Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak po każdej kłótni jedzie do domu i potem się nie odzywa

Polecane posty

Gość gość
A jeszcze wczoraj mi powoedzial jak tej pizzy nie chcial ze to nie jest dobre a ze on nie wiedzial co chcialby zjesc a ja na to ze mu moge sledzie przyżadzic a on ze nie ma ochoty na minete mi robic:(

Gość gość
Skarbie związek to sztuka kompromisu w której każda strona pozwala sobą pomiatać w określonym stopniu. Po prostu określ swój stopień i wyznacz jakieś granice bo wydaje się że do tej pory tego nie zrobiłaś, natomiast twoim kosztem druga strona te granice rozciąga. Nie musisz od razu go rzucać, rozstawać się definitywnie. Musisz najpierw określić sama siebie i dopiero jak się okaże że facet twoich granic nie szanuje to niestety good bye.

Gość gość
Wogole cos mu odbija bo kazal mi lizac swojego ptaka w trakcie sikania i kleczec na kolanach i miauczec jak kot. Nazywa mnie ana.lnym potworem lub dziurą w płocie:( kazal mi raz sie rozebrac i czytac na glos na golasa ksiege Apostołów zrobilam to bo prosil mnie o to ale kątem oka zauwazylam jakis ****** odwrocilam glowe to stal tez na golasa w samych skarpetach i trzepal sobie:( o co chodzi w tym wszystkim bo juz nie rozumie nic z tego:(

Gość gość
Serio z tym czytaniem ksiegi ?? No wez to jakis wariat. Po co kazal ci miauczec? To jakis psychopata chyba:(

Gość gość
Wtf ssac w trakcie sikania i kleczec jak kot? Po co to komu! On jest umyslowym czlowiekiem

Gość gość
W górę poproszę

Gość gość
W górę poproszę sie pisze na podbicie tematu a nie up up jak jacus wielcy angole

Gość gość
To o sikaniu to podszywy. Autorka

Gość gość
Zostaw dziada, Nie docenia tego co ma Na pewno jest ktos odpowiedni dla Ciebie,kto doceni Twoje starania,a ta lajze zostaw bo tylko bedziesz przy nim nieszczesliwa

Gość gość
Już ktoś tu pisał, on Cię tresuje. I to bezczelne karanie za zachowania, które jemu się "nie podobają" a nagradzanie tych, które lubi. Przeszłam to samo. I to co ktoś pisze, żeby się odsunąć to przyleci sam to jakaś bzdura. Mój też na początku latał za mną jak wariat, po pierwszej naszej kłótni, takiej zwykłej, rozpłakał się i przepraszał, taki słodki był. Kiedy poczuł, że ma mnie już w garści zaczęło się to znęcanie psychiczne i szantaż emocjonalny, bo inaczej tego nazwać nie można. Sam prowokował kłótnie ale w tak inteligentny sposób, żebym to ja ją zaczęła a on miał pretekst do nieodzywania się. Był nałogowym kłamcą i zdradzaczem. Wieczne odwracanie kota ogonem, zwalanie winy na mnie itd itp Poźniej dochodziło też do rękoczynów z jego strony. Jeżeli przestał się starać i doszedł już do etapu kiedy pozwala sobie na ignorowanie Ciebie po kłótni, obrażanie się, złoszczenie po zadanym pytaniu to żadne Twoje zagrywki pt "odsunę się, to on sam zatęskni" tu już nie pomogą, a wręcz pogorszą, bo dasz mu to, czego on tak na prawdę chce- być daleko od Ciebie, żeby spotykać się z inną. A Ty jeszcze masz myśleć, że to Twoja wina. Uciekaj gdzie pieprz rośnie, to jest socjopata!!!! Ma Cię za nic i i tak kopnie Cię w tyłek. Już Cię nie szanuje i zapomnij, że kiedykolwiek będzie, nie łudź się i zakończ to. Ja żałuję, że tyle czasu się na to godziłam i zmarnowałam lata, a czerwoną lampkę, która od dawna paliła mi się w głowie ignorowałam, bo "tak kochałam". Dodam, że koleś do końca zapewniał, że mnie kocha i chce ze mną być (choć wyszło, że miał już inną, w ciąży!), chory człowiek, nie chciał mnie, ale nie chciał też dać odejść. Też byłam wrakiem przez niego, ale odżyłam kiedy ten toksyczny śmieć na dobre zniknął z mojego życia

Gość gość
Zostawiłam podobnego typa. Stałe zrywał o byle co. Musiałam uważać, co mowie, żeby go nie urazić. Teraz jestem z normalnym człowiekiem.

Gość gość
Z wiekszoscia z kobiet po okresie roku nie da sie normalnie juz zyc. Na poczatek mile kobiece o takie motylki,mija jakis czas i zaczyna wychodzic prawdziwa kobiecosc... zrzucaja z mord zaslone pod ktora sie kamuflowaly i ukazuje sie prawdziwe s****wo ktore nawet na miano „ludzkie” nie zasluguje.Zmieniam czesto kobiety,nie zdazylo mi sie bym wytrzymal dluzej jak trzy lata z jedną. Teraz gdy zaczyna pokazywac powoli swoje fochy to natychmiast kaze jej wypie...ać i odrazu znajduje nową.Dotyczy to tez sexu,od poczatku kazda wie ze interesuje mnie full service a jakies tam skromne rozdziawienie krocza,jesli nie sprosta moim wymaganiom to tez wypad i tyle w temacie zaprzątania sobie głowy kobietami

Gość gość
Po prostu stalas sie nudna dla niego i tyle. Jestes kobietą wiec powinnas sama sie domyslac na co facet ma ochote a nie robic potem wielkie oczy ze ma cie gdzies. Jedziesz mu z pałą kiedy tylko wchodzi do domu?dajesz mu druga dziure? Klęczysz przy nim gdy siedzi na sofie i patrzy na telewizor? Facet lubi gdy kobieta jest zawsze w nizszej pozycji.Zacznij byc posluszna tak jak sie nalezy to i relacje sie zmienia.Jesli nie robisz tych rzeczy to znaczy ze z kobiecoscią masz niewiele wspolnego. Winna jestes wtedy wylacznie TY.

Gość gość
gość dziś Za full service to się płaci wszędzie na całym świecie bo to jest biznes. Płacisz ?

Gość gość
8.51 Ale też do ciebie dzwonił i pytał co w pracy? Interesowal się? Jak mam go zapytać czy się mną znudził tak żeby odpowiedział mi prawdę? Ja już mu sama mówiłam czy ma mnie dość i czy chce być z inną to zawsze mówi ze chce mnie tylko żebym go słuchała

Gość gość
Tak, słuchała. Tresuje cię jak psa. A może on by cię tak posłuchał?

Gość gość
I masz byc mu posluszna bo inaczej ciezko bedzid ci znalezc mezczyne,co najwyzej na piz.dusia bedziesz mogla jakiegos liczyc. Masz sluchac faceta bo taka jest rola kobiet. Te ktore sie buntują przeciwko naturze są w 99% nieszczesliwe w zwiazkach,klutnie,zdrady itp itd. Moja zona slucha mnie do tego stopniacze tylko na nią spojze i juz wie na co mam ochote,nie nie boi sie mnie ale nauczylem ja szacunku do mnie,jestem jej panem i tak ma byc albo bay bay adios.

Gość gość
17:24 a skończyłeś chociaż podstawówkę? Jeżeli twoja żona jest tak samo MOMNDRA jak ty, to gratuluję wyboru niedouku piśmienny.

Gość gość
No i stalo sie. Kazal mi zrobic kupke do śpiwora i wleźć tam z nim i tak godzine sie turlać jak turtles:(

Gość gość
20 :04 jeszcze tu wlazleś miernoto? Co, nikt nie chce czytać twoich wynurzeń?

Gość gość
A na wieczór kazał obwąchać sobie ser z pały:( no co poradzić,musze sie przełamać tym bardziej ze jutro czeka mnie lizanie kakaowego oka jego kumpla. Wkurza mnie bo koles jest sniadej karnacji,cygan ba stowe i w mokasynach człapie:(