Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama mnie biła i wyzywała...

Polecane posty

Gość gość

...teraz ma pretensje, że nie chcę jej odwiedzać i mieć z nią kontaktu, a każdy kontakt z nią to moje -50 z poczucia wartości. Nawet nie wiecie jak się czuję w tej sytuacji.Najpierw poniżona, a teraz oskarżana,że przecież to matka więc powinnam jako córka ją kochać i takie tam. Męczy mnie to bardzo. Nie potrafię się odciąć emocjonalnie :|

Gość gość
powiedz jej to, nie miej skrupułów i zakończ ten kontakt.

no niestety nie masz wyjscia musisz zacisnac zeby i na jakis czas ją od siebie odizolowac jak zobaczysz ze ziemia sie od tego nie zrobila plaska to potem bedzie juz z gorki

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi....chyba w końcu jej to powiem. Boje się po prostu. Zostałam tak "wytresowana". Najgorsze jest to,że nikt nawet o tym nie wie. Rodzina ma pretensje do mnie i widzi we mnie tą złą która się wyrzeka matki, a ja po prostu walczę o swoja godność. Tera mam trudny czas, trochę stresów, i wszystko to mi wraca w myślach. Myślę sobie,że gdyby inne dzieciństwo to ze wszystkim radziłabym sobie lepiej. znajomym tez boję się powiedzieć o mim dzieciństwie bo nie chcę byc odrzucona.Zawsze mi smutno kiedy ktoś mówi o swoich rodzicach, że ma fajne kontakty itp. Ciężko mi bardzo :(