Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kwiaty dla kobiety

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Pytanie skierowane do kobiet. Aktualnie ucz臋szczam na kurs ta艅ca, na kt贸rym pozna艂em fajn膮 dziewczyn臋, a zarazem partnerk臋. Fajnie nam si臋 ta艅czy i si臋 doskonale rozumiemy i dogadujemy. Zosta艂o jeszcze kilka lekcji i na ostatniej planuj臋 jej kupi膰 jaki艣 skromny bukiecik, aby po prostu jej podzi臋kowa膰. Nie wykluczam opcji, 偶e co艣 z tego mo偶e by膰. Jakie kwiaty chcia艂yby艣cie dosta膰 (o ile by艣cie chcia艂y) w takiej sytuacji. Skoro mowa o kursie ta艅ca to dobrym pomys艂em by艂o by zaproszenie kobiety do klubu, aby zweryfikowa膰, to co si臋 nauczyli艣my, przy okazji dobrze si臋 bawi膮c (bukiecik na ostatnich zaj臋ciach). Co o tym s膮dzicie? Jak Wy by艣cie zareagowa艂y?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kwiaty to bardzo fajny pomys艂. Ja osobi艣cie bardzo lubi臋 frezje. Mog膮 te偶 by膰 drobne r贸偶yczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zale偶y ile macie lat. My艣l臋 偶e bezpieczna to b臋dzie jedna du偶a 艂adnie przyozdobiona r贸偶a. Bo bukiet na lekcji ta艅ca chyba by mnie kr臋powa艂. A taka r贸偶yczka nie jest przyt艂aczaj膮ca, a gest mi艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po 19 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To m艂odzi jak 19 lat. Nie wiem z jakiej kategorii jest ta twoja wybranka, ale ja np. Lubi臋 takie ma艂e bukieciki np. Konwalii. Z takiego bym si臋 ucieszy艂a nawet b臋d膮c w swoim wieku :). Ale teraz nie czas na takie kwiatki. Ta r贸偶a b臋dzie ok. Taki bukiet frezji to zaraz mi si臋 z imieninami cioci kojarz膮 lub ko艅cem roku. Chyba, 偶e jedna przyozdobiona frezja.

Udost臋pnij ten post