Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z portali randkowych są żałośni

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś była sprawa ze 15 letni Litwin umowil się z przez fejsa z dziewczyną i ja zabił , powodzenia z kolesiami z neta

Gość gość
Była taka akcje że facet się umówił z kobietą i został dotkliwie pobity przez kolegów dziewczyny i to za nic.

Gość gość
Bo ludzie z neta to mentalna patologia ? Siedzą całe życie na czatach bo w prawdziwym życiu by się wydało że są niepoczytalni, lepiej się zapisać na kółko różańcowe albo wspinaczkę skałkowa niż pisać z zaburzonymi ludźmi

Gość gość
Ogólnie większość facetów jest żałosna ale ci z portali to już 99,9%

Gość gość
Z resztą jaka trzeba być desperatka żeby grzebać w śmietniku , bo szukać na portalu randkowym to jak grzebać w śmieciach , czemu żadna moja wykształcona mądra koleżanka tam nie siedzi , tylko same takie bez wykształcenia które zdradzają albo jakieś desperatki, bez żadnej ambicji tylko faceta znaleźć , wszystkie mądre i fajne moje koleżanki robily tylko wielkie oczy na pomysł żeby założyć konto tam , to o czymś świadczy

Gość gość
Z facetami jest tak samo albo szukaja na seks albo brzydcy albo na garnuszku matki ,którzy robią od czasu do czasu jak im się zachce , albo wszystko razem

Gość gość
dlatego najlepiej szukać faceta , który nie chce miec dziewczyny ,.,. Starego kawalera .,,. TAcy ludzie są bardziej wymagający i kawałek dziury nie robi na nim żadnego wrażenia

Gość Carmen

:} To teraz ja pozwolę sobie "wsadzić kij w mrowisko " :}:}

Ja ... czyli kobieta 50-letnia .. zamieściłam ogłoszenie na pewnym portalu / o naiwności moja ... czemuś mnie do tego podkusiła ...:}/.

Chciałam jedynie wypić z kimś kawę ,porozmawiać ,ot tak zupełnie niezobowiązująco .Przecież jest tyle ciekawych tematów do rozmowy.

..I co ? :} W odpowiedziach otrzymywałam zdjęcia" wiadomych" części ciała ,propozycje spotkań hotelowych.Gdzie zatraciła się umiejętność i potrzeba zwykłych kontaktów,rozmowy ...

Gość saddam

Na portalach randkowych siedzą kobiety na tyle mało urodziwe i interesujące że są zmuszone szukać atencji na takich właśnie portalach gdzie przypada 3 facetow na 1 kobietę. Faceci podobnie, są tam tacy których kobiety nie chcą ale jest też duża grupa takich którzy są całkiem atrakcyjni tylko są nieśmiali i mają mało znajomych. Generalnie kobiety są tam bardziej wybrakowane niż faceci wiec nie rozumiem waszego ujadania. Faceci którzy się wami interesują to wasza liga i na nic lepszego w życiu nie liczcie.

Gość Dempsey
36 minut temu, Gość saddam napisał:

Na portalach randkowych siedzą kobiety na tyle mało urodziwe i interesujące że są zmuszone szukać atencji na takich właśnie portalach gdzie przypada 3 facetow na 1 kobietę. Faceci podobnie, są tam tacy których kobiety nie chcą ale jest też duża grupa takich którzy są całkiem atrakcyjni tylko są nieśmiali i mają mało znajomych. Generalnie kobiety są tam bardziej wybrakowane niż faceci wiec nie rozumiem waszego ujadania. Faceci którzy się wami interesują to wasza liga i na nic lepszego w życiu nie liczcie.

Kobiety z portali randkowych  to jest jakaś masakra. A wiesz co jest najgorsze? Że tam nawet kobieta bardzo mało urodziwa, niezbyt lotna intelektualnie czy już podstarzała, to przez te portale ma tak wielkie ego że szkoda gadać. Wszystko przez to że banda napalencow, która tam siedzi, taśmowo pisze do każdej proponując seks, wiec takiej ego wzrasta do niebotycznych rozmiarów.