Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość
A ja jestem ciekawa co zrobiła dalej autorka

Gość gość
Jak potoczyły się losy autorki

Gość gość
Kiedyś koleżanka mi powiedziała że jak facet nie oswiadczy się po 2-3 latach związku to znaczy ,że nie oswiadczy się nigdy albo ma kobietę za tymczasową , to jest prawda , ja byłam że swoim 3 lata , matka się spytała jego kiedy oświadczyny a on ze mną zerwał ;) tak więc jeśli facet się po tym czasie nie oświadcza to znaczy że kobieta nie była miłością jego życia

Gość gość
I właśnie dlatego większość facetów po takim czasie kończy związki

Gość gość
Napisal do mnie. Myslal chyba ze zrobilam sobie wolne. Podziekowal za zyczenia ale przestraszyl sie ze to pozegnanie. Nikt do niego nie przyszedl w urodziny. Wieczorem zaczal wydzwaniac, byl pod moja silownia i blokiem. Pozniej zaczely sie smsy, przepraszanie, prosby i obietnice. /autorka

Gość gość
No i co? Jestescie dalej razem?

Gość gość
Nie reaguj na razie , musisz to dobrze przemyśleć

Gość gość
No jasne, to było do przewidzenia- jego wierna suczka (sorry za określenie) przestała za nim latać, to kto będzie dopieszczal mu ego i wlepial się w niego jak w obrazek? On musi Cie mieć taka uzależniona psychicznie od niego, nie jest zainteresowany na poważnie ale chce Cie mieć w rezerwie i do podpompowania swojego ego. Nie daj się! Unies się honorem i olej go!

Gość gość
Przeczytajcie książkę "kobiety które kochają za bardzo" tam jest schemat ze facet robi z kobietą co chce a ona mu zawsze wybacza , i przez to jej poczucie własnej wartości równa się zeru

Gość gość
od kilku dni lata za mna. przyjezdza do mieskzania, do mojej mamy 100 km. pisze do przyjaciolki mojej proszac o pomoc, do swojej siostry zalic sie co on narobil. obiecuje ze sie zmieni, ze bedzie lepiej, ze on da rade i wszystkim udowodni ze potrafi. zapisal sie do psychologa. a ja... jestem tym zmeczona i przytloczona. boje sie mu ufac, juz nie potrafie po tym wszystkim. nie wiem czy chce z nim byc. czy to nie bylo o jeden raz za duzo. nie wiem co robic. nie chce go ranic, ale nie chce znowu siebie krzywdzic i jemu na to pozwalac. /autorka

Gość gość
To zrob tak, jak czujesz

Gość gość
nie wiem co czuje

Gość gość
A ty sie nie podszywaj

Gość gość
Nie popelniaj mojego błędu , ja dałam szanse i następny raz jak uciekł to bolało dużo bardziej , zaslugujesz na prawdziwa miłość ,może on chce się zmienić , ale na ile ? Na 2 następne lata i później znowu czmychnie ?

Gość gość
Grunt mu zawrzal pod nogami bo pewnie żadnej nie znalazł na twoje miejsce , a niech tylko znajdzie to cię może nawet zdradzić

Gość gość
Powiem ci tak jak mi kiedys powiedział kolega a nawet przyjaciel " rzuć szklanka o ziemię , powiedz- przepraszam - i zobacz czy szklanka sama się posklada (od twoich przeprosin )" są rzeczy za ,które nie da się przeprosić , bo jak jedno słowo ma naprawić całe twoje zgruchotane życie , możesz mu dac szansę ale tylko jeśli poruszy niebo i ziemię żeby cię odzyskać , a nie za zwykłe czułe słówka

Gość gość
19.53 dokładnie, pewnie nie znalazł żadnej do seksu wiec chce wrócić...jak tylko pozna inną znowu Cię oleje. Miej honor i nie wracaj do niego!

Gość gość
Pewnie juz do niego poleciala ;);)

Gość gość
A możeby tak panie zakręciły się koło ych który nie są rozchwytywani przez inne kobiety.? Wtedy jest duzo większa pewnosc ze nie zostawi dla innej a moze wzamian będzie nosił cały czas na rękach :)

Gość gość
nie poleci do innej. zrobil teraz kilka rzeczy ktorych wczesnien nie robil. tu juz nie chodzi o niego tylko o mnie. bo nie wiem co robic, jak sie zachowac. nie wyobrazam sobie nikogo na jego miejscu ale tak strasznie sie boje kolejnego rozczarowania. /autorka

Gość gość
Naiwna jestes. Pewnie ze może polecieć do innej jak się zauroczy, pewności nigdy nie masz a jakoś wielkiej miłości nie widać z jego strony, z tego jak się zachowywał... A badać to można dużo, faceci umieją kłamać i bajerowac. Posłuchaj swojej intuicji a nie strachu, ze nikogo nie znajdziesz już bo to droga do rozczarowan.

Gość gość
Ojejku to zrob jak uwazasz, nie bierzesz sobie na powaznie tego co my tu piszemy i tak, wiec zdaj sie na wlasna intuicje i tyle. Co do wczesniejszego posta - ale facet musi byc przystojny, a przystojny zawsze jest rozchwytywany przez kobiety. Co mi z tego, ze bedzie na rekach nosic, jak bedzie brzydki?;)

Gość gość
Ja też się bałam że będę sama więc przyjęłam byłego , i co ? Odszedł , summa summarum i tak jestem sama i tak

Gość gość
Brzydki tez chce vyc kochany.Same sobie kręcicie pętlę na szyję uganiając się za coraz to przystojniejszym.Ale to wasz (ślepy) wybór...

Gość gość
Brzydcy faceci dla brzydkich bab, przystojni dla pieknych i tyle :):):)

Gość gość
22:05 bzdura ja miałam wyjątkowo szkaradnego faceta a zdradził mnie i pobił , to ze jest brzydki nie znaczy ze bedzie koniecznie dobry

Gość gość
Wlasnie, brzydcy zdradzaja rowniez, wielokrotnie slyszalam o takich przypadkach. Lepiej wiec miec przystojniaka :):)

Gość gość
Brzydcy i przystojni zdradzają a nie zdradzają introwertycy bo dla nich strefa uczuc jest wazniejsza od calej reszty.

Gość gość
Introwertycy sa nudni

Gość gość
A ja jestem ciekawa co zrobiła autorka