś mialem nadzieję i mi bardzo zależało. Teraz już nie zamierzam się nabierać. Gadać przez internet możesz sobie z wieloma innymi. Mnie to nie interesuje

Gość gośćAAA
W porządku, rozumiem. W takim razie: dobranoc.

Gość gośćG
Dobranoc.

Gość gośćAAA
Cześć. Masz ochotę porozmawiać?

Gość gośćAAA
Potrzebuję Cię teraz. Bardzo. Jeśli nie jestem Ci obojętna, to proszę odezwij się. Stało się coś...

Gość gośćAAA
To naprawdę ważne.

Gość gośćAAA
Czyli nic już dla Ciebie nie znaczę. Dobrze wiedzieć. Przynajmniej nie muszę się już przełamywać.

Przepraszam wszystkich za spam. Nie ma żadnego Griszy, a ja jestem kretynką która nie ma nic do roboty. Próbuję nieudolnie się podszywać pod A, ponieważ ona mnie przerasta pod każdym względem i nienawidzę jej z zazdrości.

Gość gośćG
Dziewczyno, mam w nosie Twoje przełamywanie się. Nie można na Tobie polegać i nie masz do zaoferowania nic prócz kłamstw. Nie będę tracił czasu na bezproduktywne rozmowy, które do niczego nie doprowadzą.

Gość gośćG
Tautologia :?

Gość gośćAA
Och, mój drogi, niepotrzebnie kłopotałeś się z odpisywaniem. Ten mój dramatyczny apel o to byś się do mnie odezwał, był spowodowany prawie 40 stopniową gorączką. Wiesz... nie myślałam wtedy zdroworozsądkowo. Na szczęście wszystko idzie już ku lepszemu, być może w poniedziałek dostanę wypis.

Gość gość
" był spowodowany prawie 40 stopniową gorączką." Grisha, ucieckaj od tej psychopatki. 🖐️ Na bank jest tłusta i tak ohydna, że nory nie opuszcza i tylko dlatego jeszcze się nie widzieliście. 🖐️

Gość gośćAA
Jak się pewnie domyślasz (albo i nie) cukrzyca i grypa to dość niebezpieczne połączenie.

Gość gość
Aha. Czyli manipulacje czyimiś uczuciami można usprawiedliwić tłuszczem i cukrzycą. Zapamiętam.

Gość gośćAA
Jakim tłuszczem?

Gość gośćAA
Jednak mialam rację, pewne rzeczy Cię po prostu przerastają.

Gość gośćG
Jeśli chodzi Ci o ciągnięcie rozmów przez internet, z których nic nie wynika, z osobą która ciągle kłamie, umawia się na spotkania i nie przychodzi, to masz rację - przerasta mnie to. Po prostu nie jestem masochistą a swój czas wolę spędzić produktywnie miast marnować go dla jakiejś internetowej oszustki którą bawi wystawianie mężczyzn do wiatru. 00 Dostałaś 3 miesiące. Wykorzystałaś je tylko na snucie kłamstewek i strojenia się w cudze piórka dla utrzymania znajomości w cholera wie jakim chorym celu. Pretensje mieć możesz tylko do siebie - jestem na Ciebie w****iony jak cholera i jeśli myślisz, że dalej będę dla Twojej przyjemności towarzyszył Ci przez internet w Twoim wyimaginowanym światku to się grubo mylisz. 00 Wolę kobiety z krwi i kości. Wolę nie marnować czasu na wirtualne związk. Jak dobrze wiesz mam go mniej od Ciebie. Jeśli chcesz marnować życie, to proszę bardzo. Ale Tylko swoje. 00 P.S. Biorąc pod uwagę że ciągle łgałaś to ta cukrzyca pewnie też jest tylko ściemą.

Gość gośćAA
Spadaj. Nie mam zamiaru dzielić życia z takim furiatem i agresorem jak Ty. Nara.

Gość gośćAA
I jeżeli myślisz, ze nadal będę Cię błagać o rozmowę, to się grubo mylisz. Na szczęście są faceci, którym takie internetowe znajomośc***asują i nie wymagają ode mnie bóg wie czego.

Gość gośćG
Krzyżyk na drogę, idź szukaj księcia z bajki co przez internet przeżyje z tobą całe życie.

Gość gośćAA
Już znalazłam.

Gość gośćG
Prz 5:1 Synu mój, zwróć uwagę na moją mądrość, nakłoń ucha na moją roztropność, Prz 5:2 Abyś zachował mądre rady i aby twoje wargi utrzymały rozwagę. Prz 5:3 Gdyż wargi cudzej żony ociekają miodem i gładsze niż oliwa jest jej podniebienie, Prz 5:4 Lecz w końcu jest gorzka jak piołun, ostra jak miecz obosieczny. Prz 5:5 Jej nogi schodzą do śmierci, jej kroki zdążają do krainy umarłych, Prz 5:6 Abyś ty nie wkroczył na ścieżkę życia; a że niestałe są jej drogi, ty tego nie wiesz. Prz 5:7 Teraz więc, synowie, słuchajcie mnie i nie oddalajcie się od moich słów! Prz 5:8 Daleko od niej chodź swoją drogą i nie zbliżaj się do drzwi jej domu, Prz 5:9 Abyś nie musiał oddać innym swojej sławy, a człowiekowi okrutnemu swoich lat, Prz 5:10 Aby obcy nie nasycili się twoim mieniem, a ciężko zdobyty twój dorobek nie dostał się do cudzego domu, Prz 5:11 Abyś pod koniec życia nie narzekał, gdy zwiędnie twoje ciało i twoja skóra, Prz 5:12 I nie musiał powiedzieć: O, jakże mogłem nienawidzić karności i moje serce lekceważyło przestrogę, Prz 5:13 I nie słuchałem moich wychowawców, i nie nadstawiałem ucha moim nauczycielom! Prz 5:14 O mało co nie wpadłem w nieszczęście wśród zebranego ludu wiernego! Prz 5:15 Pij wodę z własnej cysterny i wodę świeżą z własnej studni! Prz 5:16 Czy twoje źródła mają wylewać się na zewnątrz, a twoje strumienie na place? Prz 5:17 Do ciebie samego mają należeć, a nie do obcych równocześnie z tobą! Prz 5:18 Niech będzie błogosławiony twój zdrój, a raduj się z żony twojej młodości! Prz 5:19 Miłej jak łania, powabnej jak gazela! Niech jej piersi zawsze ci sprawiają rozkosz, upajaj się ustawicznie jej miłością! Prz 5:20 Dlaczego, synu mój, masz się rozkoszować obcą i ściskać pierś cudzej? Prz 5:21 Gdyż przed oczyma Pana jawne są wszystkie drogi człowieka i On zważa na wszystkie jego ścieżki. Prz 5:22 Bezbożny plącze się we własnych nieprawościach, wikła się w pętach swego grzechu. Prz 5:23 Umrze z powodu braku karności i z powodu wielkiej swojej głupoty zbłądzi

Gość gośćAA
Dobrze mi z nim. Daje mi to, czego Ty nie chciałeś mi dać. I co najważniejsze, nie naciska na mnie.

Gość gośćG
Cóż mnie to obchodzi? Co najwyżej mogę powiedzieć, że cieszę się Twoim szczęściem. A jeszcze bardziej się cieszę swoim bo wymiksowałem się z chorej relacji. Baw się dobrze Kwiatku, oby jednak Twoja obecna ofiara ocknęła się szybciej ode mnie.

Gość gośćAA
A Ty nie jesteś w stanie pojąć, ze taki układ może komuś pasować? Mi pasuje, jemu tez. Oboje jesteśmy szczęśliwi. Nie każdy chce marnować czas na spotkania w realu.