Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z waszego doświadczenia, psychiatrzy też są tacy zaburzeni? Mania wielkościo

Polecane posty

Gość gość
"Ogólnie prywatnie przedstawiciele tych grup zawodowych są o dziwo dość normalni." Chłopak mi opowiadał, że kiedyś chodził z córką onkologa. Podobno jako lekarz świetny specjalista ale życiowo tragedia. W ogóle jakby nie potrafił funkcjonować poza gabinetem. Jakiś niezaradny społecznie. Dziwne to trochę.

Gość gość
gość dziś Teoretycznie psychiatra czy psycholog powinien zostawiać swoje emocje za drzwiami. Niemożliwe jest nie przejmować emocji pacjentów. Zwłaszcza złość jest zaraźliwa. Ale z tym taki specjalista powinien sobie radzić i poza gabinet nie wynosić. Przynajmniej teoretycznie. smiech.gif P.S przerażacie.mnie z tymi psychiatrami. Ja myślałam że przynajmniej to są ludzie na poziomie. A wiecie że mi lekarz wali komplementy (ale nie psychiatra) i czasem takie dziwne komentarze. Nigdy nie brałam tego na poważnie a raczej jako żarty (taki erotoman gawędziarz) ale teraz to może coś mu się w łepetynie roi. X No nie gadaj? Opowiedz, takie historie branżowe są najlepsze. Oczywiście dopóki nie przekraczają pewnej granicy :) Z tymi lekarzami to różnie bywa, ale faktycznie w jakichś chorych zachowaniach (nawet jak się przejrzy opinie na ZnanymLekarzu) przeważają psychiatrzy.

Gość gość
Kiedyś np: prostytutka opowiadała mi o tych z wyżyn hahahaha niezły ubaw miałem. Sranie na nich itp. A w domach z rodziną człowiek na poziomie. smiech.gif x x łaciaty sie lubuje w koprofili..

Gość gość
gość dziś "Ogólnie prywatnie przedstawiciele tych grup zawodowych są o dziwo dość normalni." Chłopak mi opowiadał, że kiedyś chodził z córką onkologa. Podobno jako lekarz świetny specjalista ale życiowo tragedia. W ogóle jakby nie potrafił funkcjonować poza gabinetem. Jakiś niezaradny społecznie. Dziwne to trochę. X Też do naukowych zawodów często lgną (niekoniecznie zdiagnozowani) Aspergerzy. To są osoby, które mogą być mocno wysokofunkcjonujące w sprawach zawodowych, ale emocjonalnie już mieć problemy. A to akurat słabe, bo w laboratorium to i fobicy społeczni mogą dokonywać odkryć, ale lekarz powinien mieć empatię - choć oczywiście wyniki leczenia są najważniejsze. Być może to jego zachowanie to skutek takiej a nie innej specjalizacji...Człowiek ma pewne granice wytrzymałości, może się coś porobić z człowiekiem, gdy dzień w dzień z takimi dramatami się spotyka.. Kurczę, tak czytam Twoje słowa - " z córką"...Jasna cholera, co się dzieje z tym światem, młode osoby chorują :o Mam nadzieję, że z Małą wszystko w porządku, dużo zdrowia i pozytywnej energii przesyłam :) A lekarz miał problemy stricte osobiste czy też w kontakcie z pacjentem, bo nie dopytałam?

Gość gość
gość dziś Kiedyś np: prostytutka opowiadała mi o tych z wyżyn hahahaha niezły ubaw miałem. Sranie na nich itp. A w domach z rodziną człowiek na poziomie. smiech.gif x x łaciaty sie lubuje w koprofili.. X Błagam, nie...Dawaj więcej (niekoniecznie ze szczegółami, raczej o tym, jaki typ ludzi tam przychodził)...Masakra serio.

Gość gość
Jednemu życzyć śmierci z powodu raka, drugiemu zdrowia i dziwić się chorobom. Dziwny jest ten świat...

Gość gość
gość dziś "No znam to. Takie "zasłanianie się prawem". Reprezentuje prawo, to sprawia, że czuje się silny, więc będzie własną klatą bronił, bo bez tych paragrafów i zgodności z nimi się taki silny nie czuje..." X Żeby bronił. On wszystkim tym pRawem atakuje. Owszem jak jest potrzeba to pomoże w jakimś piśmie ale potem to wdzięczność chyba niewypłacalna ma być. X Hahahaha :D Syndrom studenta pierwszego roku prawa przedłużony xDD

Gość gość
gość dziś Jednemu życzyć śmierci z powodu raka, drugiemu zdrowia i dziwić się chorobom. Dziwny jest ten świat... X Życzyć komuś samounicestwienia i prześladować, a potem się dziwić, że życie się nie układa, a ktoś zgłasza sprawę na policję XD Nimfa czytaj to XD Wiedziałem że za nami tu przylezie XD O ile post wyżej to twój

Gość gość
"Kiedyś np: prostytutka opowiadała mi o tych z wyżyn hahahaha niezły ubaw miałem. Sranie na nich itp. A w domach z rodziną człowiek na poziomie. " X Opowiedz jakieś historie i ja jestem ciekawa. W ogóle to lekarze chodzą do prostytutek? Taki chyba nie potrzebuje płacić za seks?

Gość gość
Alert odebrany :D Wiadomo, że nikt nie powinien chorować i najlepiej, jakby wszyscy byli zdrowi. Choćby i taki Trynkiewicz czy inna Wjeczi (uznaję mniejszy kaliber, żeby nie było). Ale jeśli ktoś ma już chorować, to niech to będą źli ludzie, którzy mniej lub bardziej udolnie niszczą i gnębią innych, a nie normalne czy nawet szlachetne jednostki. Wieczorno, nie rozwalaj komuś kolejnego tematu i nie rób z siebie ofiary (co też standardowo zarzucasz innym), bo doskonale pamiętam te wpisy (choć wbrew twoim pobożnym życzeniom nie byłam ich autorką) i brzmiały one dokładnie tak pod względem sensu. Mam dużo zrzutów ekranu swoich i nie tylko. Żadnych niejasności tam nie było Nikt tobie śmierci nie życzył, a jeśli takie coś padło, to nie ode mnie. Nie sądzę też, by ktokolwiek po mojej stronie napisał coś takiego. Jeśli ktoś komuś życzył śmierci, to ty mnie. "Mam nadzieję, że się samounicestwisz odrzucie", "Zdechniesz z tymi kłamstwami na ustach" ? Wymieniać więcej? Screeny są. Do zobaczenia. Zamykam temat, bo to chamstwo rozwalać komuś ciekawą dyskusję.

Gość gość
gość dziś "Kiedyś np: prostytutka opowiadała mi o tych z wyżyn hahahaha niezły ubaw miałem. Sranie na nich itp. A w domach z rodziną człowiek na poziomie. " X Opowiedz jakieś historie i ja jestem ciekawa. W ogóle to lekarze chodzą do prostytutek? Taki chyba nie potrzebuje płacić za seks? X A czemu lekarz ma nie potrzebować płacić za seks? Bez jaj? Mocno prestiżowy zawód, ale nie mylcie go z Bogiem...

Gość gość
To nie są wpisy wjeczi. Muszę cię rozczarować. Policja ci to udowodni. Cześć i czołem. Brzydzisz mnie.

Gość gość
"Kurczę, tak czytam Twoje słowa - " z córką"...Jasna cholera, co się dzieje z tym światem, młode osoby chorują Mam nadzieję, że z Małą wszystko w porządku, dużo zdrowia i pozytywnej energii przesyłam A lekarz miał problemy stricte osobiste czy też w kontakcie z pacjentem, bo nie dopytałam?" X nie zrozumieliśmy się . On chodził z córką onkologa (czyli on był jego jakby przyszłym teściem) a nie ze swoją córką do onkologa. I właśnie był taki jak piszesz. Podobno było z nim coś nie tak. Jakiś zaburzony emocjonalnie, wycofany itd. Dobrym był specjalistą w swojej dziedzinie , bo pacjenci mieli o nim takie zdanie a i temu chłopakowi pomógł jak mu tam w rodzinie ktoś zachorował i został źle zdiagnozowany przez innego lekarza. Ale jaki był na codzień w kontaktach z pacjentami to niestety nie wiem. Wiem że ten chłopak nic do niego nie miał, ale tych kontaktów z nim unikał, bo on był...niekontaktowy.

Gość gość
gość dziś To nie są wpisy wjeczi. Muszę cię rozczarować. Policja ci to udowodni. Cześć i czołem. Brzydzisz mnie. X Witamy kamratkę. Nie ma nic bardziej obleśnego niż popieranie obleśnego i nieuczciwego postępowania wobec kogoś( w tym przypadku klasycznego gnębienia), tylko dlatego, że się go nie lubi (też pytanie, dlaczego)...Udowadniać będziesz osobiście parę spraw. Obie się wykażecie swoimi filozofiami.

Gość ksiuncpsycholog
Opowiedz jakieś historie i ja jestem ciekawa. W ogóle to lekarze chodzą do prostytutek? Taki chyba nie potrzebuje płacić za seks? poszukaj w sieci na forach to się przekonasz :) dodatkowo są też reportaże na youtube i na tvn itd. w sieci jest tego sporo. Nawet Trumpa zaatakowali za upodobania a on przecież na poziomie nie to co byle prawnik czy lekarzyna :)

Gość gość
jaka by wieczorna nie była to przestań idjotko zgapiać jej wyrażenia. potem będziesz rżnęła głupa (jedyna możliwość w twoim przypadku) xd i się dziwiła, że cię biorą za nią (nie mówię do nimfy tylko tej wyżej drugiej stalkerki latającej od forum do forum za nimfą i wjeczorną)

Gość gość
Ból brejn, noł pejn. Samozaoranie.

Gość gość
Obie wypowiedzi należały do W. Komuś już wali. Zamknijcie ten temat.

Gość gość
02:53 Nie widzisz różnicy między chodzeniem za kimś, bo widzisz, że zawistnice go gnębią a chodzeniem za kimś, żeby we dwójkę pognębić? Kur(wa jakie wy jesteście żałosne XD

Gość gość
"A czemu lekarz ma nie potrzebować płacić za seks? Bez jaj? Mocno prestiżowy zawód, ale nie mylcie go z Bogiem..." X Ale oni się za takich uważają i co to nie oni. Jak widzę lekarza który starszy ode mnie o 30lat nie ma problemu by mnie komplementować, to tym bardziej nie będzie miał problemu by jakąś babkę wyrwać. Tym bardziej że wielu kobietom taki zawód może imponować. Widziałaś/łeś jak tam psychiatra sobie poczyniał. Żona i dwie kochanki na raz. To na co mu za seks płacić?

Gość gość
ksiuncpsycholog dziś Opowiedz jakieś historie i ja jestem ciekawa. W ogóle to lekarze chodzą do prostytutek? Taki chyba nie potrzebuje płacić za seks? poszukaj w sieci na forach to się przekonasz usmiech.gif dodatkowo są też reportaże na youtube i na tvn itd. w sieci jest tego sporo. Nawet Trumpa zaatakowali za upodobania a on przecież na poziomie nie to co byle prawnik czy lekarzyna usmiech.gif Zgło X Za upodobania? Chodzi o złoty deszcz w Rosji XD? Fake to podobno XD Ale serio uważasz, że lekarz rzekomo ma nie płacić za seks? Że to możliwe? Nie mają chyba aż tak dobrze. Większość to marni interniści, kiepsko zarabiający i z chu(jowym wyglądem często XD

Gość gość
gość dziś "Kurczę, tak czytam Twoje słowa - " z córką"...Jasna cholera, co się dzieje z tym światem, młode osoby chorują Mam nadzieję, że z Małą wszystko w porządku, dużo zdrowia i pozytywnej energii przesyłam A lekarz miał problemy stricte osobiste czy też w kontakcie z pacjentem, bo nie dopytałam?" X nie zrozumieliśmy się . On chodził z córką onkologa (czyli on był jego jakby przyszłym teściem) a nie ze swoją córką do onkologa. I właśnie był taki jak piszesz. Podobno było z nim coś nie tak. Jakiś zaburzony emocjonalnie, wycofany itd. Dobrym był specjalistą w swojej dziedzinie , bo pacjenci mieli o nim takie zdanie a i temu chłopakowi pomógł jak mu tam w rodzinie ktoś zachorował i został źle zdiagnozowany przez innego lekarza. Ale jaki był na codzień w kontaktach z pacjentami to niestety nie wiem. Wiem że ten chłopak nic do niego nie miał, ale tych kontaktów z nim unikał, bo on był...niekontaktowy. X Masakra w sumie. Ciężko pewnie żyć z takich charakterem. Pewnie żona też w takim nie ma dużego wsparcia.

Gość gość
"poszukaj w sieci na forach to się przekonasz dodatkowo są też reportaże na youtube i na tvn itd. w sieci jest tego sporo." X A co mam w haśle wpisać? Lekarze u prostytutek? :) weź podpowiedz . Temat mnie szalenie zainteresował. I na jakich górach szukać. Ostatnio szukałam finansów w pracy. Podobno na niektórych oddziałach to tam się dzieje oj dzieje.

Gość gość
"Ale serio uważasz, że lekarz rzekomo ma nie płacić za seks? Że to możliwe? Nie mają chyba aż tak dobrze. Większość to marni interniści, kiepsko zarabiający i z chu(jowym wyglądem często XD" X I co z tego że marni. Niejednej wystarczy stetoskopem pomachać a ta już wścieklizny macicy dostaje. A o ich zarobkach wiesz co się mówi.

Gość gość
gość dziś "poszukaj w sieci na forach to się przekonasz dodatkowo są też reportaże na youtube i na tvn itd. w sieci jest tego sporo." X A co mam w haśle wpisać? Lekarze u prostytutek? usmiech.gif weź podpowiedz . Temat mnie szalenie zainteresował. I na jakich górach szukać. Ostatnio szukałam finansów w pracy. Podobno na niektórych oddziałach to tam się dzieje oj dzieje. X Jak to finansów w pracy? Nie zrozumiałam :D

Gość gość
Pamiętaj o jednym laseczko. Ja takiego wglądu jak ktoś, kto wyżej się wypowiada w tym temacie (N?) nie mam. Ale jeśli to jednak te dwie osoby a nie jedna(W), to konsekwencje nie spotkają cię tylko za gnębienie pewnej użytkowniczki na literę N., ale też za przekręcanie różnych rzeczy. Nie chodzi tylko o pomowienia i mowę nienawiści. Wmawianiem komuś ( w tym przypadku W), że ktoś (twoim zdaniem N lub facet od skrótu XD) życzył komuś raka, mimo że to nieprawda, też sobie grabisz. Tylko nie wiesz, jak wysoko. Bóg jest sprawiedliwy. Jesteś obleśna jeśli nawet do czegoś takiego się uciekasz. Tak samo to podszywanie pod W. Tylko nakręcasz na siebie obie strony. Widać jest nas już pięć osób z kowbo po obu stronach konfliktu. Nieźle. Srry za rozwalenie tematu.

Gość gość
gość dziś "Ale serio uważasz, że lekarz rzekomo ma nie płacić za seks? Że to możliwe? Nie mają chyba aż tak dobrze. Większość to marni interniści, kiepsko zarabiający i z chu(jowym wyglądem często XD" X I co z tego że marni. Niejednej wystarczy stetoskopem pomachać a ta już wścieklizny macicy dostaje. A o ich zarobkach wiesz co się mówi. X Różnie bywa. Bywa i tak, że kogoś w ogóle lekarze nie ruszają i ma ich (oraz ich mundurki) za aseksualne wręcz, a pewnego dnia wszystko się zmienia :)

Gość gość
Urocza jak poranne sranie. Ach.

Gość gość
"Masakra w sumie. Ciężko pewnie żyć z takich charakterem. Pewnie żona też w takim nie ma dużego wsparcia. " X Dlatego ja jestem ciekawa jak oni się w życiu zachowują na codzień w domu. Czasami jak się na nich popatrzy na te ich "osobowości" to aż człowieka skręca czy oni w domu są tacy sami.

Gość gość
z tym nakręcaniem przez tą anonimkę racja. to chyba ptasi mózg. pozdrawia pan od xd xd chyba trzeba sobie nick wymyślić i być lepszy w tym względzie od drużyny wroga xd