Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aged24

Czy mam jeszcze szanse na życie seksualne?

Polecane posty

Gość Nadszyszkownik Głośno
kurde, w sumie to musiałabyś wyglądać jak brzydsza siostra Quasimodo żeby tak totalnie nikt cię nie chciał :D dlatego nadal podtrzymuję stanowisko, że swoim zachowaniem dajesz jasno do zrozumienia, że bez jachtu gdzieś na Morzu Śródziemnym i czarnej karty visa nie podchodź.

Gość gość
a ja myslałam, że na seks to każda kobieta znajdzie co innego związek z kimś wartościowym, ale na seks to wszyscy faceci chętni (oprócz tych z zasadami a ich jest malutko) wejdź sobie na badoo

Gość gość
Nie wiem, jakoś wizja kolesia z ogłoszenia mnie odpycha, po prostu. Może ja zwyczajnie chciałabym, żeby ten seks był z kimś miłym, kto mnie lubi, a nie z kolesiem, który jak mnie zobaczy, to mnie wyśmieje, albo wyjdzie.

Gość gość
badoo, spróbuj

sory, ale jak czytam ten ostatni wpis, to pojawił mi się przed oczami obraz takiej pulchnej kobitki, 150 w kapeluszu, czarne pokudlone włosy, bryle - 10 dioptrii, krzywe zęby i wyraźny wąsik :D

Gość gość
Więc nie udawaj że chodzi Ci stricte o bzykanie bo to nieprawda. Powiem Ci ze sie możesz nie doczekać na nic lepszego niz napalony frajer z ogłoszenia. Polecam jeszcze romans z zonatym którego żona daje raz na rok. Będzie mu zależeć na dyskrecji więc tym bardziej ok. Po skończonej robocie oddasz go z powrotem zonce i nie będziesz musiała się uzerac :D etyczne czy nie, kogo to dziś obchodzi?

Gość gość
gość dziś - mam badoo od ponad roku. Kilka razy z kimś rozmawiałam, ale nic z tego nie wyszło. Nie było żadnego spotkania. Nadszyszkownik Głośno :) nie mam wąsika, wada wzroku nie jest taka zaawansowana, a zęby już wyprostowałam. No i jestem blondynką w tej chwili. Ale blisko.

Gość gość
a dlaczego nie wyszło? może jesteś wybredna :P

albo przerażająco nudna :classic_cool: dobra, to było żłosliwe ;)

Gość gość
Rozmowa się nie kleiła, przestawali się odzywać. To byli głównie żonaci, 20 lat starsi panowie.

bosz, znudzony, łysiejący (albo już całkiem łysy), zdziadziały facet pod 50-tkę. ideał na pierwszy raz :O

Gość gość
Dlatego jakoś specjalnie nie podtrzymywałam rozmowy :)

generalnie stanowisz dla mnie pewnego rodzaju fenomen, bo naprawdę trudno jest mi sobie wyobrazić taką sytuację, w której faceci za nic w świecie nie chcą mieć do czynienia z jakąś kobitką.

Gość gość
Faceci bardzo mnie lubią, tylko nie w ten sposób. Obracam się głownie w męskim towarzystwie. :)

a to problem może tkwić też w tym, że dla nich jesteś kumplem bardziej, niż kobietą, szczególnie jeśli jeszcze razem pracujecie

Gość gość
Łączy nas hobby, nie praca :)

polowanie na dziki, czy też może programowanie w html? :D

Gość gość
Rajdy off roadowe i ogólnie sporty motorowe :)

o, to w sumie ciekawe

Gość gość
Cześć dziewczyny. Dobrze Was rozumiem bo sam jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak Wy. Jestem mniej więcej w wieku autorki i nie miałem jeszcze dziewczyny. Moi rówieśnicy mają żony i dzieci a ja nawet nie kochałem się jeszcze z kobietą mimo że bardzo chciałbym to wreszcie zrobić. Wchodzę na fejsa i widzę masę szczęśliwych par a ja wciąż sam. Nie szukam księżniczki i nie jestem jakimś mega potworem do tego kocham imprezy i bardzo dbam tam o dziewczyny (przytulam, szeptam czułe słówka) ale jakoś nigdy do niczego na nich nie doszło. Jestem w jeszcze gorszej sytuacji niż Wy bo faceci chcą dziewic i 24 letnia to skarb (dla mnie byłby to zaszczyt gdybym to ja był tym pierwszym dla kobiety niezależnie od wieku i zrobiłbym wszystko aby zapamiętała ten pierwszy raz jak najlepiej) to już prawiczek w tym wieku jest postrzegany za nieudacznika, któremu żadna laska nie dała i jak wiecie dziewczyny omijają takich bardzo szerokim łukiem. Chciałbym się tym nie przejmować i nie myśleć o tym ale jestem młodym facetem, brakuje mi bliskości i kontaktu fizycznego z kobietą. Nie chcę pierwszego razu z prostytutką bo pewnie bym potem żałował ale coraz bardziej obawiam się odrzucenia w przyszłości bo żadna kobieta nie chce niedoświadczonego partnera np. w wieku 28 lat (coś musi być z nim nie tak). Tak więc kochane dziewczynki nie sądzę, że Was to pocieszy ale nie jesteście same z takimi problemami na tym świecie i życzę szybko dobrego partnera.