Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nazwijcie mnie przewrazliwiona ale dzieciak tej kobiety to jakiś potwór! popych

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj była taka sytuacja ze w sklepie mój synek podszedł do zabawkowej pralki i pstrykal sobie guziczkami. Nieopodal bawił się dzieciak na oko maks.2 letni. Wcale go ta pralka nie interesowała a jak tylko zobaczył mojego poltorarocznego syna to od razu podbiegł i popchnal go z całej siły aż mój upadł na tylek. Oczywiście rodzinka takiego patologicznego dziecka zareagowała ledwie ledwie. Powiedzieli tylko ze to nieładnie i nawet żadnej reprymendy podniesionym tonem. I oto mój syn zaliczył pierwsze w życiu spotkanie z patologią. Co sądzicie o dzieciach taki jak ten agresywny popychacz i czy wg Was to normalne i "dzieci tak robia"??? Bo ja się nie zgadzam ze normalne dzieci tak robią. Nawet 2letnie.

Gość gość
A co mieli rodzice tego dziecka zrobic wg.ciebie?Upiertolic rece przy samej d***e?

Gość gość
Ojej ą ę pani się oburzyla. To tylko dwulatek ja pjerdolę... Otóż nawet dzieci z dobrych domów robią takie okrutne rzeczy. Taki wiek.

Gość gość
No ciekawe. Znam masę dwulatkow i nie zauważyłam podobnych zachowań. Po prostu tego dzieciaka prawdopodobnie wysłali zaraz po skończeniu roczku do smutnej przechowalni zwanej dziecięcym kołchozem vel.zlobkiem gdzie nauczył się ze ludzie są agresywni i trzeba uprzedzić czyjś atak własną agresja.stad atak na niewinne dziecko które nawet mu nic nie zrobiło.

Gość gość
Oczywiście autorko, ze tamto dziecko nie zachowało się dobrze, ale rodzice zareagowali i powiedzieli mu, ze tak nie wolno. Co mieli zrobić? Spuścić mu manto przy ludziach? Wedy czułabyś, że jest sprawiedliwie? Poza tym, ja się pytam, z jakiej racji ty pozwoliłaś dziecku bawić się czymś, czego nie miałaś zamiaru kupić? A gdyby uszkodził tę zabawkę, to co wtedy? Nie odpowiadaj, bo doskonale wiem, ze spiertoliłabyś szybciutko, oglądając się czy nikt z personelu nie zauważył i tyle by cię tam widzieli. Ty zachowałaś się jak typowa karyna, która pozwala dzieciakowi w sklepie na co chce.

Gość gość
A Ty jak wychowujesz dziecko ze pozwalasz do świętego spokoju bawić się zabawkami w sklepie. Twoje tylko sobie pstrykalo co za swietoszek i przy okazji mogło zepsuć. Sama jesteś patologią. Szkoda że Ciebie ten dwulatek nie walna w ten głupi łeb. Poza tym dzieci dwuletnie tak robią. I jakoś nie wyobrażam sobie aż tak wielkiego dwuletniego silacza. Przemyśl to patologio

Gość gość
wzywaj policję i kuratora im dadzą, masz racje trzeba tepić rozdwydrzone bachorstwo patoligiczne

Gość gość
14:16 stosujesz typowe przeniesienie bo to Ty jrtrs patologią. A ten sklep to była Ikea tylko dział był z zabawkami i dziecko bawiło się kuchenka w kąciku zabaw. I co, głąbie? Ty pewnie masz takiego synalka co innych okłada. Patola...

Gość gość
To tylko dziecko. Dziwi mnie ze kobieta która sama jest matką nie rozumie tak oczywistych spraw. Jeszcze całe życie przed tobą. Nie wiesz co zrobi twój syn. Tyle w temacie. Wszyscy zawsze winni ale nie wasze dzieci.

Gość gość
Sama jesteś patologią bo zamiast kupić dziecku zabawkę to idziesz z nim do sklepu żeby się bawilo z sklepie hihihi. Poza tym szkoda że Ty nie zlalas w sklepie swoje patologiczne dziecko za ruszanie cudzych rzeczy

Gość gość
14:19 dziecko bawiło się w kąciku zabaw, głąbie. Powtarzam.Patolska matko patola.

Gość gość
Kolejna nawiedzona patologiczna mamusia która nie wie nic o rozwoju dziecka. Dwu letnie dziecko może tak robić i jest to normalne zachowanie. A Ty pilnuj lepiej swojego bo też za chwilę tak zrobi i ktoś nazwie Cię patologia

Gość gość
Prawda boli. Chciałaś zaistnie na kafe a tu odzew nie po myśli patologicznej mamusi. Pomysł ze wszyscy piszą że to Ty jesteś nawiedzona i patologiczna

Gość gość
Hihi i jeszcze nie stać ja na kupno zabawek i jedzie do Ikei aby dziecko mogło się pobawić. To dopiero patologia i biedak

Gość gość
Idiotka. Dwulatek to małe dziecko, czego tu nie rozumiesz? Nie musi tatuś matki po d***e okładac w domu żeby taki smród kogoś uderzył. Jebnij się w łeb, prostaczko. Patrole masz pod czaszka i niestety tego nie widzisz. Poczekaj aż twój geniusz pójdzie do przedszkola. Pochwal się jak kolegów naśladuje :) a to jest nieuniknione. A teraz wybacz ale są tu ciekawsze wątki niż przemyślenia z głowy w której znajduje się pieluchowe zapalenie mózgu. Żegnam ozieble.

Gość gość
Ale się mamusie Brajanków podjarały. Chcą autorkę zadziobac :D bronią patologii takich zachowań. Bo bicie dziecka za nic przez jego rówieśników jest nienormalne i w normalnych kręgach ganione. Autorko dobrzeeee ciśnij biedę kafeterianą niech ogarną synów swojego sebixa :D

Gość gość
Dobrze zrobił ten dwulatek szkoda że nie pobił jeszcze Ciebie i połowy ludzi w Ikei

Gość gość
Dwuletnie dziecko nie wie że kogoś bije

Gość gość
Raz piszesz, że bawiło się pralką, a potem, ze kuchenką w kąciku zabaw. Weź ustal jedną wersję napisz jeszcze raz. Nara mitomanko

Gość gość
Nie zgodzę się z osobą 14:24. Uważam że jeśli dziecko jest agresywne to znaczy ze ojciec bije matkę albo matka i ojciec biją lub szarpia dziecko. I rozumiem wqrw autorki bo też nie trawie takiej patologii. Widać że wieś się odezwała co Ikee tylko na reklamie oglądała bo wieśniury nie wiedzą że tam się chodzi m.in.na zakupy ale też po to by dzieci poganialy sobie. Jest tam dużo ciekawych zakątków i mnóstwo rodzin z dzicmi małymi idzie do Ikei by zabić czas w zimowy wieczór. Ale co wy o tym wieta jak wy tylko trudne sprawy ogladata a jedyny sklep to monopol lub wiejski sklepik. A ta co tak się cieszy ze autorce któraś próbuje nieudolnie jechać, to zrobiła ty juz kupsko w majty z podniecenia? :D

Gość gość
Ja akurat mam Kevina okej?

Gość gość
14:32 OKE, wporzo! Sebix odsypia pewnie nocną zmianę w Biedrze.

Gość gość
14:31 zabić czas w Ikei...jesssuu. Co ty zrobisz gdy od marca zamkną ci tęn sklep w niedziele? Gdzie pójdziesz ze swoją Dżenifer?

Gość gość
14.32 Sebix śpi bo całą noc szukał po osiedlu małej Dżessiki ..

Gość gość
14:35 Do grabarza zamówić twój pogrzeb :)

Gość gość
W Lidlu szmato! I nie żaden sebix a andżej. A tak poważnie pieprzycie jak potluczone ktore chyba nie miały nigdy z dwukatkiem do czynienia. Nie wiem czy śmiać się czy współczuc waszym dzieciom? To tylko DWULATEK który nie jest świadomy tego co zrobił. Idę bo szkoda strzepic ryj na patole madek które zawsze wiedzą lepiej. Albo paniusie wyżej srajace albo typowe karyny spod bloku...

Gość gość
Najstarsze dziecko mojej siostry, mimo że ma 5 lat, zawsze tak miał o bił inne dzieci i nie pomagają ani krzyki, ani kary, zakazy nic (lania tylko nie dostał). Po prostu niektóre bachory tak mają.

Gość gość
Agresja rodzi agresję to jedne wielkie bzdury. Dziecko ma instynkt i tak się zachowuje. Mój dwulatek jeden nie podniósł ręki na nikogo a drugi leje wszystkich nawet siebie. Dodam że nigdy go nie zbilam i my też z mężem się nie bijemy. Dwuletni dzieciak odkrywa ze on też istniej i ma własną wolę. Dlatego trudno tu mówić o patologi . A Ty autorko zamiast niedziel spędzać w sklepie co jest oznaką patologi to idź z dzieckiem lepiej np na basen

Gość gość
Kolejna patologiczna matka która dziecku serwuje w niedziel sklep zamiast zabawy

Gość gość
Ale rozrywka dla dziecka spędzenie czasu w Ikei