Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
15:26 dokładnie, mnie brzydzą takie osoby co narzekają na partnerów ale się nie rozwiodą tylko szukają na boki i innym miłość wyznają. Obrzydliwe to. Ta kochanka dobrze wiedziała że z żonatym się pieprzy nie wiem czego oczekiwała, gwałt to nie był

Gość gość
O już jakaś kopnięta w dopsko kochanka z rozdwojeniem jaźni źle życzy autorce, a ja życzę jej dobrze i żeby się okazało po badaniach DNA, że to nie jest bękart męża autorki.

Gość gość
mąż się kręcił obok innej kobiety, zbajerował ją i wykręcił. Nie widzę żadnego usprawiedliwienia ani dla męża ani dla kochanki. Powinna go kopnąć w d**e i niech sobie idzie do tej kochanki ale tak nie zrobi bo przecież nie można pozwolić oddać męża innej kobiecie. Mnie już by to mało obchodziło. Kochanie bym tylko mordę obiła dziwce a faceta wywaliła z domu w trybie natychmiastowym

Gość gość
15:31 jakbyś nie zauważyła to męski nick te życzenia pisał, widac jakiś normalny facet. Bo prawda taka ze tej kochance się alimenty należą od tego dziada na jego dziecko. Wy kochanki wszędzie żony widzicie. Ja nie wiem jak wam w ogóle nie wstyd pieprzyć się z żonatym i się pod ziemię nie zapadniecie

Gość gość
Może i naiwna a ten facet kim jest ,aniołem ? Przestań ,jest obrzydliwy

Gość gość
tak tak naiwna dziewczynko obiłabyś mordę :D i wyrzuciłabyś męża z połowy jego domu :D

Gość gość
tak zrobiłabym bo mam swój honor :) a mój mąż jest moim mężem a nie bykiem rozpłodowym

Gość gość
jak pozwalacie mężem żeby was zdradzali to zdradzają, widać lepszego partnera wam nie trzeba

Gość gość
Bo prawda taka ze tej kochance się alimenty należą od tego dziada na jego dziecko. x Nic jej się nie należ a chwilę obecną. Alimenty na dziecko to dopiero po sądowych badaniach DNA jak sąd przyzna

Gość gość
raczej to jego dziecko, bo kogo niby? niech się pociesza to ze inni w nią tez lali

Gość gość
Faceci są mistrzami w przekonaniu że rozwód będzie bo nie chce już być z żoną

Gość gość
raczej jej mąż jest świadomy ze to jego dziecko bo się nie wypiera ze nie jego :D wiec nie wiem z jakim DNA wyskakujecie

Gość gość
tak zrobiłabym bo mam swój honor a mój mąż jest moim mężem a nie bykiem rozpłodowym xxxxx nie ty jesteś głupia i bredzisz, bo nie można wyrzucić współwłaściciela mieszkania czy domu gdy na nie łoży i nie jest zadłużony. o mężu to ty dziewczynko możesz pomarzyć. żadna żona takich bredni nie smaruje i się nie ośmiesza jak ty

Gość gość
Wyrzucić w sensie ,symbolicznie , potem separacja . Ale kobiety szybciej wybaczają zdradę,faceci nigdy.

Gość gość
na pewno bym mu po tym co zrobił nie wyznawała miłości i nie prałat gaci, nie wiem czyj jest dom w którym mieszkają ale nie mieszkałabym z nim pod jednym dachem i dawała mu dupy

Gość gość
raczej jej mąż jest świadomy ze to jego dziecko bo się nie wypiera ze nie jego wiec nie wiem z jakim DNA wyskakujecie x Takie DNA, że żaden facet nie uzna dziecka obcej baby. Najpierw badania na które skieruje sąd, a dopiero później alimenty i jeśli on będzie ojcem biologicznym to ma pełne prawo decydować o własnym dziecku tak jak jego matka. Dopiero wtedy facet da popalić złośliwej kochance, która celowo z nim zaciążyła.

Gość gość
facet po czymś takim spakowałby od razu żonie walizki :D kobiety tylko są takie głupie ze wybaczają

Gość gość
jeśli facet ma trochę honoru to uzna dziecko obcej babie które zrobił a jak jest takim facetem jak mąż autorki to nie

Gość gość
Wyrzucić w sensie ,symbolicznie , potem separacja . Ale kobiety szybciej wybaczają zdradę,faceci nigdy. x symbolicznie to możesz zrobić komuś upominek a nie wyrzucić z domu współwłaściciela. weź się już nie ośmieszaj :D

Gość gość
chyba ze ta kochanka to jest jakaś prostytutka co raz ją bzyknął i jest w ciążę ale raczej taka obca chyba nie była bo chyba dłuższy czas miał z nią romans

Gość gość
jeśli facet ma trochę honoru to uzna dziecko obcej babie które zrobił a jak jest takim facetem jak mąż autorki to nie xxxxxxx Facet nie wie czyje to dziecko, więc sam nie uzna i nie chodzi tu o żaden honor tylko pewność. Każdy jeden tak zrobi. Tylko skończony frajer da sobie wmówić, że to jego i uzna obcego dzieciaka bez badań.

Gość gość
to skoro nie można wyrzucić współwłaściciela to znaczy ze trzeba wybaczyć dawać dalej d**y i żyć dalej w małżeństwie z rozsądku? bo tak rozumiem wasze tłumaczenia go

Gość gość
nie warto wybaczać, żyć osobnym życiem trzeba i szukać szczęścia dla siebie, olać dziada, któremu nie warto ufać...

Gość gość
facet po czymś takim spakowałby od razu żonie walizki x i zaraz musiałby je rozpakować gdyby żona wezwała policję :D

Gość gość
badania DNA to może zrobić jak prostytutke zapłodni a nie kochankę co jej mydlił oczy. Nie tylko w małżeństwach się rodzą dzieci normalny facet jak wie ze to on zrobił dziecko to będzie na nie płacił i je uzna a nie wykręci się dupa. Jak tak wszystko im wybaczcie to nie dziwne ze tyle zdrad

Gość gość
gość dziś to skoro nie można wyrzucić współwłaściciela to znaczy ze trzeba wybaczyć dawać dalej d**y i żyć dalej w małżeństwie z rozsądku? bo tak rozumiem wasze tłumaczenia go x przecież autorka pisze że z miłości a nie z rozsądku. kup dziewczynko duże mieszkanie jego żonie i dzieciom to może będzie ta separacja. :D pod jednym dachem i we wspólnym łóżku nie sposób się separować :D

Gość gość
obrzydliwe ze facet nie uzna dziecka bo się rozmyślił i nie chce być z kobietą. Trzeba rozważnie wybierać sobie męża

Gość gość
z miłości to jeszcze gorsza sytuacja. Tu jakieś kobiety bez żadnej moralności piszą a ja im jeszcze odpisuje :D czy wy w ogóle wiecie co jest honor i godność?

Gość gość
badania DNA to może zrobić jak prostytutke zapłodni a nie kochankę co jej mydlił oczy. x Na szczęście on sam decyduje co może zrobić, a nie ty i jak powie, że bez badań nie uzna, to tak będzie. x Nie tylko w małżeństwach się rodzą dzieci normalny facet jak wie ze to on zrobił dziecko to będzie na nie płacił i je uzna a nie wykręci się d**a. x A skąd on ma wiedzieć, że to on zrobił, a nie jakiś inny żonaty kochaś? Kochanki żonatych jak zaciążą, to szukają frajerów. Same się tu przyznają, że z jednym nie sypiają i zawsze mają innych w zapasie. Dlatego właśnie potrzebne są badania DNA x Jak tak wszystko im wybaczcie to nie dziwne ze tyle zdrad x Ty wybaczyłaś nawet to, że facet jest żonaty, dzieciaty i nie zamierza się rozwodzić.

Gość gość
gość dziś z miłości to jeszcze gorsza sytuacja. Tu jakieś kobiety bez żadnej moralnośc***iszą a ja im jeszcze odpisuje czy wy w ogóle wiecie co jest honor i godność? xxxx Bez moralności, bez godności i honoru to jest szmata, która pieprzy się z żonatym i jeszcze z nim w ciążę zachodzi. Znów używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz.