Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość gośćKatharina
Paulka korci nawet bardzo ale staram sie odwlekać myśli :D

Gość gośćKatharina
Paulka korci ale staram sie odwlekać myśli :D

Gość gośćKatharina
Sorry za podwójna odp ale nie załadowalo od razu i myslalam, ze juz sie nie doda i napisałam druga wtedy i ta pierwsza sie załadowała :) nie mam siły dzisiaj na nic, czuje jak mnie rozkłada :(

Gość Mazia1989
Katharina ja też mam taki plan żeby w tym miesiącu testować dopiero w dniu @ ale znając mnie to nie wytrzymam:D nie potrafię niczym myśli zająć wtedy :D

Gość Marcela789
bo umówmy się - nie da się o tym nie myslec :)

Gość Paulka89
Mazia chyba kazda ma w planie testować w dniu @ ale hehe nigdy to nie wychodzi ;) to juz takie cisnienie jest ze trzeba od razu ;p

Gość Mazia1989
Nie myśli się tylko wtedy jak się nie stara. Ja już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u lekarza czy się dowiem czegoś ciekawego.

Gość rybkaaga
Kobitki może marzec będzie dla nas łaskawszy i się uda;-) Katharina może akurat się udało trzymam kciuki:-)

Gość Paulka89
Wlasnie katharina czytałam ze u niektórych dziewczyn jak zaciazyly to pojawilo się przeziębienie ;) to może udało sie i u Ciebie ;) Rybkaaga bo marzec to ostatni dzwonek żeby urodzic jeszcze w tym roku ;) Ja jakoś straciłam chec na wszystko jedno przez chorobsko a dwa jakas deprecha mnie bierze chyba :/

Gość rybkaaga
Paulka mnie ostatnio dół łapał, jakoś powoli zaczynam się godzić z tym że jednak mi się nie uda..

Gość gośćKatharina
Dzięki dziewczyny za kciuki :) jeśli to przeziębienie to objaw to ja dziękuje cała energię ze mnie wyssalo :D na nic nie mam ochoty :( No dziewczyny to trza bedzie sie marnować w marcu :D jesli teraz mi soe nie udało to mam nadzieje, ze sprawie sobie chociaż prezent na urodziny w marcu i wiosnę zacznę na prawdę barwnie :D fajnie bedzie jeśli sie Nam uda wszystkim w tym roku ♥️

Gość gośćKatharina
Marcowac w marcu *

Gość Paulka89
Fajnie bedzie jak się nam uda wszystkim w marcu ;) U mnie maz przyjechał z delegacji cos miałam kombinować na wieczor ale chyba nic nie bedzie z tego , bo przeciez glowa mi peka juz po 2 tabletkach jestem i nic teraz amolem wysmarowalam i opaskę założyłam :/ boshe

Gość Natalia97
Dziewczyny dawno mnie nie było ale po ostatniej @ jest coś nie tak :( krew z nosa mi leciała , mam gazy , piersi duże z żyłkami No i brzuch urósł mi nie mogę wciągnąć dołu jutro idę po test na wszelki wypadek nie czuje się tak jak zawsze..

Gość Natalia97
A zapomniałam dodać o bólu pleców i ciagle bym spała

Gość Paulka89
Natalia a @ mialas taki jak zawsze czy coś innego ?

Gość Paulka89
Moglas isc dzisiaj na bete bo to jest najbardziej pewne.

Gość Paulka89
Jak na mnie to jakby to była ciaza to nie ma opcji żeby Ci brzuch urósł bo to byłby 5 tydzień to nie ma opcji , duży brzuch to moze przez te wzdecia niewiem moze cos z watroba, trzustka, jak ja w ciąży byłam to żadnych żyl jakis super widocznych nie mialam. Niewiem moze zle mówię ale taka moja opinia jak chcesz zrób test dla spokoju i bedziesz wiedzieć ;)

Gość Natalia 97
Dlatego właśnie mi coś nie gra :( zrobię test dla pewności i do lekarza pójdę żeby się dowiedzieć może masz racje ze ro wątroba albo trzustka

Gość Paulka89
Mialas normalny okres ?

Gość Natalia97
Był 4 dni i taki skąpy bez skrzepów sama krew , ale na ciąże konto nie wygląda wszystko

Gość gośćKatharina
Wiesz ogólnie jest możliwe spuchniecie u dołu lekkie nawet opuchnięcie bo spuchniecie to za duzo powiedziane, ponoć krew z nosa tez sie zdarza, może jednak to jest to albo hormony płatają Ci figla albo jesteś juz w tak zaawansowanej ciazy, ze nie zauważyłaś w poprzednim cyklu a to krwawienie mogło byc takim jak sie zdarza przez pierwsze miesiące, trzymam kciuki :) zdrowie najwazniejsze! Paulka ja tez umierająca ale staram sie trzymać bo ktoś musi gotować, z psem wyjsć, mąż tez chory wiec gorzej niż z dzieckiem :D apetytu w ogóle nie mam :( nie wiem czy moge brać cos silnego na przeziębienie w razie wu, szkoda mi robić test bo może byc za wcześnie a czasami te 2-3 dni różnicy duzo robi...

Gość Natalia 97
Wszystko się okaże jutro :) będę dawać znać co i jak i zdrowia życzę każdej !!!

Gość gość
Dobrze jest wcześniej oczyścić organizm np.skrzypem. Nigdy na siłę się nie nastawia by zapłodnić. Również bywa tak że coś można złapać podczas badań krocza bo rękawiczki chronią tylko ginekologa. Dlatego z godnie z Prawem mogę mieć przy badaniu męża by pilnował stetlniści i gdy coś dotyka ginekolog w gabinecie prosi o zmianę rekawiczek na nowe! Nie wstydzę się męża przy badaniu bo nie jestem zacofana. Gdybyśmy nie mogli mieć dzieci to nie korzystali byśmy z klink i się upadlać tylko z dawcy w trójkącie z mężem.

Gość Paulka89
Katharina a ty masz miec @26? Albo inaczej wiesz kiedy miałaś owulacje bo to jak minęło od niej 12 dni to już śmiało testować możesz ;) przynajmniej bedziesz wiedziała czy wziąć jakas tabletkę czy nie ;) Ja to trochę jem tych tabletek glowa boli tabletka , zbiera mnie choroba nawet dwie wezmę i tak ciągle bo domowe sposoby nie pomagaja :( i tak już drugi miesiąc sie wyleczyć nie mogę :/ bede patrzeć do środy co to bedzie bo jak nic nie pomoze to bede musiała isc po antybiotyk i już ,tylko znowu jak mam iść na tą krew to nie bardzo żebym brała antybiotyki i tak ni w d*pe ni w oko :p

Gość gość
Jak nie ma dziecka pomoc sąsiedzka musi byc.......

Gość gośćKatharina
Paulka właśnie nie wiem dokładnie bo mniej więcej w połowie cyklu miałam to plamienie ze śluzem płodnym a tydzień pozniej znowu mnóstwo sluzu płodnego przez 3 dni dlatego zgłupiałam w tym cyklu :D na razie pije na noc wit C 1000 ona zawsze mi pomagała sie pozbierać :) w Domu mam antybiotyk przeciw wirusowy bo byłam ostatnio u lekarza i poprosiłam żeby dał wrazie wu ale penicylina nie wskazana w tym przypadku jeśli bym mogła byc w ciąży. Ja raczej mam przeziębienie teraz wiec jeszcze nie tak zle, męża bardziej rozłożyło tzn może tak jak mnie ale wiadomo jak to mężczyźni którzy maja katar i gorączkę :D jakby umierali :D Z tym testem to ja sie po prostu chyba boje kolejnego rozczarowania i dlatego tak przesuwam :( A okres... mam cykle jak juz pisałam od 28 dni wiec dzisiaj juz 30dc ale rownież moge mieć jutro bądź pojutrze bo mam takie średnio 5-6 dniowe odskoki

Gość Mazia1989
Hej dziewczyny:) ja już po pierwszym monitoringu. W 7 dc pęcherzyk dominujący 9 mm A endometrium 5mm. Lekarz powiedział że wszystko jest ok następne usg wyliczył na piątek czyli 13 dc.

Gość Natalia97
Dziewczyny u mnie 2 piękne grube krechy. !!!W poniedziałek jadę do gin żeby potwierdził

Gość rybkaaga
Natalia gratuluje:-) ciekawe który to będzie tydzień u ciebie;-)