Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Mazia1989
Natalia gratuluję:D też jestem ciekawa który to tydzień

Gość gośćKatharina
Natalia a nie mówiłam, po cichu tak sądziłam, ze jesteś w ciazy i wydaje mi sie, ze to juz z 7-8tydzien a ostatnie krwawienie Cie zmyliło

Gość gośćKatharina
A może wykrakałam Ci :D :D trzymam kciukiem aby wszystko było dobrze i duzo zdrówka życzę :* :D

Gość Paulka89
Czesc wam ;) Natalia serio ?? No to super gratulacje ;) moze leć na betę zobaczysz jak duza jest i wtedy będziesz wiedziała mniej więcej tydzień :p

Gość Paulka89
Mazia a ty kiedy zaczynasz używać tych testów elektronicznych ;)?

Gość Mazia1989
Paulka ja myślę zacząć od srody albo czwartku. A Ty testujesz już?

Gość Paulka89
Hm wlasnie niewiem dzisiaj mam 11dc to jutro na wieczór zobacze zwykły a w poniedziałek rano zobacze elektroniczny :) A Ty katharina jak sie dzisiaj czujesz ? Lepiej troche bo u mnie ciut ciut hehe ;)

Gość gośćKatharina
Mnie troszkę pupcia boli bo mój kochany wsadził w nią swojego aż po same jaja i spuścił się tak jakbys spuszczała wodę w ubikacji.Chyba z e dwa litry spermuchy wlał we mnie i powiedział,że w o***t to na syna :-)

Gość gość
Kobiety niektóre wasze posty są, aż obrzydliwe tak jak ostatni tutaj dodany, serio nie mogłaś inaczej tego opisać? Fuj

Gość Kotwica2018
Natalia gratulacje :-) dziewczyny, te które chodzicie na monitoring cyklu, tak patrząc na nasze zestawienie to żadna z nas nie stara się dłużej niż rok, dlaczego chodzicie na monitoring? Lekarz wam zaproponował?

Gość Mazia1989
Tak mi zaproponował sam lekarz jak mu powiedziałam że testy owulacyjne i obserwacje nie do końca dają mi pewność. Zależy mi na czasie i według mnie czekanie rok jest bez sensu skoro można szybciej wszystko sprawdzić.

Gość Katharina prawdziwa
Ej ktoś sie podszył pod moj pseudonim i napisał ten post to nie ja dziewczyny!!!!! Jakiś troll sie nudzi! I wydaje mi sie, ze osoba która sie przyczepiła o to bardzo szybko weź stad idź psychiczna osobno i nie podszywaj sie pod Nikogo!

Gość Katharina prawdziwa
Paulka ja osłabiona nadal jestem nie mam siły na nic, mąż tez chory leży ehhh taka pogoda teraz, ze wirusy dopadają :(

Gość Katharina Prawdziwa
A jak u Ciebie ?:)

Gość Paulka89
Wlasnie tak czytam ten post i jakos nie pasował mi do ciebie szczerze mówiąc , wiesz to forum ogolne każdy moze wejść i pisać głupoty. U mnie ciut ciut lepiej od wczoraj używam tego i cale paskudztwo zaczynam wysmarkiwac hehe ;) moze sie w końcu wylecze ;) A do tego tak wyczuwam że zbliza sie ow ;)

Gość Paulka89
Katharina U ciebie to to przeziebienie moze dobrze zwiastowac ;) tak cos czuje ;p

Gość Katharina Prawdziwa
Jaka ty cos wykraczesz (mam nadzieje) to te forum okaże sie forum czarownic :D Życzę ci zdrówka duzo :) Wiesz mogłam tez od męża sie zarazić po prostu :( u mnie tez zimno strasznie wieje od kilku dni wiec sie nie nakręcam :D

Gość Katharina Prawdziwa
Dziewczyny nie wchodźcie w link podany przez ta chora osobę „gość” bo to wirus!

Gość Katharina Prawdziwa
Ja nie weszłam ale znam co nie co :)

Gość gość
Kiedyś rozmawialiśmy z chłopakiem o tym co by było gdyby nie mógł mnie zapylić. Również był za zapłodnieniem przez chłopaka wcześniej zadanego i wybranego przez nas obu jak również wyłocznie w jego obecności. Wiadomo że to by się odbywało dwa razy dziennie przez kilka dni. Ale na razie o tym nie myślimy. Kochamy się bez prezerwatywy i najwyżej wpadniemy a jesteśmy gotowi na dzidziusia.

Gość Natalia97
W poniedziałek się okaże jak pójdę do gina

Gość Katharina Prawdziwa
Natalia to odrazu daj znac :) Cieszę sie i zazdroszczę jednocześnie :* Nie mialas żadnych objawów wcześniej m, czułaś sie typowo okresowo może ?

Gość Natalia97
Katharina ty chyba jesteś lesbą,zadajesz takie pytania intymne,że mam obawy co do twojej preferencji seksualnej:-(

Gość Paulka89
Dziewczyny ja też myślę,że Katharina jest jakaś dziwna,ta opowieść o seksie analnym z mężem i te jej pytania:-( Może Katherina idż do psychologa zamiast do ginekologa.

Gość Paulka89
W trosce o zdrowie psychiczne Kathariny i dobre wasze samopoczucie,ogłaszam zamknięcie tematu !

Gość Katharina Prawdziwa
Dziewczyny proponuje nie Karmić trolla i nie reagować na to co pisze podszywając sie pod Nas, jest to dziecko jeszcze które nie wie o czym pisze, nie reagujmy ani nie zwracajmy uwagi jakby tych postów nie było. Dziecko myśli, ze jest anonimowe w sieci :D Pozdrawiam :*

Gość Katharina Prawdziwa
Odświeżam tabele Staraczki 2018 Paulka89...28 lat..@13/14.03.. 5 cykl starań agus267...34 lata...@19.03... 5 cykl starań Kotwica2018...27lat...@6.03.. 2 cykl starań Natalia97... 21lat...@13.03... 3 cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań Claudii97...21 lat...@??. 2 cykl starań Ania95....23 lata.....@27.02.... 7 cykl starań Mazia1989....28 lat...@20.03.. 3 cykl starań Meggie1...28 lat...@ 11.03.... 11 cykl starań Katharina....26lat...@26.02.. 6 cykl starań Kolorowaola....22lat...@08.03.. 1 cykl starań

Gość Paulka89
Qrwa nudzi Ci sie idioto ? Wez sie zajmij czyms i wyjzad stad !!!

Gość Paulka89
Dobrze mowisz katharina ;) Natalia daj znać jak po wizycie ;) trzymamy kciuki za Ciebie ;)