Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściówie oburzeni imieniem dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Ze względu na to ze wszyscy się śmieją z imienia bryan brayan i jessica i sama uważam ze to śmieszne w Polsce to postanowiłam nadać córce imię dżesika. Przez dż, jedno s i k. Teściowie są po prostu zbulwersowani. Powiedzieli ze to po prostu wstyd. Mam jeszcze miesiąc na podjęcie ostatecznej decyzji

Gość gość
Moja siostra ma syna Brayana i jakoś nikogo to nie śmieszy. Po co bawić się w jakieś zmienianie liter?

Gość gość
Daj Wanesa to może się zgodzą.

Gość gość
Albo Samanta ub Sandra, prędzej przejdzie. Choć Czesława lub Władysława z pewnością przeszłaby ;)

Gość gość
Ale mi się podoba dŻE SIKA a dokładnie zdrobnienie dżesi

Gość gość
To rodzice wybieraja imie,nie dziadkowie. Uwierz,ze na kazde inne rowniez beda krecic nosem. Moja bardzo chciala by marna miala na imie jagoda,bo do niej pasuje-zadne kaje,anie,martusie :D moja mama tez nosem krecila, imie dla wnuczki rowniez wybrala. ale ja juz od poczatku wiedzialam jak bedzie sie nazywac moja corka i zdania nie zmienilam,a przytyki kolo doopy mi lataja. mialy swoje dzieci,nazwaly jak chcialy.

Proszę nie rób tego swojej córce... Mamy tyle pięknych imion!

Gość gość
PROWO, nuda :o

Gość gość
Ale czego mam nie robić? Kurcze tobie nie podoba się to imię mi i mężowi podoba się. Jest wiele pięknych imion a to też jest piękne i wyjątkowe. Moze lepiej jakbym dala zuzia? Julcia?

Gość gość
Skoro ci sie podoba to daj jak chcesz, ale nie spalszczaj pisowni, bo to dopiero siara. Nic nikomu do tego jak bedzie mialo twoje dziecko na imie, ale oszczedz jej tlumaczenia za kazdym razem jak sie to pisze!

Gość gość
11.02 a myślisz że ktoś powie siostrze w oczy że nazwała dziecko obleśnym infantylnym imieniem? Na bank wszyscy mają z niej polewkę.

Gość gość
O boziu straszne okropne jak pseudonim prostytutki w podrzednym burdelu- przejrzyj jeszcze raz kalendarz z imionami!