Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izorda

Jak wyglada molo w Sopocie i czy molo jest płatne?

Polecane posty

Gość Izorda

Hej ciekawi mnie jak wygląda molo w Sopocie bo jeszcze nie byłam a jest duża szansa że w tym roku pojadę do Sopotu na wakacje a słyszałam że jak się jest w Sopocie to molo trzeba koniecznie zwiedzić. Wiem co to jest molo ale nigdy nie byłam.Nad morzem to jedynie byłam w Darłowie i to też lata temu.

Gość Bennek4
Oglądnij filmik Styczniowy Sopot na filmie dobrze widać i plażę i molo Pozdrawiam

Gość gość
w sopocie jest super ale w sezonie letnim jest dużo turystów i plaże są oblegane ale tak z boku można sobie fajnie wypocząć a molo super sprawa na randke z dziewczyną :)

Gość Izorda
Dzięki film oglądnę! a mam jeszcze pytanie czy za wejście na molo się płaci a jak tak to ile kosztuje bilet?

Gość Bennek4
Pod tym filmem jest napisane że wejście na sopockie molo nie jest płatne Pozdrawiam

Gość Izorda
Tak jest tam napisane że wejście na molo za darmo ale poza sezonem.Czyli latem się płaci. Pięknie to molo wygląda nawet zimą! Super film!

Gość gość
Jak chcesz się dowiedzieć czy wejście na molo w Sopocie jest płatne i kiedy jest darmowe to polecam sprawdzić cennik na oficjalnej stronie Sopotu. :)

Gość Ka Milla
Dołączę się do tematu :P czy na molo w sopocie można wejść z psem bo na plażę to wiem że z psami nie można.

Gość gość
Mimo to psa lepiej w domu zostawić albo wyjść z psem na spacer do parku a nie na plażę i molo bo jeszcze tam narobi pies i problemy a mandat chyba można dostać ;)

Gość gość
Sopot świetny film a swoją drogą to to molo sopockie jest to największe molo w Polsce ba! najdłuższe drewniane molo na morzu Bałtyckim a może i na świecie!

Gość gość
W Sopocie uważajcie bo tam kiedyś samochód wjechał w tłum na monciaku , to była straszna tragedia ;(

Gość gość
Jak wygląda molo w Sopocie? Molo jest bardzo fajne długie spacery można sobie zafundować, są ławki i można coś zjeść i się napić. x Czy molo jest płatne? Tak są bilety wejście w sezonie kosztuje jakoś od 7 zł w górę.

Gość Izorda
Bardzo dziękuję wszystkim za udzielenia pomocy, trochę mi się wyjaśniło odnośnie pobytu w Sopocie ale jeszcze poczytam trochę co nie co o cenach i zakwaterowaniu na forum!

Gość Ziewit
Czy na molo w Sopocie można wejść z psem? Nie bardzo. Czy wejście na molo w Sopocie jest płatne? Wiosna Lato Jesień. Zimową porą jest za darmo. Czy są restauracje przyjazne psom - Sopot? Tak. Przeważnie są tablice informacyjne przy restauracji na których jest zaznaczone że można wejść z psem na teren restauracji i są przygotowane specjalne miejsca dla psów.

Gość gość
nie rozumiem po co zabierać psa na molo a tym bardziej na plażę , przecież jak kupę zrobi to ludzie będą źli ,psa to lepiej nie brać ze sobą

Gość gość
Zgadzam się plaża to nie miejsce dla psa czy też kota, nie rozumiem po co brać skoro ludzie leżą na piasku a pies może narobić... Zimą to jeszcze ok bo później plaża pod sezon i tak jest sprzątana ale po za zimą to powinien być zakaz wprowadzania psów na plażę i molo!

Gość Barbell
Czy molo w Sopocie jest płatne? Wstęp na molo jest płatny od kwietnia do września ale każdego roku są to inne dni to najlepiej sprawdzić cennik na stronie trojmiasto pl albo sopot pl

Gość gość
ja w maju za bilet na molo zapłaciłam 8 zł :)

Gość BubbaN
Na cały dzień to jest bilet czy na np. godzinę?

Gość gość
a jak ma k***a wygladac molo idiotko

Gość gość
Gdy byłem mały to byłem w Sopocie na molo i pamiętam że nie było one w zbyt dobrym stanie , bałem się czy był robiony remont molo te sopockie czy nadal stare drewniane że strach chodzić po nim??

Gość gość
A który to bł rok lata 80 te może? Od tam tego czasu był przeprowadzane remont molo w Sopocie nie raz :))

Gość vbs
ostatni remont na sopockim molo był w 2017 kiedy to potężny sztorm uszkodził dolne pomosty

Gość gość
"a jak ma k***a wygladac molo idiotko " Jak ktoś nigdy nie był nad morze gdzie jest molo to nie wie jak wygląda molo ale niektórym brakuje wyobraźni żeby to zrozumieć ... echchch

Gość gość
poza sezonem jest platne i to stanowczo za duzo

Gość gość
W zimie nie ma biletów i wejściówka za darmo.

Gość gość
jak jest sens zwiedzanie molo i plaży zimą ? nie wiem ...

Gość gość
Molo sopockie wygląda tak jak kładka ale trochę dłuższa no i trzeba się wrócić jak chce się zejść na ziemie no i do tego molo jest drewniane z elementami metalowymi