Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szczescia w milosci.

Polecane posty

Gość gość

Glupie p********ie ze jak ktos zmienia facetow jak rekawiczki ze to cos nie tak jest z nim. Glowno prawda w pracy zaden niebyl mna zainteresowany, zaden sie we mnie nie zakochiwal, jak juz to poznawalam cwaniaczkow, ktorzy pa/trzyli na moj posag, nad morze jak jechalam facet pracowal, bilet mial za dwa zlote bo mial grupe inwalidzka, a pozyczal odemnie pieniadze 400zl odemnie biednej ,co poltora godziny dojezdzam do pracy w jedna strone i mam prace fizyczna za 1300zl.Umowilam sie kiedys z facetem na randke, nic sie nie odzywal ,tylko gapil mi sie w cycki i proponowal loda i co dale bedziecie bredzic ze to ze mna cos nie tak jest?

Gość gość
Nie.Nie potrafie tanczyc, jak bylam na dyskotece to faceci wszyscy wkolo mojej kolezanki bo swietnie dupa krecila a ja jestem sztywniara.Facet zwraca uwage na wszystko,nie mam szczescia.

Gość gość
Sama siebie nie lubisz, a wymagasz, by mężczyźni Ciebie lubili ?

Gość gość
Lubie siebie przecietnie ,a facec***atrza na wyglad ,osobowosc ,caloksztalt i maja duze wymagania ,a wedlug mnie to najpierw trzeba wymagac od siebie, a dopiero potem od innych...

Gość gość
Chłopcze, ale masz szczescie w tworzeniu takich opowiesci i nakrecaniu siebie i innych ty zyjesz tym fikcyjnym inernetowym tanim pseudopoklaskiem, chłopcze. lecz sie na głowe :P