Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wierzących. Módlmy się razem o ocalenie Mackiewicza.

Polecane posty

Gość gość

Módlmy się, aby Tomasz Mackiewicz ocalał. Może Bóg nas wysłucha. Ja czuję, że on wciąż żyję. Jego ojciec błaga o wznowienie akcji ratunkowej.

Gość gość
Nie wierzę w to że przy takim warunkach jakie panują na wysokościanie górskiej on przezyl

Gość gość
Zmarł Mackiewicz. Pokój Jego duszy. Lecz on tego nie usłyszy, bo zamarzły uszy.

Gość gość
On jest twardy, jego ojciec mówił, że w podobnych warunkach i na podobnej wysokości potrafił w grocie lodowej przeżyć 6 dni. Módlmy się, przecież Bóg może wszystko. Czuję, że on żyje. To akcja ratunkowa, nie poszukiwawcza, bo wiadomo gdzie on jest. Niech zdarzy się cud. Znane są historie himalaistów, którzy przeżyli i sami zeszli, chociaż wszyscy myśleli, że nie żyją. Proszę Was, módlcie się, niech Bóg nas słyszy.

Gość gość
Ale nikt tam nie leci.

Gość gość
Jeszcze nie słyszałam, żeby komuś samoistnie zszedł obrzęk mózgu i płuc.

Gość gość
On już dawno nie żyje. Ogarnijcie się.

Gość gość
Żyje! Ta kobieta nie jest lekarzem, tylko lekarz może stwierdzić stan agonalny. Jestem przekonana, że on jest w bardzo ciężkim stanie, ale żyje.Poczytajcie wypowiedzi jego ojca. Ludzie, nie możecie się chociaż pomodlić? Cuda się zdarzają.

Gość gość
gość dziś Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś kto nie jest lekarzem i sam jest w stanie zaburzonej trudnymi warunkami świadomości, mógł stwierdzić u kogoś obrzęk mózgu i płuc!

Gość gość
Nie, nie mogę, bo w żadną bozię nie wierzę. A jak jesteś taka rozmodlona to się lepiej pomódl o niewinne, chorujące dzieci.

Gość gość
Przestańcie pisac już o nim! to juz jest nudne nikt mu nie kazał tam włazić tysiące ludzi umiera i nikt nie robi z tego szumu!

Gość gość
Boże, spraw, aby przeżył. Spraw też, aby ludzie przestali pluć jadem, bo żal im publicznych środków na ratowanie człowieka. Każdego dnia do szpitali trafiają ludzie, bo popełnili jakiś błąd. Każdego dnia każdy z nas popełnia błędy, ale lepiej widać cudze! Wiemy, że Tomek walczy o życie, wiemy, że sytuacja jest naprawdę trudna, a tu czekają dzieci, żona i inni bliscy. Nie ma to przecież znaczenia- można pluć, to trzeba pluć, jeśli liczy się człowiek, to tylko ten, którego widzicie w lustrze? Zachowajcie oceny dla siebie, a tym którzy tego potrzebują pomóżcie, choćby trzymaniem języka za zębami, skoro kciuki to za dużo!

Gość gość
Wasz wszechmocny Pam Buk chyba go jednak nie ocali.

Gość gość
gość dziś To po co włazisz do tematu dla wierzących?

Gość gość
Pan zBuk skazuje na śmierć i cierpienie miliony niewinnych dzieci, więc takiego psychola napaleńca tym bardziej ma gdzieś

Gość gość
trzeba najechać i zdobyć francje. inaczej ciągle będą gineli niewinni himalaiści

Gość gość
14:21 bo mogę 14:23 hahahahaha XD

Gość gość
gość dziś Bo nudne? NUDNE??? Człowiek walczy o życie, a ty piszesz, żeby już o tym nie mówić, bo to N U D N E ??? Tak, tysiące ludzi walczy o życie, kto ci broni dla jednego z nich zorganizować publiczną zbiórkę i pomóc? Najlepiej samemu nic nie robić i krytykować tych, którzy coś dla kogoś robią. Nie bój się, ludzie sami wpłacają pieniądze na pomoc, z twoich nie ubędzie.

Gość gość
Nie jej pierwszy taki wyskok , jednego juz ma na sumieniu tez sama zaszla i X Yyy miała go na plecy wziąć czy jak? To nie spacer dookoła bloku

Gość gość
gość dziś Bo jesteś durna. Włazisz tu żeby pluć jadem i tyle.

Gość gość
Wyznanie Wspinaczka, modlitwa ludzi wybranych Intymnych marzeń warowny gród Modlitwa słów niewypowiedzianych Błogosław Panie nasz górski trud. W kurniawie, w deszczu, w huku lawiny wszędzie widzimy Twoją moc Licząc bezcenne biwaku godziny Pozwól nam przeżyć i tę noc. W skalistych świątyń zawieszony cień Za chwilę słońca uderzy nas blask Pozwól nam przeżyć szczęśliwie dzień Niech dosięgniemy ze szczytu gwiazd…

Gość gość
14:25 pluję na takie durne kwoki jak Ty, które zasmiecaja forum i żyją wyłącznie aktualnymi "zapychaczami" mediów. Pewnie jak Magda Żuk sie zabiła siedziałaś na wątkach dla domorosłych detektywów. Jak chcesz zrobić coś pożytecznego idź zamów mszę do swojej bozi za duszę Mackiewicza, a nie wypisujesz farmazony. Nawiedzona, egzaltowana psychokatolko.

Gość gość
skąd oni tam jaskinie wzieli? tak jakos im sie nawineła po drodze?

Gość gość
czy tam grote lodową

Gość gość
gość dziś Nie, nie żyję takimi tematami. Po prostu zależy mi na tym, aby uratować Mackiewicza. To źle? Dlatego jestem głupia? Co w tym złego, że z innymi wierzącymi chcę się za niego modlić? Dzieje ci się od tego jakaś krzywda? Idź rób coś pożytecznego, zamiast pluć jadem na wątku, który ciebie nie dotyczy. Nie chcesz się modlić, to nie, do wiary nikt cię nie zmusza, ale odczep się od tych, którzy tego chcą, bo żadna krzywda ci się od tego nie dzieje.

Gość gość
gość dziś To ty jesteś nawiedzona, bo siedzisz na wątku, który ciebie nie dotyczy i obrażasz ludzi.

Gość gość
bo jeżeli nie występują jakos powszechnie to trzeba przyjąć że zaplanowali trase tak żeby sie na nia natknąc.

Gość gość
gość dziś Bóg nikogo nie skazuje, to ludzie sami robią na ziemi piekło. I przestańcie rozwalać wątek, bo nie tego dotyczy.