Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaloze marynarke to uciekaja wszyscy faceci

Polecane posty

Gość gość

Otoz jak poznaje chlopaka to zakladam na randke marynarke. I wtedy nagle uciekaja wszyscy faceci. O co chodzi?

Gość gość
bo wygladasz jak trans pewnie dlatego

Gość gość
Może mylą Cię ze znienawidzonymi nauczycielkami.

Gość gość
po prostu kobieta w typowo męskim stroju,zarezerwowanym typowo dla panów wygląda aseksualnie - nie dziwię sie sambym uviekał gdyby moja przyszła na randkę w marynarce.

Gość gość
One przypominaja te z pokazow mody ale czy to problem? Mam zalozyc sukienke w kwiaty albo sweter i jeansy?

Gość gość
A co sie powinno zakladac na randki? Bo w sumie to nie wiem

Gość gość
Są różne kroje i kolory marynarek, często bardzo kobiece, podkreślające talię lub całkowicie w stylu nieformalnym. Nie wiem co nosi autorka ale wątpię żeby chodziło o samą marynarkę. Mam kilka strojów w męskim stylu np. militarnym i jakoś żaden nie uciekał :)

Gość gość
ubierz sie na randke jak kobieta - mini,szpila i jakiś seksi sweterek,idziesz na randkę nie do koscioła

Gość gość
Te marynarki sa nieformalne. Mam do tego spodnice i szpilki. Takie marynarki jak z pokazow mody. To w czym problem?

Gość gość
idziesz na randkę a nie do roboty w biurze - masz sie ubrać seksownie aby on chciał znowu na drugą randkę przyjść

Gość gość
Najgorsze to jest gdy ktoś się ubierze w nieodpowiednie do figury ubrania. Nigdy nie ubieralam się w typowo kobiece łaszki, mam może całą jedna sukienke co nie przeszkodziło męskiemu zainteresowaniu. Wg logiki kafe to nosząc i lubiac koszule nie powinnam mieć nawet chłopaka a co dopiero męża :D

Gość gość
Marynarka, szpilki i miniówka? Nie nie jest to strój na randkę, już bym wolał abyś założyła dżinsy, bluzę z kapturem i trampki.

Gość gość
ja tez lubie koszule i marynarki, nie przejmuj sie. a ci faceci jak przychodzili ubrani? jak typowy polski drech czy moze dzinsy, koszula, plaszcz, skorzane buty?

Gość gość
Masz się ubrać seksownie! Heh dobre, przede wszystkim Ty wiesz w czym czujesz się najlepiej i przebieranki pod kogoś są słabe.

Gość gość
A ci faceci nie ogladaja pokazow i maja sportowe spodnie i bluzy

Gość gość
Myslalam ze nie chodzi im o jedno tylko zeby mnie poznac to czemu nie w marynarce i spodnicy za kolano?

Gość gość
A czemu facet nie zalozy plaszcza i porzadnych butow marynarki i jeansow oraz koszulki? Tylko na sportowo...przeciez jestesmy pod 4 dyszki

Gość gość
Hehe ale kazdy z nich na wstepie zaznaczyl ze wyglad nie jest najwazniejszy

Gość gość
ne takie babochlopy chodza z facetami za reke..... ile to sie naogladam, dzinsy sprzed epoki, wielka kurtka, wlosy zwiazane, bluza i sie nie przejmuja. i to mlode dziewczyny