Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

czy musze jechać do Opola wyrobić paszport? (jestem z woj.opolskiego)

Polecane posty

Opolski Urząd Wojewódzki. Oddział Paszportów   4,613 opinii z Google Urząd miasta Opole, Polska Adres: Ozimska 19, 46-020 Opole Godziny otwarcia: Wkrótce otwarcie ⋅ 07:45 Telefon: 77 441 15 40 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Paszport - wydanie paszportu osobie pełnoletniej - BIP OUW https://bipouw.e-wojewoda.pl/...opole.../wydanie-paszportu-osobie-pelnoletniej.html Wydział Spraw Obywatelskich i Cudzoziemców. Oddział Paszportów. Siedziba Oddziału: Opole, ul. Ozimska 19, piętro II. Godziny przyjęć klientów w Oddziale Paszportów: poniedziałek – 7:45 – 16:30. wtorek - piątek – 7:45 – 15:00. Informacja paszportowa: 77 44 11 535. sekretariat: 77 44 11 540. 77 45 36 108. 77 45 38 ...

Paszporty - Opolski Urząd Wojewódzki https://www.opole.uw.gov.pl/paszporty 16 sty 2017 - Przydatne informacje: Sprawdź czy paszport jest gotowy (kliknij aby zobaczyć). numer konta: Konto bankowe do wpłaty opłaty paszportowej: Wojewoda Opolski. NBP O/Okręgowy Opole, nr konta 22 1010 1401 0006 9322 3100 0000. Link do karty usług dla obywateli-paszporty:.

Kto może wyrobić paszport czy ja (nie będąc ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie będąc pełnoletni za 3 tygodnie kończę 20 lat mogę wyrobić paszport? Czy nie mogę kto ma uprawnienia do paszportu kto może go wyrobić chce podróżować po świecie czy mam prawo mieć paszport?

Kto go może mieć jakie trzeba spełnić warunki by móc ubiegać się o paszport (mam polskie obywatelstwo od urodzenia) jestem pełnoletni mam prawie 20 lat mam pełną zdolność do czynności prawnych i nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie) czy mam prawo wnieść wniosek o paszport? Czy nie mogę? Jakie trzeba spełnić warunki? I czy muszę jechać do Opola?

Kto mi pomoże

Tylko jest pytanie kto mnie do Opola zawiezie

Gość gość
Jest tu ktoś?