Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedno z moich marzeń,to lot samolotem.Ale się boję :D.

Polecane posty

Gość gość

Leciał ktoś z was mając lęk wysokości? Ja jak oglądam te filmiki na YT,jak samolot startuje i wzbija się tak wysoko,to ogarnia mnie strach.Mam że tak to ujmę,bardzo rozwinięty lęk wysokości,to znaczy już wejście na wysokość 5-6 metrów powoduje u mnie poczucie strachu i zagrożenia.Tak samo np nie oprę się o barierkę która jest kioka metrów nad ziemią,bo boję się że sie złamie i zginę :D myślicie,że lot z lękiem wysokości to dobry pomysł? Bo nie chcę żeby musieli zawracać z mojego powodu a tym bardziej nie stać mnie na awaryjne lądowanie :D Ostatnio byłem blisko kupna biletu,ale jak sobie przypomniałem filmiki z yt to sobie odpuściłem.Co nie zmienia faktu,że bardzo bym chciał i nie daje mi to spokoju.

Gość gość
chcesz leciec czy chcesz gdzies doleciec w konkretne miejsce?

kup sobie bilet na krótki lot i leć w samolocie siedzisz jak w samochodzie, nie czuć żadnej wysokości w razie W kup sobie aviomarin do ssania, teraz jest na bazie imbiru, nie otumania w czasie lotu nic nie czujesz dziwnego, start i lądowanie to jakbyś mocno przyśpieszał albo zwalniał samochodem i lekkie przechylenie samolotu , ale nic strasznego ja mam lepsze marzenie :) na 60 albo 70 urodziny, jak dożyję oczywiście, to chciałabym skoczyć ze spadochronem :)

Gość gość
"chcesz leciec czy chcesz gdzies doleciec w konkretne miejsce?" Lecieć,ale najlepiej gdzieś po Polsce,typu Wrocław - Gdańsk :)