Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

To mit że Faceci wymagają wielkich cycków kobieta musi być po prostu estetyczna

Polecane posty

Gość Bicu

i delikatna.Piersi też mogą się oczywiście podobać ale raczej jako miły dodatek no i nie wielkie wymiona tylko bardziej średnie i okrągłe , nieopadające i z małymi sutkami. Średnio wyglądają takie małe zwisające pryszcze jakie prezentują feministki na swoich marszach, ale żaden normalny facet oprócz może fetyszysty nie skreśli za to kobiety.

Gość gość
Lubimy duze piersi tak jak wy lubicie duze pejcze.

Gość gość
Moja żona ma takie jak to nazwałeś małe pryszcze a nie zamieniłbym jej na żadną inną :)

Gość gość
12:46 Ależ spoko, ja lubię oglądać Dani Daniels i wiele innych dziewczyn nago i mają naprawdę piękne ciała.A mają dość małe piersi.

Gość gość
a jak duże sutki to co? śmieszny jesteś, mówisz, że kobiety sie nie powinny przejmowac cyckami a potem, że sutki POWINNY być małe to już bardziej kobieta ma wpływ na rozmiar piersi (moze przytyć) niż na rozmiar sutków

Gość Bicu
12:56 Sensem mojego tematu jest to, że żeby kobieta się podobała to nie musi mieć idealnych piersi.Oczywiście każdy z nas może sobie wyobrazić jak według niego czy niej wygląda idealna dowolną część ciała.Tak samo ty możesz sobie wyobrazić faceta idealnego, a potem spotkasz kogoś zupełnie innego i będziesz zachwycona mimo że nie ma tych samych cech, które miał wymarzony wcześniej facet.

Gość gość
To prawda. Ja teraz mam piersi które niejeden uznałby za super, ale jestem dość mocno przy sobie i chyba nie muszę dodawać, że w związku z tym mam nikłe powodzenie. Jak byłam szczuplejsza i nosiłam stanik kilka rozmiarów mniejszy (pogardzane 75a,70c) to więcej facetów się koło mnie kręciło, było dla mnie miłych (słabe to swoją drogą). I nic tu obecnie po krągłym jędrnym sterczącym 75e/70g skoro jestem plus size i buzię mam jak księżyc w pełni...

Gość Bicu
13:09 To akurat przez to, że faceci lubią szczupłe ( w sensie nie za wielkie i o drobnej budowie).Nie chodziło wcale o cycki. Zresztą z tą wagą to też zależy, bez przesady z tą chudością. Czasem parę kilo za dużo nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Ale i jest też granica od której kobiety jak i faceci wyglądają po prostu nieestetycznie.Co za dużo to niezdrowo...

Gość gość
"Ale i jest też granica od której kobiety jak i faceci wyglądają po prostu nieestetycznie" wiesz ja nie jestem skrajnie otyła, nie mam brzucha do kolan, ale ta granica pewnie już jakiś czas temu została przekroczona. Zresztą ja nigdy drobinką nie byłam i ile bym nie ważyła to dolne partie ciała mam większe od górnych, co też mało komu się podoba (rozumiem to). Tak czy siak bardziej podobałam się szczuplejsza z malutkim biuścikiem niż tak masywna jak teraz z kawałem biustu. A że wielu facetów wymaga drobinek w rozmiarze 36 z biustem w przekroju rozmiarów jaki występuje u większości pulchnych pań (czyli powiedzmy od 75d w górę) to już inna sprawa, bo takie zjawisko z pewnością występuje. Jak nosiłam górę ciuchów 36 i biust miałam maleńki, to parę razy oberwałam za to, że cytuję: "nie mam czym oddychać". No to teraz mam czym oddychać, ale co z tego.

Gość prawi 124
tej bym dał najwyżej 4/10 http://www.gorolki.pl/files/9292.jpeg zwyczajnie przez wysoką wagę kobieta traci 3 razy wiecej atrakcyjnosci niż przez male tzytzki ,.,. z bardzo malym biustem moze byc seksowna , a gruba nigdy nie bedzie atrakcyjna .., zresztą gorszy jest maly tylek niz male piersi Szczupla z malym tylkiem moze dostac najwyzej 6/10

Gość Biceps
13:22 Jeśli chodzi o mnie to podobają mi się niektóre panie przy kości, ale zależy od konkretnego "egzemplarza". Ps. A to "nie mam czym oddychać" to słyszałaś przeważnie od kobiet czy mężczyzn?

Gość gość
Ps. A to "nie mam czym oddychać" to słyszałaś przeważnie od kobiet czy mężczyzn? - od facetów, ale to byli prostacy.

Gość gość
Podobno kobiety z malymi piersiami wyglądają młodziej ,ktoś jeszcze tam zrobił badanie i wykazano że kobiety z małymi piersiami robią wrażenie inteligentniejszych

Gość Bicu
13:40 No to jestem zdziwiony, bo raczej bym pomyślał że od kobiet. Kobiety lubią sobie dogryzać. Ale różnie to bywa.Jak dla mnie to dzienne zachowanie że strony facetów.Gdybym był kobietą to pewnie bym im odpowiedział, że moje cycki i tak są sporo większe od ich ptaszków.

Gość gość
Bicu dziś - no nie powiem kobiety potrafiły być dla mnie niemiłe, dogryzać, ale jeśli chodzi o wielkość biustu to jak miałam piersi, to oberwało mi się od facetów. Raz dawno temu jedna koleżanka stylizująca się na chłopaka, taka totalna chłopczyca powiedziała, że jestem dechą, no ale jej serio pod wieloma względami bliżej do chłopaka.

Gość gość
"to jak miałam piersi" - to jak miałam małe piersi

Gość gość
mężczyzna też MUSI BYĆ ESTETYCZNY! A nie tylko wymagacie, a sami to myślicie że wam wszystko wolno idioci!

Gość gość
Nie ważne ile waży kobieta byle by miała kształt klepsydry, wtedy wygląda dobrze.Ewentualnie może być cieńsza w pupie nigdy odwrotnie.