Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet woli meżczyzn w swoim wieku a nie starszych

Polecane posty

Gość gość
dziś To jest biologia tłuku.

Gość gość
wiek nie ma tu nic do rzeczy tumany - jak facet przystojny zadbany,kobieta analogicznie to i w póżniejszym wieku będą mieć branie nawet wśród młodszych. Sfrustrowane prawiki i dziewice piszą w tym temacie - jak ktoś nie pociupciał za młodu to później tym bardziej mu nie wyjdzie.

Gość gość
18:24 no wiec wlasnie, czyli na pierwszym miejscu geny, potem dieta, dbanie o siebie, styl zycia! Nie mozesz tego swoim ptasim mozdzkiem pojac, ze niektora moze sie zaczac sypac w wieku 25, a inna w wieku 45 lat? Ile jest pieknych, mlodo wygladajacych kobiet w wieku 35-45? Zarty sobie stroisz czy twoja glupota sie juz wylewa wszystkimi twoimi otworami? Generalizowanie, ze 25+ to juz tylko pomarszczone i starzejace sie baby to jest prostactwo umyslowe level hard badz zakompleksienie i cynizm. Nieraz zadbana 45 latka lepiej wyglada od zapuszczonej 25 latki wiec zamknij twarz bo sie tylko osmieszasz udowadniajac intelekt rowny intelektowi ameby. Ciekawe jak ty wygladasz, pewnie jak antyczny heros, co? Zeby na ciebie spojrzec to chyba trzeba obalic niewyobrazalna ilosc alkoholu, bo inaczej swoich kompleksow nie leczylbys dosrywajac innym tylko dlatego, ze maja inne upodobania.

Gość gość
niejedną - ja sie z tymi przemysleniami oczywiście nie zdradzałem bo wiadomo - lepiej głosno nie mysleć. Ale tutaj mogę i powiem wam jedno - robicie z prostych normalnych rzeczy filozofię. Za dużo tego gooooofna oglądacie, tych telesrowel,na srajfonach za dużo srajbuka, sradooo a i tak wiekszosci żalicie sie tutaj jacy jesteście nieszczęsliwi i sfrustrowani że nie macie seksu i związku jak na filmie romantycznym? Czemu? bo życie zyciem a głupi film to tylko głupi filmusmiech.gif A Johnny Depp jeszcze zarobi jak kupicie z nim plakat i będziecie jechac z palca przed nim. X Fantasta z ciebie. Może i próbujesz zaistnieć na kobiecym forum, ale to wszystko. My, kobiety nie lubimy prymitywnych samców, wolimy mężczyzn wyrafinowanych, do których ty się nigdy nie zaliczysz. Pozostaje ci bajkopisarstwo w internecie, ale to pewnie jakiś sposób na nieudane pożycie w realu.

Gość gość
gość dziś fakt że zgeneralizował,znam kobiety nawet pod 40kę co wyglądają RE WE LA CYJ NIE serio. To kwestia tego jak kto dba o siebie,są atrakcyjne milfy jak i powabne teens temat jest z doooopy,pewnie prowo.

Gość gość
tepi jestescie i tyle - i tak większość z was skończy zadowalajac sie zwykłym prostym seksem a partnera wcale nie bedzie miało jak z żurnala - potem co najwyzej założycie tutaj kolejny temat by sie wzajemnie popiesciochać i popompowaćusmiech.gif Nie róbcie z seksu wielkiej filozofii - i tak większośc z was nigdy go nie dostapi nawet w najprostszej formie. X Ty na pewno nie, wszak miejsce buraka jest na polu, nie w sypialni kobiety :P Coś tak przaśnego z góry skazane jest na własna rękę, choćby chciało, to i tak wyżej nie podskoczy.

Gość gość
Fantasta z ciebie. Może i próbujesz zaistnieć na kobiecym forum, ale to wszystko. My, kobiety nie lubimy prymitywnych samców, wolimy mężczyzn wyrafinowanych, do których ty się nigdy nie zaliczysz. Pozostaje ci bajkopisarstwo w internecie, ale to pewnie jakiś sposób na nieudane pożycie w realu. głupia jesteś i tyle gąsko. Napisałem brutalną prawdę z którą się oczywiście na zewnatrz nie zdradzam bo wiadomo. ale taka jest prawda a co do mojego zycia to obie daruj - nie znasz mnie ani ja ciebie.

Gość gość
gość dziś Ja burak? spadaj marchewo

Gość gość
Ale tutaj mogę i powiem wam jedno - robicie z prostych normalnych rzeczy filozofię. Za dużo tego gooooofna oglądacie, tych telesrowel,na srajfonach za dużo srajbuka, sradooo a i tak wiekszosci żalicie sie tutaj jacy jesteście nieszczęsliwi i sfrustrowani że nie macie seksu i związku jak na filmie romantycznym? X Jesteś zgrzebnym prostakiem, a kobiety takich nie lubią i nie wybierają. Dla ciebie tylko płatny seks, sponsoring w różnych odsłonach i tyle.

Gość gość
No wlasnie, takiego generalizowania to pewnie sie tylko zalosne prawiki dopuszczaja, ktorych jaja swedza ale wiedza, ze nigdy nie pociupciaja, wiec dosrywaja innym i potem fapia pod swoje komentarze, to ich jedyna aktywnosc seksualna.

Gość gość
http://www.businessinsider.com/dataclysm-shows-men-are-attracted-to-women-in-their-20s-2014-10?IR=T Wykres w jakim wieku kobiety i mężczyźni uważają siebie za najatrakcyjniejszych. Faceci niezależnie od wieku za najbardziej atrakcyjnie uważają dziewczyny 20-24 lat. Skóra zaczyna starzeć się od 25 roku, a kobiety mają cieńszą skórę. Przypadek, że po 25 roku spada powodzenie u kobiet? Nie sądzę.

Gość gość
głupia jesteś i tyle gąsko. Napisałem brutalną prawdę z którą się oczywiście na zewnatrz nie zdradzam bo wiadomo. ale taka jest prawda a co do mojego zycia to obie daruj - nie znasz mnie ani ja ciebie. x To ty jesteś maksymalnie ograniczony. Dżolo z prowincji z przerostem ego i manią wielkości. Nie masz pojęcia o kobietach z klasą, więc nawet nie startuj, nie twoja liga. A swoje refleksje taniego podstarzałego Don Juana zostaw dla wnuków, może uwierzą.

Gość gość
no pan starszy nieźle pojechał :D

Gość gość
Im słabszy i starszy sprzęt, tym więcej do powiedzenia i głośniejsze przechwałki.

Gość gość
W Polsce kobieta z klasą:) To już Ukrainki mają wiecej klasy,życie je nauczyło skromnosci i zaradności. Niech te Polki w końcu wyjadą do UK i DE bo juz patrzeć na nie nie mogę i zwolnią miejsce tym dziewczynom ze wschodu. Każdy będzie zadowolony. A tak to każdy sie tylko męczy.

Gość gość
ja ma 69 lat i wolę dużo starszych nauczyła się techniki i modelarstwa w poprzednim wieku i tera korzystam. Mężczyżni w moim wieku i starszym nie mają bogactw bo maja niskie emerytury i libido więc się lubimy. O seksie wiem dużo ze słyszenia uczę się od starszych i czytam literatuę podczas treningu streczowego na ściance. Lubię dywan. mam czerwony i czarne ściany w pokoju. czy ja jestem dziwna?

Gość gość
głupia jesteś i tyle gąsko. x jurny kapłon i wałach się znalazł :P

Gość gość
e tam gość prowo robi wy sie dajecie wkręcać:) Z drugiej strony ma rację pisząc w tym że i tak większosć z nas miłości,seksu i partnera jak w MTV nie przezyje, nie oszukujmy się.

Gość gość
Do prawikow dosrywajacych kobietom po 24-Jak sie regularnie cwiczy i zdrowo je to skore sie ma piekna, elastyczna i bez zadnych zmarszczek. Jesli reszte zrobia geny to jest mlodo wygladajaca kobieta. Natomiast jesli 20 latka siedzi na kanapie i zre gowno, a nie jedzenie, to i widelki 20-24 lat jej nie pomoga, bo wtedy nawet menelowi spod budki z piwem sie nie spodoba, bezmozgie prawiki.

Gość gość
Za Johny'ego Deppa się ma, a zęby pewnie już na ubezpieczenie :P

Gość gość
E, dziadek, a prostatę badasz regularnie? :D

Gość gość
gość dziś proszę cie uświadom mnie i nakieruj w którym miejscu i gdzie się przechwalałem? Prawda boli wiem dlatego pisze to tylko na kafe - w realu bym tego na głos nie powiedziała ale każdy kto trochę przezyje to mysli podobnie - ale czasami lepiej prawdy nie wymawiać na głos bo boli. Co widac. Nie jestem prostakiem tylko realistą.Takim jak dr House:)

Gość gość
psi- psi panie kochaś :D

Gość gość
gość dziś otóż to,kobieta jak ma sex appeal to po prostu ma. Mnie nadal strasznie kręci angelina Jolie a ile ona ma? Kim Basinger podobnie

Gość gość
na pewno bada prostatę paznokieć mu wchodzi góra naa dwa cm. ehehehwiem . widziała dużego wałacha a jego partnerka miala jeszcze większe oczy potem ale ładnie razem wyglądali potem on jej już nie pocałował więcej bo nie lubi blizgości ;-) taki jest męski płaci i wymaga a co nie może?

Gość jeszcze 39 lat
Bez sensu temat :) Teoria wzięta z doopy Są gusta i guściki Chyba ferie się zaczęły :D

Gość gość
proszę cie uświadom mnie i nakieruj w którym miejscu i gdzie się przechwalałem? Prawda boli wiem dlatego pisze to tylko na kafe - w realu bym tego na głos nie powiedziała X Nie powiedziała - powiadasz? Problemy z identyfikacja płci na dodatek? To rzeczywiście ciężko, współczuję :)

Gość gość
Ja mam 28 lat i mam teraz o wiele większe powodzenie, niż w wieku poniżej 25 lat. Jestem szczuplejsza niż kiedyś, wyostrzyły mi się rysy twarzy i mam piękne, zadbane włosy, poza tym mam kasę na ciuchy i dobre kosmetyki, o których kiedyś mogłam tylko pomarzyć, więc jestem bardziej zadbana niż kiedyś. Innym przykładem kobiety, która z wiekiem wygląda coraz lepiej jest Katarzyna Cichopek - wiem, że nie każdemu trafia w gust, ale porównajcie sobie jej obecne zdjęcia (a ma ponad 30 lat) z jej starymi zdjęciami, kiedy miała ledwo ponad 20. Niebo a ziemia.

Gość gość
Chyba ferie się zaczęły x dla podstarzałych amantów z wygórowanym mniemaniem o sobie

Gość gość
Do wiadomości niezorientowanych starszych pań: ferie zaczęły się tydzień temu :P